Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettienka

czy ktoś jest moze z okolic biłgoraja i ma dzidzie

Polecane posty

Gość bettienka

jestem z biłgoraja i mam mała dzidzie no nie tak mała bo 3 latka ale czasem wydaje mi sie ze potrzebuje kontaktu z rówieśnikami i moze ktos ma ochote pogadac wymienic sie spostrzezeniami spotkac??

Gość sandran26
czesc tez jestem z Bilgoraja.Tez myslalam zeby o tym napisac czy sa tu dziewczyny z Bilgoraja.Mam dziecko ma 2,5 latka.Mozemy pogadac.

Gość bettienka
hej ja wlasnie klade mala spac wiec odezwe sie za jakis czas ale bardzo milo ze znalazl sie ktos,to moze poradz mi na jakies zajecia dla malej na dworze bo park odpada odkad krzaki posadzili

Gość sandran26
To moze pogadamy pozniej.

Gość czesc....
ja jestem z bilgoraja moj syn ma ponad 3 lata

Gość czesc....
chetnie z wami poplotkuje :D

czesc dziewczyny! ja rowniez jestem z bilgoraja moj syn ma 3 lata i 7 miesiecy

Gość bettienka
widze ze jest nas wiecej!!!jak wasze dzieciaki??macie jakis pomysl na pogaduchy???

Gość bettienka
no ja w bj i mam 25 lat,porod w miare ale nie mamporownania z innymi szpitalami tylkoz opowiesci no ja jakos przezylam

ja mam 29 lat i rodzliam w lublinie moja mama jeszcze niedawno pracowala na noworodkach w bilgoraju

Gość bettienka
ALE mialas jakies powiklania czy z wyboru???bo ja normalnie przeszlam wszystko a babam sie ze do lublina nie dojade

z wyboru tez sie balam ze nie dojade ale jakos sie udalo :D pojechalam do szpitala na 5 dni przed planowanym porodem

Gość bettienka
no wlasnie obawy przezwyciezyly ale ja sie tu prowadzilam i juz zostalam a zreszta w miare sprawnie poszlo,teraz juz duza jest wiec nie ma co wspominac,ale co wy porabiacie w te zimne dni???

ja zaraz wracam teraz musze wyjsc do sklepu

Gość bettienka
bardzo bym chciala ale nie mam mozliwosci bo maz jezdzi do irlandi na kontrakty a tescie nie maja jak pomoc bo sami pracuja moi rodzice tez a ty

ja tez nie pracuje moj maz przez ostatnie 3 lata pracowal w bydgoszczy a miesiac temu wrocil ze stanow gdzie byl 6 mies

Gość bettienka
no ja wlasnie mala karmie tzn obserwuje bo sama na szczescie wcina!!!nie mam z tym problemu tez na szczeście!!!a ty jak tam???ciezko tak samemu wychowywac dziecko!!a pomaga ci ktos???

nie nikt mi nie pomagal moi rodzice pracuja tescie w stanach na cale szczescie mam juz meza przy sobie

Gość bettienka
no ja swojego dopiero2 dni przed swietami tyle ze nie musze robić wigilii!!!ale sprzatania troche jest!!wychodzicie czasem z mezem??? bo ja niestety nie mam jak mala nie ma ochoty znikim zostawać zawsze jak ide do sklepu to prosze mame by po pracy zajzala i jakos staram sie uciec niepostrzezenie

wiem jak to jest ja do tej pory tez wszedzie szlam z dzieckiem jak ostatnio poszlam sama to we wszyskich sklepach pytali sie mnie gdzie jest moj syn :D bo bylo to dla nich cos nie naturalnego z mezem tez rzadko wychodzimy bo nie mamy z kim dziecka zostawic niedlugo wybieramy sie do kina nie bylismy tam chyba wieki cale :O

a co podajesz swojemu dziecku na sniadania i kolacje ?

Gość sandran26
czesc tez juz jestem tez mam 29 lat jak X X.Mieszkamy tu z mezem i dzieckiem.Jak urodzilam malego siedzialam w domu na urlopie wychowawczym mialam wlasnie wrocic do pracy ale chyba bede szukala innej.Powiedzcie gdzie chodzicie z dziecmi na spacery,my na spacerki przewaznie chodzimy do parku.Bo w naszym miescie nie bardzo jest gdzie chodzic.

Gość bettienka
kurcze ja tak z doskoku bu mala daje popalic!!moj no juz 8 miesiac tak zdoskoku!aleco3 tygodznie w domu na tydzien jest wiec nie jest tak zle,ja chodzilam do parku kolo sdh ale wole alejki albo malpi gaj ale te krzaczory co posadzili kolo sdh to zle wroza!!!!a tak poza tym nudy bo ile mazna sie wluczyc bez celu nawet pozadnego placuzabaw nie ma!!a wyjak tam???