Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamentowy kolczyk

prezenty od kochanków

Polecane posty

Gość diamentowy kolczyk

witam jestem ciekawa cxzy wasi kochankowie kupuja wam prezenty.Jesli tak to co to jest przewaznie?

Gość kochanicaca
bielizna oczywiscie..mam jej full

Gość diamentowy kolczyk
a oprocz bielizny cos jeszcze?bo ja mam takie odczucie ze bielizne to oni kupują dla siebie;)

Gość kochanicaca
raczej prezenty ktoree dostaje sa mi dawane z mysla o nim.. nic tak od tak..by sprawic mi przyjemnosc.. dal mi telefon.. wiadomo po co.. bizuteri nigdy nie dostalam..kupuje mi czesto karty do tel..

Gość odkad zaczelam wchodzic
na kafe stracilam naiwna wiare w bezinteresowne zwiazki chocby dla samego seksu.... straszne materialistki jestescie

Gość diamentowy kolczyk
lubie-a jaka to była bizuteria?złota srebrna czy moze sztuczna.Jest tyle teraz gustownej sztucznej na topie

Gość diamentowy kolczyk
nie ma nic za darmo;););)

Gość diamentowy kolczyk
no własnie te karty i tel to tak jak ta bielizna.Ale swieta tuz tuz to moze pomysli nie tylko o sobie

oczywiście, ze srebrna!!ja za zlotem nie przepadam. Szczerze, jakby mi dal jakis szajs, to koniec znajomosci..do tego jeszcze zywa gotowka na drobne wydatki;) poza tym to facet z gustem i klasa:)...i kasą :P

Gość kochanicaca
a tak w ogole to dlaczego o to pytasz?

Nie nazywajcie się kochankami tylko raczej utrzymankami :O A wy co kupujecie swoim kochankom? Bo jak tylko oni wam to po prostu was sponsorują :O Nigdy żaden kochanek nie dawał mi prezentów bo sobie tego nie życzyłam, oczywiście kwiaty dostawałam ale nic o dużej wartości materialnej :O Spotylakiśmy się dla przyjemności płynącej z bycia razem i sesku i nie potrzebowałam żeby dawał mi coś w zamian :O

Gość wiedziałyście za kogo się brać
...

Gość kochanicaca
ja tez nie potrzebuje, ale najwidocznie on ma potrzebe obdarowywania skoro to robi

Gość diamentowy kolczyk
kochanico pytam o to dla porownania z moim kochankiem.ale wypada słabo -tylko telefon i karty co jakis czas.

Gość diamentowy kolczyk
chinko a dlaczego utrzymankami skoro przewaznie mamy tylko jednego.Wiesz nie musi to byc od razu złota bizuteria ale cos co sprawia przyjemnosc i cos dla nas a nie tylko dla niego

Gość diamentowy kolczyk
lubie zonatych tak trzymac!:)

Ja niczego nie chcę od Niego, zależalo mi tylko na spotkaniach, to On zapoczątkował prezenciki a w końcu i kasę. Jak nie chciałam wziąć, to wciskał na siłę, więc teraz biorę....jak dają to się bierze, jak biją, to się ucieka:)

Gość kochanicaca
moj jest taki bogaty ze nic nie potrzebuje..a ja romantyczka nie ejstem..ani on tez.. zeby sprawiac jakies 'milutkie prezenciki' ..

Gość polka w japonkach
a ja dostałam wyjatkowy prezent-----napisał o mnie wiersz a potem 2 tak wiec mam 2 wierszr napisane dla mnie i o mnie. cudowny niebanalny prezent jestem pod wrazeniem

Gość alkohol w duzych ilosciach
:D

Gość łłłłło matko
mi mój podarował syfa :S

Żonę się ma, kochankę sie kupuje...coś w tym jest:) bycie sponsorowaną czy bycie kochanką...jak zwał tak zwał...i tak wiadomo, że chodzi o jedno :)

Gość tayga
mi kupił złote kolczyki i złoty naszyjnik a ja jemu nic .Nie zdazyłam bo uciekł.Wystraszył go moj mąż.Nawet nie miał okazji mnie widziec w swym prezencie .Mam wobec tego oddac?;)

Gość łłłłło matko
miało być :o

No widzisz mylisz pojęcia. Kochanką się jest jeśli spotyka sie dla przyjemności jaka wypływa z seksu i przebywania razem. Utrzymanką kiedy ma się z tego korzyści majątkowe, nie koniecznie pieniądze (chociaż to dziwkarstwo w czystej formie) ale też bużuterię, bieliznę czy telefon :O