Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzyyyyyyyy

ideal mezczyzny!!!!!

Polecane posty

Gość czekolada w ciapki
Dfgf ja mam tyle ze mogę Ci trochę oddać:) Dziś składam rezygnację z pracy ( własnie wydrukowałam i smigam z tym do góry ) i powiem wam ze robię to z uśmiechem na twarzy:) Bzzzzyyyyyy taka ciaprakę uwielbiasz? Przynajmniej u mnie tak jest.

uwielbiamy,gdy pada deszcz jest ciemno,szaro i buro:) a siedze sobie pod kolderka z ciepla herbatka

uwielbiamy,gdy pada deszcz jest ciemno,szaro i buro:) a siedze sobie pod kolderka z ciepla herbatka

Gość czekolada w ciapki
Bzzzzyyyyyyy to Ty w domku sie obijasz?? Pięknie!!! Ja bylam z moim wypowiedzeniam umowy i wiecie co ???? Nie zostalo przyjete!!! Nie znam powodów.

Gość dfgf
A czemu skladasz wypowiedzenie? Jesli mozna wiedziec :P Masz juz jakas inna prace na oku? Ja tez sie przymierzam do zmiany pracy, ale to raczej w przyszlym roku. btw wypowiedzenie mozna nie zostac przyjete?

Gość czekolada w ciapki
Dfgf wypowiedzenie moze zostać nie przyjęte. Mam coś na oku ale to nie powód dla ktorego sie zwalniam. Mam dosyć tego całego zamieszania ktore tutaj jest. Zrobiło się mało ciekawie a mnie wojny nie interesują,

troche obijania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo:D czekolada w ciapki ale chyba MUSZA Ci powiedziec dlaczego nie,przeciez nie mozna powiedziec nie bo nie i juz a moze jestes swietnym pracownikiem i nie chca Cie starcic pracujesz w szkole???jesli mozna wiedziec

Gość czekolada w ciapki
Nie w urzedzie miejskim w wydziale edukacji. Jutro sie dowiem co z moim zwolnieniem. Zobaczymy,:) ja tez bede sie troche objała jak juz mi je podpiszą:)

ale wiesz co za duzo to nie zdrowo:) jejku musze siedziec nad ta sterta ksiazek i zakuwac do sprawdzinu......bleeeee

i na dodatek nie znalazlam tegozdjecia,wiec moje wyjscie do fryzjera troche sie w czasie przesunie :D

Gość czekolada w ciapki
nie nie duzo ja jestem ruchliwym dzieckiem i nie usiedze za dlugo na wolnym. Ale ulop musze wykorzystac:) Ja najpierw musze wieziec jaka chce fryzure a poźniej fryzjer:)

no ja wiem jaka chce fryzure ale nie mam jak jej okazac fryzjerce,wiec musze jej poszukac tylko nie wiem juz gdzie.... .

Gość Gosiuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moj Typ :p oj zmieniał sie bardzo długo, tzn nigdy nei miałam zadnego Typu za ulubiony, podobali mi się rózni chłopcy :D ale w koncu trafiłam na swojego :* wiec teraz on jest moim TYPEM:P * 183 wzrostu * niebieskie oczy * ciemny blondy włosy( hehe na klacie ciemniejsze:P) * nie gruby nie chudy lecz w sam raz ( zgrabna budowa ciała i proporcjonalna) * mięsiste usta :* * proste ząbki biały, ale nie śnieżobiały kolor * hmm nosek grecki * jasna karnacja To moje kochanie, po częsci oczywiście :P wiecej szczegułów nie podam :>

wiem juz co zrobic zeby fryzjerka wiedziala jak ma mnie sciac,powiem jej zeby wczesniej obejrzala ta reklame i juz genialne:)

Gość dfgf
a nie mozesz wydrukowac zdjecia z ta fryzura? :D

no wlasnie o to chodzi ze tego zdjecia NIGDZIE nie ma jest jedno ale jest widoczna polowa twarzy wiec za duzo to nie daje :)

Gość dfgf
a na tej reklamie dziewoja nie pokazuje calej twarzy i wlosow?

bo to jest reklama garniera-platkow oczyszczajacych a nie wlosow,ale mi sie ta fryzura podoba co ja tylko na reklamie w TV widac:(

Gość dfgf
ale myslalem, zeby zrobic zdjecie aparatem, kiedy ta reklama leci :)

a no to juz to probowalam-tak srednio widac moze wogole film jej nakrece:) jak sie bede z nia umawiala to powiem zeby sobie obejrzala ta reklame albo podam jej link do strony z ta reklama....:)

Gość dfgf
Mam tuner TV i gdybym trafil na te reklame, zrobilbym snapshota. Wtedy wyszloby o wiele wyrazisciej. Ale nie ogladam ciagle TV :(

Gość dfgf
tylko nie za bardzo kojarze reklame. To jest ta, w ktorej blondynka stoi przed lustrem, czysci sobie twarz, a na koncu bawi sie na koncercie? :D

Gość dfgf
tylko nie za bardzo kojarze reklame. To jest ta, w ktorej blondynka stoi przed lustrem, czysci sobie twarz, a na koncu bawi sie na koncercie? :D

Gość czekolada w ciapki
Cześć :) Widzę ze wczoraj dalej szukaliście rozwiazania jak iśc z reklamą do fryzjera:) Gfdf ma chyba rację walnij zdjęcie :) Ja się pochorowałam :( o 22 wczoraj już spalam co jest w ogóle do mnie nie podobne. Ale dziś nie zaspałam do pracy. Gosiuniaaaaaaaaa Moj typ sie nigdy nie zmmieniał,ale jeden facet z ktorym się zpotykałam zupelnie nie zgadzał się z moim " ideałem".

Gość czekolada w ciapki
spotykałam *