Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina600

Nie wychowana młodzież! nie ustępują starszym w tramwajach!!!

Polecane posty

Gość Malwina600

Dzisiaj wracałam tramwajem, straszny tłok, no i stoją oczywiście emeryci a młodzież nasza siedzi i udaje że nie widzi, w tym młoda dziewczyna w ciąży też siedzi - jej ustąpili, mimo że ona nie przeżyła tyle co my i nie ma tak starych kości, uważam że siedzienia w tramwajach i autobusach są dla starszych osób, gówniarze musicie nam ustępować!

Gość a mnie
wkur*iaja takie glupie baby jak ty

Gość Babciawnucząt
faktycznie ta młodzież dzisiaj piekielnie niewychowana!!!

Gość wiesz co stara babo
dziewczynie w ciąży to nawet emeryt powinien ustąpić. A poza tym młodzież po to teraz siedzi, bo na starość będzie stać.

Gość zwykły śmieszny końik
ciesz się że ci który gonga nie sprzedał ;) w mich stronach aż strach sie bać :D

Gość Poprawna
Młodzież jest zła bo nie ogląda TV TRWAM i nie słucha Radia Maryja, gdzieś mają wartości narodowe i ogólnoludzkie to jest czysty konsumpcjonizm,

Gość wierzący w boga ktoś
co masz mądra duszo do nas ? jakiś masz powód ? idz może do kościoła to pomożemy ? młodzież musi być silna i walczyć o ojczyznę ;) jak się sprzeciwisz to czeka cię kara boża ;) jacyś łysi chłopcy mogą cię zaczepić w nocy ;)

Gość Iwona9000
ja ustępuje, ale tylko tym siksom w ciąży, staremu śmierdzielstwu nigdy!

Iwona9000 - nawrócę cię ;) będziesz chodzić do kościoła i czynić dobro ;) odpowiedz '' NIE " nie przyjmuję do wiadomości ;) służę kościołowi :classic_cool: chyba pora na małą spowiedz iwona !! ;)

ja też bym nie zeszła...tak samo zapłaciłam za bilet jak te babcie i dziadki to z jakiej racji ja bym miała stać...

myrevin---> nie rób takiej miny bo ci tak zostanie

Gość zmywacz do paznokci
ja kiedys siedzialam z kolezanka w autobusie ,był nocy kurs ludzi chyba z 5 praktycznie wszystkiie miejsca wolne,wsiadl jakis stary dziad i drze sie na mnie i na kolezanke ze zajelismy jego miejsce i kazał nam spieprzac;/ albo raz jechałam słabo mi bylo jak cholera jakas starsza pani zauwazyła pauscila mnie na swoje miejsce na nastepnym przystanku wsiadła jakas baba izaczeła na mnie nadawac od najgorszych razem z ta baba co mi ustapiła miejsca,a najbardziej dobijaja mi dwie rzeczy strasze panie powiedzcie mi prosze gdzie wy jedziecie o 7 rano???cały autobus zapchany emertami,a najbardziej dobijajace sa stare babki ktore na autobus biegna jak sprinterki w siatami w rekach a w autobusie biedne stare babcie zchorowane,a wlasnie co do siat, wkur wiaja mnie baby ktore kłada swoje siatki na siedzeniach a dra po młodych gebe ze nie ma miejsca dla innych starych dewot jak mozemy miec szacunek do starszych jak oni nie maja szacunku do mlodych??mysliscie ze jestescie starzy i pozjadaliscie wszystkie rozumy?!

popieram wyzsza wypowiedz tak to jest ze jak juz sie znajda w autobusie to nagle opadaja z sil, a przed to sa nawet silniejsze i bardziej sprawniejsze niz mlodsze pokolenie... mnie dziwi jedno! dlaczego jak autobus podjezdza to stare baby sie tak pchaja jak drzwi sie owtorza?? no cholera przeciez zdarza wziasc!! o kulture to sie dra ze mlodzi jej nie maja a same nie wiedza ze najpierw sie wychodzi a pozniej wchodzi... mnie denerwuje jak jakas starucha stoi nade mna i mi sapie... wtedy na bank nie ustapie, odrwacam glowe i koniec ja bilet kupuje i tez mam prawo usiasc!! jesli widze ze ktos nie ma sily, albo ma laske albo cos to wtedy ustepuje albo jak ktos grzecznie poprosi, bo ja nie mam oczu wokol glowy wiec moge po prostu nie widziec ze ktos jest schorowany albo cos

fajna madchen :( zmywacz do paznokci :( yhy :( Iwona9000 :( :(:(:(:(:(:( !!! :( ++++++++++😭+++++++++

Gość PolaPolaPola
zawsze jeśli moge to ustępuję, ale gdy zle się czuję to wkurza mnie ten jazgot nad głową że młode pokolenie to zle się zachowuje i nie ustępuje. a panie Babcie musicie zrozumieć- czasem przedstawiciel młodego pokolenia tez bywa chory, nawet poważniej od Was.

wierzacy w boga ktos - i po co?? ja nie rozumiem jak ktos jest nachalny, zmusza was do czegos to tak czetnie na to przystajecie?? nie sadze... inaczej jest ze starymi niby schorowanymi babami... najsmieszniejsze jest to ze czesto taka stara prosi o ustapienie miejsca a pozniej stoi i torby na siedzeniu kladzie... to juz szczyt wszystkeigo!!

Gość PolaPolaPola
mają siłę się wpychać na siłę do busa czy tramwaju, robić podchody, przepychać sie w środku, ale uważają że z gruntu sie im należy miejsce takie są słabe. ech to też nie ładnie.

Gość Szatan Rażony Piorunem
A ja was nauczę. Robić tak żeby nam było ok. Jak ktoś nam da w poiczek to oddać i to podwójnie. Włsna korzyść najważniejsza hyhyhyh

wlasnie o to sie rozchodzi!! bo sa starsze babcie i staruchy!! te pierwsze moga uprzejmie spytac czy mozna ustapic miejsca.. a te drugie to dra morde bo im sie niby nalezy...

Gość Szatan Rażony Piorunem
Ja bym taką skaleczył przypadkowo...

Szatan Rażony Piorunem - precz moco nieczysta !!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :classic_cool:

Gość PolaPolaPola
mam 22 lata też sie staram. czasem jednak fatalnie sie czuję ( choruje na tarczyce) i przy stojącej w miejscyu pozycji pionowej robi mi sie słabo. i wtedy bym chciała posiedziec bez osoby nad głową jęczącej że młodzież jest niewychowana

Gość Malusiaaa
Kazdego maja prawo bolec nogi ja stoje w sklepie po 16 godzin i gówno nikt mi miejsca nie ustepuje dlatego ja ustepuje tylko babcia starszym a nie wypucowanym baba !!!!!!!!! ajeslichodzio dziewczyny w ciazy to nikt nie ustepuje wiec i my nie musimy ...

Gość PolaPolaPola
bo jak ustępuję miejsca to nikt mnie nie chwali, że młodzież JEST wychowana, w sumie się nie dziwie starszym ludziom, w sumie uważam że młodszy człowiek powinien ustąpić, czasem jednak po prostu nie dam rady. a myślicie że ktoś inny się ruszy? rzadko

ale to bez różnicy ile kto ma lat..czy jest się chorym czy nie...młody tak samo jak stary musi kupić bilet to z jakiej racji ma stać skoro był pierwszy na miejscu siedzącym...kto pierwszy ten lepszy..