Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge zobaczyć

funt, dolar i euro traca na wartości

Polecane posty

Gość ja nie moge zobaczyć

Czy to przez to że mamy nowy rząd? Mozę ktoś wie jakie są prognozy na następne 2 miesiące? czy dalej spadnie ich wartość czy może zacznie rosnąć?

Gość to przez to że mamy silną
gospodarkę i złotówka się umacnia a nie przez rząd ani stary ani nowy.

Gość prawdziwy anglik
mam to gdzieś :classic_cool:

Gość prawdziwy anglik
mam też poszarpane zwieracze po zabawie z jednym z moich siedemnastu czarnoskórych lokatorów:classic_cool:

Gość prawdziwy anglik
zazdrosna suka z polski :classic_cool: a podszywai się :o i miłej nocy w burdelu w Londynie ma się dom w reading :classic_cool:

Gość prawdziwy anglik
żywię się resztkami jedzenia i zapijam wodą ze zmywaka ,na którym pracuję :classic_cool:

Gość lol ja mieszkam w Primrose hil
🖐️

Gość prawdziwy anglik
niestety nie skończyłem jak debil na zmywaku :classic_cool: mam samochód , mały domek , dobrą pracę ... :classic_cool: ale tacy jak ty będą zawsze zlizywać syf po angolach takich jak ja :) także... zliż jeszcze tam... pod butem :D

Gość zlotowka sie umacnia
wlasnie dlatego, ze mamy nowy rzad :)

Gość vxbv
zajebisci jestescie:)

Gość jjjjjjj
dolar juz dawno leci w dol...dobrze przynajmniej bilety beda tansze

Gość prawdziwy anglik
jak już wcześniej pisałem mam poszarpane zwieracze ,jest to tylko częściowo wina moich czarnych współlokatorów ,ale reszta jest wywołana tym ,że pracuję jako kontroler jakości latarni ulicznych , jak bez problemu uda mi się ją pomieścić w anusie to jest dobra jak nie to zła , praca wymagająca ,ale płatna.:classic_cool:

Gość prawdziwy anglik
żenada to co piszesz podszywo :o ale skoro chcesz tak bardzo wiedzieć to powiem ci :) jestem inżynierem budowlanym :) nie narzekam bo żyję jak prawdziwy anglik z tąd nick :) nawet powiem ci że mieszkam niedaleko Sout Lake :) to moje ulubione miejsce na wypoczynek po pracy :) a zapomniałem powodzenia doceń że możesz przyjechać do mojego kraju :classic_cool:

Gość prawdziwy anglik
South Lake :p

Gość buhahahhahaha
:D :D :D a to się uśmiałam Anglia jest dla przegrańców :classic_cool: .Pozdrowienia z Norwegii :)

Gość jkjkjkjknjkn
prawdziwy anglik nie pisze po polsku żałosny dupku

Gość prawdziwy anglik
ale ja nie umiem inaczej jestem z wsi Anglia pod Radomiem :classic_cool:

Gość złotówka od dawna idzie w górę
funt idzie za to w dół,dolar chyba będzie stał a euro zobaczymy.

Złotówka będzie sie umacniać cały czas, bo w końcu o to chodzi w naszym kochanym kraju, chyba że nastapi jakies szczególne spowolnienie gospodarcze albo kryzys finansów publicznych. Mając na względzie Euro 2012 spowolnienie raczej nam nie grozi, bo to koło zamachowe, które rozkręca koniunkturę. Cieszmy się , bo dla mnie to powód do radości, wolałabym zarabiać 5.000 EUR zamiast 5000 PLN.

Gość prawdziwy anglik
buhahahhahaha - mnie to nie obchodzi :o żyje mi się dobrze :) piszę po polsku bo jestem na polskim forum :o podszywo ;) jak chcesz to mogę ci załatwić pracę na budowie ;) będziesz nosić cegły ;) paru kolegom z polski załatwiłem więc jak co...:D aha jestem z pochodzenia polakiem ale za 2 miesiące dostanę obywatelstwo więc jak przyjedziecie to mówcie do mnie master :classic_cool: nie pisze już bo sami podzszywacze i debile się tu wpisują

Gość nie podpisze czarnym nickiem
a tym czasem bedziemy musieli sie zadowolić 900 brutto a po wejsciu euro 250 na miesiąc 5000 euro? nawet niemcy marzą o takich wyplatach

Gość nie podpisze czarnym nickiem
hihihi obywatelstwo ! mieszka kolo mnie para slowakow od 14 lat i moga pomarzyć o obywatelstwie a ty tym bardziej inzynierku od betoniarki kurwa parwdziwy anglik sie znalaz Opla za 200 funtow kupiles i tyle , meatbolsy z puszki jadasz by zaoszczedzić

Nie czuję się gorsza od jakiegoś Niemca, a na pewno lepiej wykształcona. Mam dobrą pracę w Polsce i zarabiam niewiele mniej niż te nieszczęsne 5 tys. zł. Jeśli ktoś sam się nie ceni inni go też nie docenią. Mam znajomego po szkole budowlanej, świetnego fachowca, który bez problemu miesięcznie zarabia 5-7 tysięcy i ma średnie wykształcenie. Nie rób z Polaków nędzarzy i nieudaczników. Mój brat dwudziestoparoletni informatyk wyjeczał 3 lata temu do UK i w przyszłym roku wraca, pomimo ze ma śwetnę posadę. Buduje dom, zakłada własną firmę.

Gość a ja się sprzeciwię w tym
mój znajomy pracował trzy lata w uk i po przepracowaniu jeszcze dwóch dostał by obywatelstwo.mnie to wcale i tak nie kręci bo teraz wszędzie w unii można dobrze zarabiać a nawet zostać.ktoś jest szczęśliwy tam to niech zostanie.i tak większość polaków wróci nie długo do polski. właściwie to tylko dobrze wykształconym na stanowiskach opłaca się tam zostać i nie wracać do polski.

Gość prawdziwy anglik
Pierdzę w wannie i rozgryzam bąbelki