Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Ł Ó K A

wkurza mnie...jednoczesnie sie z tego smieje

Polecane posty

Gość mleczna kraina niegodziwości
Jak matka mojego faceta mówi do mnie "koleżanko" ,bo się zapomina....

Gość mleczna kraina niegodziwości
Tak i byc przy okazji beszczelna ? To nie moja wina ze tak mówi ,po prostu się zapomina...a że mnie to wkurza to juz 2 sprawa

Gość jak ktoś się chwali
że jest za granicą :(

ale sie zdenerwowałam teraz okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurwiajacy glupi topik!!!!!!!! juz nie bede wchodzic na zadne stronki ktore polecaja na kafe!!!! DAŁAM SIE NABRAC I JUZ TO SIE NIE POWTORZY!!! musialam kompa zrestartowac :( mam nadzieje ze zadnego wira nie mam.....................................

jak ktoś chwali się cechami i umiejętnościami których nie posiada ...np. ja znakomicie znam francuski i piszę wierszę w tym języku a potem jak przychodzi co do czego to yyyy...co ...łi łi co ??

odnosnie tej zagranicy --------- normalnie kiedys mnie wkurzali a teraz sie z nich polewam :) moja kumpela i jej facet tzn ON jest za granica i zapierdala a ONA czeka na kase na koncie i pisze na opisach gg co sobie juz kupila a co palnuje.Nie myslcie ze to z zazdrosci ale jak widze te opisy to mi niedobrze...bez sens

i jak ktoś pieprzy głupoty i jest całkowicie pewny że ma racje np.No ale ja ci przecież mówię że prącie to kość w kręgosłupie ....Nie?? Bzdury gadasz jak chcesz to sobie sprawdź ...:)

Gość zwykły śmieszny końik
a o co chodzi z tym prądem :classic_cool:

To sytuacja z życia wzięta...mam taką jedną koleżankę :D co tak to się wypowiedziała :)

Gość dqwdqwdeddewd
duma!!mnie smieszy i wkurza

Gość dqwdqwdeddewd
duma,na przykład kiedy zauwazyłam , ze mojaznajoma ma powieszone swiadectwo ze szkoły sredniej, bo jest dumna z tego, choc są na nim same słabe oceny, a szkoła tez nie najlepsza..a dziewczyna nienalezy juz do najmłodszych wiec duma z ukonczenia szkoły sredniej juz dawno powinna minac!!myslałam, ze zesram sie ze smiechu, jak to swiadectwo zobaczyłam i sie pręzyła z dumy hehe jak je ogladałam, ludzie to maja nasrane..

Gość dqwdqwdeddewd
dqwdqwdeddewd duma,na przykład kiedy zauwazyłam , ze mojaznajoma ma powieszone swiadectwo ze szkoły sredniej, bo jest dumna z tego, choc są na nim same słabe oceny, a szkoła tez nie najlepsza..a dziewczyna nienalezy juz do najmłodszych wiec duma z ukonczenia szkoły sredniej juz dawno powinna minac!!myslałam, ze zesram sie ze smiechu, jak to swiadectwo zobaczyłam i sie pręzyła z dumy hehe jak je ogladałam, ludzie to maja nasrane..

hahahaha na ścianie sobie powiesiła??? dobre!!! ale cóż to za duma...należy dziewczynę uświadomić.. wogóle to dziwię sie ludziom kiedy na przykład chwalą sie jakimś swoim dokonaniem, które dla innych jest normalka.......ale spoko niech sie chwalą, bo skoro tyle wysiłku sie wkłada w robotę to sie jest czym chwalić-zwłaszcza jak dojdzie do skutku, ale jeśli jest to dokonanie, u większości ludzi czynnością codzienną/ hehehe ale namąciłam :D

Gość dbdgf
włóka masz święta racje:)

Wkurzają mnie \"słodkie osoby\": może kawusi ci zrobić? może herbatki? chcesz dwie lyżeczki cukru czy jedną? a może ciasteczko? o jak ty ślicznie wyglądasz, a jaka spódniczka ładna itp... Pracuję z takimi babami, normalnie rzygać się chce, jak sobie tak słodzą przez 8 godzin:( Szepczą sobie do uszka sekreciki, chichoczą konspiracyjnie, podsuwają sobie ciasteczka i smakołyki, podniecają się katalogami Ikei...itd

Gość dbdgf
Laura diaz, a pozniej się obgadują za plecami, słodkie osoby tak robią najczesniej

No że się obgadują, to normalne, wystarczy że się drzwi zamkną:-P Wkurzają mnie też ludzie, którzy uważają się za lepszych i w śmieszny sposób to manifestują. Przykład: \"Moje dzieci to oliwki garściami jedzą, tak je nauczyłam, mozarellę to ja tylko jadam z czerwonym winem, wyłącznie hiszpańskim, a bakłażany grilowane wprost uwielbiam, no prostu nic innego nie jadam\" To cytat z koleżanki, która raz do roku jeździ w interesach do Hiszpanii i uważa się z tego powodu za nie-wiadomo-co.

o obgadywaniu to juz nie mowie bo to temat rzeka.......................i nie bede innych posadzac :D jak ktos ma ochote obgadywac to niech obgaduje ale ale ale ale ale...ale najgorsze jest slodzenie i obgadywanie za plecami.Ja jestem zwolenniczka mowienia co sie mysli na glos, nieraz fakt, mam za to przesrane ale jednak wole ten sposob mowienia co mysle o innych! cytat:Moje dzieci to oliwki garściami jedzą, tak je nauczyłam, mozarellę to ja tylko jadam z czerwonym winem, wyłącznie hiszpańskim, a bakłażany grilowane wprost uwielbiam, no prostu nic innego nie jadam\" ---------------- to takie eł ął :D:D:D Laura Diaz to juz wiem ze pracujesz w ikei :D

Gość a mnie to
ze zawsze musze myć gary po innych!!! wrr