Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamentowy kolczyk

prezenty od kochanków

Polecane posty

Gość kochanka - najlepsza
ja nie dostaje nic od swojego kochanka . Daje mi tylko namiętność, upojne noce i dużo czułości.

No, kazda kobieta jest w okreslonym sensie kochanka. Takie jest nasze przeznaczenie - uwodzic, szalec, kochac do utraty tchu, hehe, skad ja to znam. O prezentach, wydatkach i finansach mowie wprost. Nie ma w tym nic zlego, wrecz odwrotnie, faceci lubia szczerosc, i nie przejmuja sie, kto co pomysli o tym, jak czegos chca, to musza miec szybko i juz. Wiadomo, ze wszystko kosztuje, skoro macie jakies swoje uklady, to fajnie, ale to jest kwestia indywidualna, z tym, ze dla kobiety prezenty to swieta sprawa, koniecznie musza byc. Kobiety sa zaprogramowane genetycznie w taki sposob, ze kochaja szal, hazard, nowe rzeczy, zakupy i piekno, nie ma w tym nic zlego. A dobre, markowe kosmetyki i srodki do pielegnacji ciala nie sa tanie, zwlaszcza te z Niemiec lub USA. To mi przychodzi do glowy, jak zaczynam czytac skargi na erotycznym - ze laski niezadbane sa, i w ogole. To facet powinien zadbac o kobiete, zeby jej pomoc jak najlepiej zadbac o siebie DLA niego;) Pokrecone, no nie?

Gość wczoraj własnie
dostałam od niego złota bransoletke

Gość fhfguyhtrytryrt
a ja swojemu kupiłam na gwiazdkę srebrne spinki do koszuli z inicjałami :P od niego biżuterię, złotą.... i bieliznę :)

najczęściej dostaję słodycze :) dostałam biżuterię...srebrną ale superowo trafił w mój gust. hmmm co jeszcze? telefony bla bla bla, pozabierał mnie w fajne miejsca. rower dostałam o!!bo jest kolarzem. i kubek do pracy bo do domu to wiadomo... :)

Gość sroczka kolorowa
biżuteria, bielizna,ciuchy,wyjazdy na urodziny, knajpy....... mmmmmmmmmmmm

Gość a ja dostaje.....
perfumy, złote kolczyki, kasę jak mu mówię, ze widziałam coś fajnego...., telefon :)

Gość upupupupupupupupupupupuup