Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzioolek

PAczka z angli do polski

Polecane posty

Gość buzioolek

Witam:) Mam pytanie. Moj znajowmy wyslal mi paczke z Angli i minol miesiac i jescze nie doszla. Ile idzie taka paczka. i czy wogole do mnie dotrze? jak czesto zdazaja sie kradzieże paczek? CZy jest mozliwosc sprawdzenia co dzieje sie z paczka??

Gość No coz...
Ja wysłałam 3 lata temu i jeszcze nie doszła....:) Jesli paczka została nadana z numerem to mozna sprawdzic ale tylko na terenia UK bo w Polsce nie ma juz jak sprawdzic. Jak czesto sie zdarza kradziez????Za czesto! Paczka idzie ok 3-4 dni. Pociesze cie tylko ze teraz poczta angielska strajkowała i moze sie opuznic...ale jak za dwa tygodnie nie dojdzie to nie licz ze wogole dojdzie! Najgorsze jest ze nie da sie nic zrobic!

Gość ooooooooooo99
Jak sie wysle ekonomiczna klasa to idzie droga ladowa nawet do 8 tygodni.

Gość Szarlota de la susetita milago
kradną bo wiem - wysyłam co tydzień luśkowi męzowi swojemu fajki i inne rzeczy niezbędne w pracy. Trzeba dać zawsze polecony pamiętaj bo ci zginie !

Gość oves
ja dostalam od znajomego szkota otwarty list z anglii!!!!!!!!

Gość paczuszka
paczka z anglii do mnie idzie jeszcze....od lipca ........i chyba nie dojdzie:)...straciłam juz nadzieje. połasili sie angole

Gość paczuszka
a jesli chodzi o przesyłanie fajek z polski do UK - to niestety poczta angielska zatrzymuje KAŻDĄ ilośc papierosów - i wysyła powiadomienia o zapłatę cła:):):)...nie warto:)