Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nio hey

popularne imiona

Polecane posty

Gość fajne to zestawienie
Aż trudno uwierzyć, że Nikola jest na 34 pozycji. U mnie w bloku same Nikolki.:P

Gość Kaska-kasiula
A ja mam kolezanke ktora wraz ze swoim mezem nazwali coreczke LIANNA-W skrocie Lia.Jak do tej pory nie spotkalam sie jeszczs z takim imieniem-oni sami twierdza przy rejestracji Pani zrobila wielkie oczy i w swojej karierze nie spotkala sie jeszcze z takim imieniem.A co Wy o nim myslicie?

Gość strasznie....
To nie mogli lepiej nazwać małej Lilianna? Musieli na siłę udziwniać?:(

Weźcie pod uwagę, że to zestawienie warszawskie. Gdyby taką listę stworzono w innych większych i mniejszych miastach, to tabela mogłaby się przewrócić do góry nogami.

Lianna coniebądź dziwnie... Lilianna byłoby lepiej jak już ktoś wspomniał. Ale sama się nie wtrącam, bo moja Nathalie. Nie Natalia, bo w Niemczech rodzona.

az nie moge uwiezyc ze andżela jest na 63 miejscu. gdyby ranking obejmowal ostatnie pol roku to maja i zosia by chyba wygraly, bo teraz dziweczynki prawie tylko tak dostaja na imie:P niska pozycja imienia ola tez jest zakskakujaca dla mnie, bo nie spotkalam od bardzo dawna malej aleksandry tylko same olgi:P a mam bardzo duzy kontatk z takimi maluchami:)

ale i tak wszystko bija na twarz pozycje : 248 236 232 213 mam nadzieje ze to nie wytwory fantazji rodzicow z Polzki, tylko ktores z nich jest obcokrajowcem i stad takie imie..

a mnie i tak podobaja sie Kornelia i Olaf mimo ze sa wysoko na liscie :) Osobiscie nie znam zadnej kornelki ani olafa chyba ze Olaf lubaszenko :P A Mania jest na 10 pozycji :P:P Ale to da sie odczuć. Jak czekalam z nia do lekarki to w poczekalni byly 3 male Marysie... no i co z tego- moja i tak najpiekniejsza na świecie, jedyna i niepowtarzalna :P :D:D:D

hmm w sumie to dobra jest taka różnorodność imion. Na szczęście wychodzimy już z okresu kiedy wszystkie dziewczynki to były Anie, Kasie i Magdy. No tylko teraz odchył w drugą stronę na Jessiki :p

Dżesiko (nazwisko typu ęąśćżź) podaj proszę Andżeli (nazwisko typu ęąśćżź)tego pisaka. BO Zara (i tu tez jakies typowo Polskie nazwisko) będzie płakać. Dziewczynki prosze nie bijcie Żyrafa, bo przyjdzie Thorgal (nazwisko typu ęąśćżź)ze swoim mieczem i będzie nie dobrze.

a na koniec do klasy wchodzi maly rudy chlopczyk i pani pyta \"dlaczego spóźnileś sie Myszonie?\" :D:D:D

Gość hania_30
A my z mezem ostatecznie nadalismy naszej coreczce imie: Liliana. Wszytskim naszym znajomym bardzo podoba sie to imie. wolamy na nia: Lilunia, Lilusia, lila, lilika, lili. Urocze, prawda?:)

Gość alaka
znajomi mają syna Morgana i córkę Inez :) a nazwisko baaardzo popularne :P

Julia 1 miejsce :O Ale ciągle się słyszy o małych Julciach ....urodzonych .. trudno moja i tak wyjątkowa :P