Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzalka22*

pytanko do panów będę wdzieczna za odpowiedz

Polecane posty

Gość zuzalka22*

chciałabym sie dowiedzieć czy nie przeszkadzałoby wam gdyby dziewczyna miała krzywe zęby czy istnieje taka możliwość ze dziewczyna z krzywymi zębami by wam sie spodobała ja niestety mam krzywe zęby jedynkę troszkę mi wystaje i czasami zastanawiam sie czy to dlatego nie mogę znaleźć sobie faceta będę wdzięczna za odpowiedz

Gość Pozdro ma krzywe zęby
i ma faceta, więc można takiego znaleźć :)

Gość ankaas
bez przesady dziewczyno jak jestes dziewicą to na pewno kogos znajdziesz

Gość zuzalka22*
http://www.mfoto.pl/show.php?id=319802 nawet z takimi tylko nie piszcie ze są żółte bo są bielsze tylko na zdjęciu jakoś tak fatalnie mi wyszły lampa sie odbiła ale przyznaje sie zupełnie białych nie mam chciałam je wybielić ale dentystka mi powiedziała ze sie nie da bo mam taki odcień kości

Gość zuzalka22*
powiedzmy ze moje zęby są dla mnie kompleksem i to wielkim

Gość nie przejmuj się
jak nie będziesz nimi zahaczać przy lodziku to nikomu nie będzie to przeszkadzać :)

Gość do iko
1) to nie ona 2) co to ma wspólnego z tematem?

Gość zuzalka22*
a co do facetów to niestety większość zwraca uwagę na wygląd a moje ząbki niezbyt dobrze sie prezentują i czasami zastanawiam sie czy to w jakiś sposób ich odstrasza

Gość liczy się ogolne wrażenie
:classic_cool: a nie tylko zeby:P

Gość zuzalka22*
mam pytanie czy wypowiadają sie tu sami panowie czy panie też jeśli chodzi o wygląd to nie narzekam choć żadną modelką i lalunią nie jestem zwykła ze mnie dziewczyna za to z wielkim poczuciem humorku zawsze się śmieje

Gość moja żona miała to samo
jeszcze jako nie żona. Dla mnie to się zupełnie nie liczyło, ale wytłumacz coś babie jak już sobie sama zacznie wkręcać jakieś fazy :)

Gość dziewczyna z krzywymi zabkamii
http://www.mFoto.pl/uploads/1689/dscn3240_5d0d2.jpg kurna ja mam takie...fakt ze to lecze:P.ale sadze ze to jednak wpływa na moje relacje z facetami.brzydka nie jestem ale jak usta otworze to:O:O staram sie nie szczerzyc i chyba oprocz mnie i was teraz nikt moich zebow az tak blisko nie widział.no i dentystka:Drzecz jasna ale nie mówcie ze nie wpływa bo ja nie wierze.opza tym to idzie w dwie strony bo ja mam przez to straszne kompleksy i przez to mniej otwarta jestem i usmiechnieta

Gość zuzalka22*
no jest ciężko ja tez tak mam ale ona ma ciebie a mi nikt dobrego słowa nie powie poza rodziną no i znajomi jak im powiedziałam ze chce założyć sobie aparat na zęby to mi sie pytali dlaczego niby nie zauważyli ale niestety nie mogę założyć aparatu jeśli nie założę go na dół i na górę no i musiałabym wyrwać 4 zdrowe zęby a na to sie nie zgodze bo wyrwać jest łatwo a później bez zębów może zostanę

Gość mojej żonie pękła jedynka
ta krzywa właśnie tak pionowo na pół. Jak poszła do dentysty, to się skończyło na tym, że 4 górne zęby miała "wymieniane" - obie jedynki i dwójki. Teraz ma założone licówki, ale ma prościutko i ślicznie. Ale zdecydowaliśmy się na to tylko dlatego, że alternatywą było w zasadzie wyrwanie jedynki. Kosztowało nas to niestety 3000zł :(

Gość zuzalka22*
hehe zobaczyć całość i to najlepiej na żywo fajnie brzmi tylko widzisz ja jestem troszkę nieśmiała i jak poznaje kogoś nowego to wstydzę sie uśmiechać za to jak już kogoś poznam lepiej to szczerze sie niesamowicie tylko później jak oglądam zdjęcia to się wściekam a kiedyś na forum widziałam tu zdjęcie jakieś dziewczyny hmm jak znajde to wkleję bo mam figurkę podobna do niej

Gość aaaaaaaaaaaaassd
http://www.mfoto.pl/show.php?id=319802 Oceniam to foto ja tu widzę ładne usta, nawet smakowite to pocałowania :), zęby mają naturalny kolor widać, że są zadbane, odpychają mnie takie nienaturalnie białe żeby, wybielać nie musisz ;) a no i chyba ty nie widziałaś naprawdę krzywych zębów. Jeśli masz problemy z powodzeniem to szukaj problemu gdzie indziej ;)

Gość gfd
no pewnie że masz szansę spotkać chłopaka...przecież nie masz aż takich brzydkich tych zębów..naprawdę....dziewczyny mają różne ''defekty'' a mają chłopaków,mężów...trzeba tylko trafić na tego właściwego...

Gość zuzalka22*
no ja wpadłam na pomysł żeby iść do dentysty i żeby przypiłowała mi troszkę te jedyni to wtedy wsunęły by mi się ładnie ale tata mi mówi ze nie mam czegoś takiego robić o uszkodzę szkliwo i może mi sie psuć ząb a w najgorszym przypadku po prostu mi pęknie

Gość gfd
z tym spiłowaniem to naprawdę niedobry pomysł...czasem może być jeszcze gorzej niż jest...a nie jest źle :)

Gość zuzalka22*
hmm z brakiem powodzenia to może nie ale hmm ja mam tak że jak mi sie ktoś spodoba to nie zwraca na mnie uwagi a zaczepiają mnie chłopacy który nie są w moim typie

kobieto ja mam gorsze i na brak powodzenia nie narzekam:P na dodatek nie mam jeden gornej piatki i jakos mi to nie przeszkadza. jak dla mnie to chyba najwazniejsze zaakceptowac siebie, wtedy inni postrzegaja cie o wiele lepiej.

Gość gfd
no to na pewno nie wina zębów...dużo osób tak ma...

Gość zuzalka22*
o znalazłam te fotki z góry przepraszam tą dziewczynę której zdjęcia tu wykorzystam mam podobną figurkę do niej http://www.mfoto.pl/uploads/1473/zzzzzzzzzzz_84284.jpg http://www.mfoto.pl/uploads/1473/ggggggggg_c6ebf.jpg tylko ja jestem od niej bledsza mam jasną karnację i nawet sobie tak myślałam ze może na solarium pójść ale nigdy nie byłam i mam stracha

co ty nie ma się czego bać w solarium...

Gość zuzalka22*
a ule byście mi radzili iść tak na pierwszy raz ja myślałam o 5 minutach no i czy w solarium wytłumaczą mi wszystko co i jak bo jestem kompletnie zielona i jak często i na jak długo można chodzić aby było w miarę zdrowo dla skóry

na pierwszy raz idz tak na 7 minut...później możesz dodawać sobie minutek...wszystko ci wytłumaczą co i jak...o to się nie martw.....hmmm a jak długo będziesz musiała chodzić żeby skóra zdrowo wyglądała to trudno powiedzieć bo nie wiem jak szybko się opalasz...ja teraz chodzę raz w tygodniu żeby podtrzymać opaleniznę...bo wiadomo jaki kolor ma cera zimą :O..

Gość błehehe
te bohomazy na czarno w paincie to ty robiłaś?

to pytanie do mnie?..jeśli tak to nie wiem o co ci chodzi...jaśniej proszę...