Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addfbvefb

Zwiazek z roznica w wyksztalceniu

Polecane posty

Gość uwaga//////////.........
słuszna jak się kogoś kocha------to nie padają takie pytania

Gość uwaga//////////.........
słuszna jak się kogoś kocha------to nie padają takie pytania

Gość addfbvefb
Oj Wy nie rozumiecie, to nie jest tak, ze ze wzgledu na wyksztalcenie ja slrecslam czlowieka...zwiazej nie jest przez to przekreslony..naprwde pomiedzy nami bylo jak najbardziej ok, tylko ze ta mala rzecz, jaka jest wyksztalcenie zawsze gdzies tam stawala pomiedzy nami :/ Dobrze wiem o tym, ze to nie jest najwazniejsze, ale niestety, w jakims tam stopiniu jest wazne :/

Gość addfbvefb
Stwierdzam jednak, ze moje pytanie bylo bezsensowne...prawdziwa milosc jest w stanie pokonac wszystko.

Gość uuuuuupppppppppppppppp
Znałem taki związek. Ona mgr, on był bez matury. Z czasem zdał mature eksternistycznie, poszedł na zaoczne studia na Politechnice. Teraz ma inzyniera, jest w trakcie magisterki. Zarabia 3 razy wiecej niż Ona. Nie jest głupi. Szkołe można zawsze w różnym wieku zacząć i skończyć...

Gość zwykła kobietka 22
On ma 22 lata, jeszcze ma szanse zrobić maturę i pójśc na studia... Myslalam,ze on po 40tce... Jestescie mlodzi...

Gość Kapitan Rykow****
Coz znaczy ten papier z wyksztalceniem, ot wisi sobie w ramce na scianie i dla mnie swiadczy o tym jak robilem w trabe egzaminatorow. Powiedzmy fizyka teoretyczna podlozylem gotowca na egzaminie ustnym, bo wygladowca byl debilem, ktorego uwielbiali jego asystenci, a zrozumiec jego wyklady to nawet Einstein by nie pojal. I tak dalej nie wspomne o geometrii wykreslnej czy innych bzdetach. Zawodu nauczylem sie od fachurow w fabryce a studiowalem po to by mnie Jaruzelski nie capnal do MON-u, bedac po technikum samochodowym czekaly mnie kamasze jako mechanik samochodowy, lub czolgowy i bylbym kompletnym idiota gdybym sie tarzal pod ruskim zlomem w smarach i blocie jak moglem sobie wiesc urocze zycie studenta, ot i do czego mi sluzylo wyzsze wyksztalcenie