Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie wkurzylam

DETRALEX A NIEPLANOWANA MIESIACZKA ?

Polecane posty

Gość ale sie wkurzylam

czy mozliwe jest, ze po trzech dniach brania Detralexu wystapila nieplanowana miesiaczka? tzn 10 dni wczesniej i w dotaku obfita jak nigdy? Kurcze, nie wiem co myslec. od 2 lat mam regularne miesiaczki. Nie biore hormonow. A tu wczoraj tak mnie zalalo, ze myslalam,ze to krwotok. rano nie wzielam tabletki i w dzien bylo lepiej. wieczorem zazylam znowu i jakby krwawienie sie wzmocnilo. Co jest?

Gość ale sie wkurzylam
up

Regularnie zażywam detralex na zmianę z Cyclo-Forte - na poprawę krążenia krwi nóg.Nie wiem, ale....też coś jest nie tak.I to właśnie odkąd zażywam:( Pytałam i lekarki i naczyniowca o to samo co Ty i powiedzieli,, że nie ma ten lek na to wpływu. A jednak miesiączki stały się nierugalrne a miałam jak w zegarku.....nie wiem co o tym myśleć:(:(:(

Gość ale sie wkurzylam
no wlasnie. Ja mysle, ze to od tego. pytalam jedenj lekarki znajomej i mowila,ze wlasciwie ten lek jesz zbyt lagodny,zeby mial takie wlasciwosci i zalecany jest nawet kobietom w ciazy. ja napewno bedac w ciazy go nie wezme, o nie. poczekam do konca miesiaca i zobacze czy dostane drugi planowany okres.