Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozterceeeee

facet bez prawa jazdy

Polecane posty

Gość wrozterceeeee
to tez byl podszywacz, ale jednak cos w tym jest, kiedy wszyscy faceci moich kolezanek maja prawka, a moj jeden by nie mial. poza tym, kiedy gdzies chce wyskoczyc, a pada deszcz? facet podwiezie i w ogole nie zmokne

Gość wrozterceeeee
to ostatnie i wczesniejesze to tez podszywacz

a mój ma prawko, zresztą oboje robiliśmy kurs jednocześnie a to ja mam samochód a on nie :) moim zdaniem nie warto się przejmować takimi drobiazgami, ale na miejscu Twojego faceta zastanowiłabym się czy być z dziewczyną dla której to jest aż tak wielki problem, że aż pisze o tym na forum...

Gość wrozterceeeee
i to o podszywaczu to też podszywacz. Rany co tu sie dzieje

Gość wrozterceeeee
powyzej podszywacz. juz mnie to przestalo smieszyc. wiesz moze to jest dla mnie wazne bo sama wiem ze nie bede miec prawka a potem w dalszym zyciu to moze byc utrudnienie wiecie sa takie sytuacje ze autobusem czy pociagiem nie pasuje dojechac i wtedy trzeba sie kogos prosic o zawiezienie

Gość wrozterceeeee
ale przynajmniej jest wysoki, ma 187. Gdyby byl nizszy, odrazu bym go zostawila. A tak, to troche szkoda skreslac takiego wysokiego faceta. Nie wiem, co robic...

Gość wrozterceeeee
wiesz to nawet nie chodzi o dzien dzisiejszy ale wychowalam sie w rodzinie bez samochodu i wiem ze nie jest lekko u nas co prawda ojciec ma prawko ale tak wyszlo ze musial sprzedac auto a potem juz nie kupil

Gość wrozterceeeee
znowu podszywacz. wcale nie jest tak wysoki jest mojego wzrostu ale to mi akurat nie przeszkadza :-)

więc pogadaj z nim czy nie chciałby iść na jakiś kurs. Może nie mieć do tego predyspozycji albo cierpi na brak kasy (bo jednak kurs kosztuje całkiem sporo). Najłatwiej po prostu zapytać swojego faceta co on o tym myśli :)

"dalszym zyciu to moze byc utrudnienie wiecie sa takie sytuacje ze autobusem czy pociagiem nie pasuje dojechac i wtedy trzeba sie kogos prosic o zawiezienie" nooo, to podszywacz tak wiele sie nie mylil :o piszac wczesniej *tak, bo moj facet musi miec elegancki samochod. Nie bede ciagle autobusami jezdzila takie to dziwne? *poza tym, kiedy gdzies chce wyskoczyc, a pada deszcz? facet podwiezie i w ogole nie zmokne

I oby Wam nie wyszlo :) Niech on znajdzie sobie normalna kobiete, a Ty jakiegos dresiarza z samochodem :) Wszyscy beda szczesliwi 🖐️

Gość wrozterceeeee
Emons a co dziwi cie to a po co ludzie maja i jezdza tak nagminniei masowo samochodami- glownie z wugody w mojej miescinie to ludzie w niedziele nawet 1 km do kosciola jada autem i potem upychaja sie na parkingu

Gość wrozterceeeee
Widzę zmarłych

Gość wrozterceeeee
Emos jestes cholernie zgryzliwa tylko tyle ci powiem. tylko napisalam chcialam z kims pogadac o swoich watpliwosciach a ty wyjezdzasz z takimi tekstami

ale może Twojego faceta akurat nie stać na kupno samochodu, pomyślałaś o tym? Ktoś wcześniej dobrze napisał, że samochodu nie dostaje się wraz z prawkiem :O

Gość wrozterceeeee
wiem ze to nie chodzi o kase . stac go. ale nawet gdyby go nie bylo teraz stac to moze kiedys pozniej

Gość wrozterceeeee
Tu są sami podszywacze

Gość wrozterceeeeeprawdziwa
jasne a jednym z nich jestes ty

no więc tak jak pisałam wcześniej, po prostu zapytaj go wprost czy zamierza zrobić prawko, rozmowa nie boli. Nie szukaj na siłę problemu.

watpliwosciach? jak je masz, to zostaw faceta w spokoju. Bo przy KAZDEJ okazji bedziesz mu wypominala, ze nie ma samochodu ani prawa jazdy. I co z tego, ze ludzie nagminnie jezdza samochodami? Musisz byc taka sama? A moze boisz sie reakcji otoczenia, bo "co ludzie sobie pomysla" :o

Gość wrozterceeeee
jaki bezczelny podszywacz! to ja jestem prawdziwa

Gość wrozterceeeee
a jak to będzie wyglądało "Ma chłopa bez samochodu i musi autobusami się tłuc" Samochód jest bardzo przydatny

Gość wrozterceeeee
to też podszywacz. Nie obchodzi mnie co myślą inni, ale samochód później bardzo się przyda. Do lekarza, na zakupy. Czysto praktycznie

Dlatego pisze, zamiast narzucac sie facetowi, zostaw go i znajdz takiego z samochodem.

Gość Adonis
typowa blachara. Ciuciuciu do lekarza, na dyskotekę, na zakupy. Potem kup coś lepszego, bo sąsiedzi się śmieją. Ja do tego nie wsiądę... Znam takie jak ty. Czysto praktycznie

to powyzej to tez podszywy ale z tym lekarzem to oczywiscie prada. marka samochodu mnie nie intersuje bo sie nie zna m na tym , samochody rozrozniam tylko po kolorach :-)

dobranoc ide spac