Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzalka22*

pytanko do panów będę wdzieczna za odpowiedz

Polecane posty

Gość zuzalka22*
nie nie ja bo to nie są moje zdjęcia

Gość aaaaaaaaaaaaassd
hehe, to zobacz podobasz się facetom. Właśnie wiele kobiet narzeka na to że podobają się im faceci akurat Ci co nie zwracają na nich uwagi. Zdradzę Ci sekret z czego to wynika, facet który Ci się podoba to na 100% facet tryskający energią uśmiechnięty, pewny siebie. A jest taki bo podoba się setkom kobiet na Ciebie może zwrócił uwagę ale jesteś jedną z wielu, może by i podszedł ale jest np nie śmiały w tym momencie albo i ty nie dałaś mu dostatecznego powodu by podszedł Druga możliwość że jest zajęty i właśnie dlatego u niego takie zachowanie, epatowanie pozytywną energią, ci co do Ciebie podchodzą są jej pozbawiani właśnie bo nie mają nikogo ;) a nikt ich nie nauczył że brak dziewczyny to jeszcze nie taka tragedia i że powinni cieszyć się własnym życiem ;) Paradoksalnie zajęty facet ma większe szanse na znalezienie partnerki niż ten który jest wolny ;)

Gość vale tudo
sorry ale tak samo jak dla kobiet zeby po cerze to podstawa... jesli chodzi o mnie tez zbieram by miec idealne zeby ...a to ze masz taka kosc to nie problem tylko dentysta niedouczony ale za takie wybielanie glebokie zaplacisz pare tys zlotych....

szczerze....ja mialam kiedys krzywe zeby i zawsze uwazalam to za ogromna wade i wstydzilam sie tego....ale tak naprawde to nie zeby czynia cie zabawna pelna wdzieku i klasy dziewczyna...jesli ty zapomnisz o swoich kompleksach to inni nawet ich nie beda dostrzegac....wierz mi

Gość zuzalka22*
oj na dentystkę nie dam złego sowa powiedzieć jest naprawdę miła i zna sie na tym co robi zawsze jak idę do niej to mi mówi ze mam jedne z najładniejszych zębów jakie widzi bo widać ze dbam o nie i ze mam mocne szkliwo a wybielić mi nie pozwoliła żeby tego szkliwa nie zepsuć bo jak sie wybiela to są strasznie żrące środki i później szkliwo pęka a na dodatek raz wybielane zęby trzeba co jakiś czas wybielać

marg22---> zgadzam sie, juz wczensiej napisalam to samo:D zreszta nikt nie lubi jak ktos na siebie narzeka... jesli ktos ma jakis defekt to juz lepiej wziac to zartem...np jak ktos mi zwraca uwage (np mama jest czasem niepohamowana w gosciach :o) ze mam pryszcza na srodku nosa/czola to odpowiadam ze mi sie on podoba a moj facet i tak mnie kocha :D w sumie u mnie zebopw tez sie to tyczy..,kiedys nawet nie chcialam sie usmiechac,teraz mi wszystko jedno,bylebym byla szczesliwa...:D

Gość aaaaaaaaaaaaassd
Zuzalka widać jak na dłoni co jest u Ciebie problemem :). Cheloni i marg22 napisały Ci więc nie potrzeba powtarzać ;)

Gość eh dziewczyny
ja mam tradzik, lekko zaleczony, ale wraca i moj chlopka czasami oglada pryszcze, moje zeby to tez nie poezja, krzywe i lekko zolte. Smieje sie pelna geba i mam zmarszczki mimiczne.Nie jestem piekna,mam mnostwo blizn na dloniach, nie wiem czy mam jakis atut w sobie...moze szyje i ramiona:-) Moj facet jednak mowi, ze mam sliczny nosek, sliczne zmarszczki i sliczne krzywe zabki:-) A sam wyglada jak marzenie:-)

Gość płytka
mi by to przeszkadzało bo kiedyś też miałem krzywe zęby ale już mam proste:) bo zalożyłem sobie aparat orto :) taki kosmetyczny co go prawie niewidac polecam bo warto:)

Gość płytka
a jak założysz aparat autorko to facetowi nie będzie przeszkadzac bo przynajmniej dbasz o siebie :) więc śmigaj jutro do orto:)

Gość a ja....*
mam zęby równe jk od linijki, zgrabne i kształten oraz białe, ale to nikogo nie obchodzi,,,,moja droga ciesz się, naprawdę się ciesz, że nie jestes gruba...to jest największe przestępstwo dziś,,,

Gość
Jeśli nie przeszkadzają Ci przy robieniu facetowi loda, to w czym problem? :D

Gość dzzzzzzzzzzzz
dziewczyna przecież napisała ze nie ma faceta

Gość ja mam dosc krzywe zeby
dwojka jest z tylu i to sie bardzo rzuca w oczy. mam juz swoje lata i z perspektywy doswiadczen moge stwierdzic, ze to mnie te zeby bardziej przeszkadzaja niz komukolwiek. zawsze mialam powodzenie bojestem sympatyczna i otwarta osoba, moi przyjaciele twierdza, ze gdybym je wyprostowala to juz nie bylabym soba.. no i sa takie jakie sa, zaakceptowalam to, jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy. nadmieniam, ze zawsze spotykalam sie z super facetami, takimi co to kolezanki zazdroszcza, a teraz mam bardzo przystojnego meza i jest fajnie. zeby to tylko zeby, sa wieksze problemy w zyciu. wazne zeby byly zdrowe i nie bolaly :)