Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość struktura

poradzcie...

Polecane posty

Gość struktura

zakochałam sie w czarnoskórym chłopaku (ze wzajemnościa) . teraz boje sie ze rodzina ani znajomi - moi- nas nie zaakceptuja. Znamy sie prawie 4 lata ale powaznej sie zaczelo kilka miesiecy temu? nie wiem czy lepiej to zakonczyc , by uniknąc nieprzyjemnosci ze strony otoczenia. teraz koncze w Polsce studia i tu chce zostac. czy w Polsce czarnoskórzy moga przyjemnie zyc i sie tu rozwijac , pracowac... ? darujcie sobie głupie teksty, a za wszelkie rady dziekuje:)

Gość zycze powodzenia
ale niestety w Polsce to raczej ormalnego zycia nie bedziecie miec, a i z rodzina beda problemy.... niestety ale mimo wszystko mam nadzieje ze zycie Ci sie dobrze ulozy

a czym TY sie przejmujesz- zwiazek to dwoje ludzi - inni beda musieli to zaakceptowac, a jesli nie to bedzie ich do swojego zwiazku przekoywac. jesli Wam na sbie na prwde zalezy to nic nie stoi na przeszkodzie powodzenia

Gość Nałęczowiankę
Nie radzę ci wiązać się z czarnym. Za duże różnice kulturowe, obyczajowe. Rodzina na pewno zachwycona nie będzie takim "odmieńcem". To już nie ma w Polsce porządnych białych mężczyzn? Po ślubie chcesz zostać białą niewolnicą? Mentalność prędzej czy później wyjdzie

Polska to kraj najmniej tolerancyjny wiec latwo nie bedzie a rodzina? pieprzyć wszystkich ! to wy bedziecie tworzyć rodzine a nie mama tata czy szwagier Andrzej Jesli sie pdodacie presji otoczenia to znaczy ze wasze uczucie za przeproszeniem bylo gowno warte Zycze szczescia i wytrwalosci :)

Gość zycze powodzenia
do madz - zwiazek to nie tylko 2 ludzi, nawet jezeli beda mieli w dupie reszte swiata to i tak musza wziac odpowiedzialnosc np za to co moze spotkac ich dzieci... bo te beda na pewno przesladowane, nie ludzmy sie ze Polska sie zmieni za 10 lat... A poza tym wieczna dyskryminacja w pracy, na ulicy wszystko to prowadzi do frustracji i zwiazek moze tego nie wytrzymac... Jezeli sie kochacie radze wyjechac np do UK, bedzie Wam latwiej

Gość mlodziutka XVII
Ludzie to swinie... nie dadza wam zyc... :(:(:(

Gość struktura
tez sie zastanawiałam nad oymi różnicami kulturowymi... ale jakos ich nie dostrzegam.. no wiadomo .. dopiero poczatek. chlopak pochodzi z normalnej, niepatologicznej rodziny, ma szacunek dla rodziców i sióstr, wydaje mi sie odpowiedzialny.. nie jest wierzacy, tzn nie jest ateista, ale zadnej wiary nie praktykuje, a za to jetsem katoliczka. jeszcze nie padla decyzja ale duze prawdopodobienstwo, ze przyjmie chrzest. dzisiaj tak katolicyzm sie reprezentuje ze ciezko go reklamowac... ale i bez tego ma poglady na kwestie wiary podobne do moich. napiszcie co dla Was zancza roznice kulturowe..? co konkretnie , bo samo haslo to tylko slogan

Gość 24673
..hmmmm najlepiej do wrózki pojsc

Gość szła pchł
pchła koło wody a tu patrzy...... czarny i biała wiec zwiala bo takiej pary nie widziala:)))

Gość ziuuuuuu
ja bym radziła zamieszkać za granicą,tam to zaden problem. w Polsce to jednak zawsze bedzie problem- ludzie są zacofani tutaj i zbyt mało inteligentni by pojąc że taki zwiazek to nic złego. Polacy w dużej czesci to ludzie złej woli, zawistni, nietolerancyjni. Będzie wam ciężko. Z drugiej strony to właśnie takie pary jak wy będą sprawiać że Polacy powoli przyzwyczają się do widoku czarnoskórych (i innych "zagranicznych") więc Wasz związek niesie też coś dobego:) Powodzenia;)

mówicie że polska to najmniej tolerancyjny kraj. A przeciez to wy budujecie te Polske :O

Gość taka dygresja
sa w tV takie laski jak Kazadi z Jak oni ... czy Omena Z Tanca z ..., jest jeden Koles czarny ,ekspert w EKG- programie ekonomicznym, chyba nie narzekaja na rasizm, zydów tez sie opluwa w Polsce a sa i dobrze zyja:)

Gość struktura
moze ktos jeszcze sie wypowie...

Gość ubezp
up

Gość w Polsce nawet BIAŁEMU
nie jest lekko ... piszę to bez podtekstów rasistowskich, bo nie ma we mnie czegoś takiego ... Jeśłi widzicie swoje miejsce tutaj - próbujcie :) Raszim jest u nas raczej mediany NIż FAKTYCZNY :) Jeśli się nie uda, alternatywą może być "wyjazd" :) Powodzenia w Polsce :) MAci chęci i wiarę , to wierzę, że sie Wam uda :)

Gość moim zdaniem powinnaś
właśnie pokazać innym !! badz jedna z niewielu w polsce, jedną z pierwszych , zaryzykuj bo dla miłości warto!!! zobaczysz ze niedługo takjak w ameryce takze i w polsce takie związki staną sie normą!! a zreszta ja sama bym chciała być na twoim miejscu i nie tylko ja. moje kumpelki aż sie ślinią na ciemnoskórych i same chciały by z ciemnym facetem być!