Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

plamienia w trakcie brania tabletek anty, po 4 miesiacach

Polecane posty

chyba przerwe tabletki bo zaczelam plamic, juz drugi tydzien, kiedys przerwalam w 18 dniu i za dwa dni dostalam okres, potem znowu zaczelam brac bo nienawidze gumek i zaczelo sie cos dziwnego. nie chce sobie zaszkodzic a raczej malenstwu, ale szcerze mowiac,nie wiem, co gorsze, przerwanie tabletek nagle i wywolanie tym okresu czy branie je do konca opakowania? ktos cos wie? dzieki za odpowiedzi

plamienia w trakcie opakowania to znak że pigułki są dla Ciebie za słabe i wystarczy je po prostu zmienic na takie z wiekszą iloscia hormonów. O co chodzi z tym maleństwem ? ;/

zastanawialam sie po prosrtu czy to nie objaw ciazy. nic sie nie stanie,jak nie wezme ostatnich 4 tabletek? dostane po prostu wczesniej okres... za słabe? biore stedirill 30 . a moze to reakcja,ze w ogole organizmowi to nie odpowiada? szczerze mowiac za rok chcialabym zajsc w ciaze ale nie wiem, czy po tabletkach wsyztsko bedzie ok

idź do lekarza i powiedz mu o tym- za słabe tabletki nie trzymają cyklu i kobieta plami

ide dopiero w grudniu bo nie mam teraz kasy ale mozliwe ze po kilku miesiacach nagle zaczynaja byc slabe? bardzo ci dziekuję za odpowiedzi

pierwsze slysze, ze plamienia to oznaka, ze tabletki sa za slabe. kiedys tez tak mialam to gin mi powiedzial, ze taka moze byc reakcja organizmu na jakies tabletki - powiedzial, ze po ok 2 miesiacach plamienia powinny ustapic. ednak mi one za bardzo przeszkadzaly i taletki zmienilam po 1 miesiacu

tak tylko ja biore dluzej niz dwa miesiace i tylko przy pierwszym opakowaniu palmilam a potem bylo ok. jak zrobilam przerwe miesieczną i znowu zaczelam to tez miesiac krwawilam ale teraz plamie od 2 tygodni i to nie jest pierwsze opakowanie ani trzecie, wiec cos jest nie hallo. a ze sa za slabe tez slyszalam o tym, tylko czemu tak nagle? ktos jeszcze sie orientuje co to moze byc? lekarz oczywiscie to podstawa ale poki nie moge do niego isc, prosze o rady

moze po prostu Twoj organizm potrzebuje innej dawki hormonow, na poczatku mogło byc ok, niektore kobiety maja plamienia po roku stosowania i okazuje sie ze organizm juz nie wzrusza sie taka dawką hormonow jak do tej pory madz- przez pierwsze 3 miesiące plamienia to norma, potem oznaczaja ze pigułki są za słabe

nie wspomne o tym, jak mnie zajebiście boli brzuch... nie wezme tych ostatnich 4 tabletek, dostane szybciej okres i moze sie to uspokoi. A POTEM KONIEC Z HORMONAMI

po jakim czasie od odstwienia mozna prosic o badanie poziomu hormonow? bo moim zdnaiem to pierwsze powinno byc zrobione a nie bylo. ponoc nie bylo takiej potrzeby

organizm kobiety różnie dochodzi do siebie, przyjmuje sie że po 3 cyklach (nie 3 miesiącach tylko 3 okresach) juz powinno być \"czysto\" z hormonow tabletkowych

załuje ze w ogole zaczelam to brac, teraz mam rozne dziwne mysli,ze cos jest nie tak. kiedys bylam zdrowiutka jak ryba a przez kilka miesiecy teraz bede myslec czy tam wszysko jest ok. teraz jestem juz anty na anty...

przerwalam, okres był skapy, teraz chodze ciagle sikac i.. ale chyba dlatego ze sie przeziebilam. musze kupić smecte:-), plamienia znikly i jest wreszcie git