Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzyyyyyyyy

ideal mezczyzny!!!!!

Polecane posty

Gość czekolada w ciapki
Lizka - wow :)

Gość taki kozak
taki jak ja :classic_cool: czytajcie dziewczyny i szukajcie kogoś podobnego do mnie :) wzrost= 185 cm , waga 100 kg , sylwetka= szczupła i muskularna , włosy łysa bania:classic_cool: , oczy szare albo jasno niebieskie , długie nogi , dosyć długie ramiona , nos niemiecki , ogolony i czysty :)

Gość czekolada w ciapki
Taki kozak :) hahah ładna reklama.

Gość yugtdbgwgvgduebd
wyglad: czarne krotke wloski delikatnie na zelik czarne duze oczka ladne biale proste zabki+ ladny usmiech 2 dniowy zarost opalony dobrze zbudowany jedrna pupcia Charakter: opiekunczy romantyczny( ale troszke) kulturalny szcery kochajacy dziki( w lozku) szarmancki dowcipny wyrozumialy wariat:P czyli jednym słpwem moj Kochany fcet P. KOCHAM CiE:*

Gość taki kozak
najważniejsze żeby miał (niemiecki nos) zapamiętajcie ;)

Gość mądry i opiekuńczy

Gość PRAWDZIWY IDEAL FACETA
* wzrost wysoki; * budowa ciała szczuplejsza niż u typu halsztacko-nordyckiego; * indeks cefaliczny czaszki: bardziej mezocefaliczna (średnio 79 C.I.); * wielkość czaszki: pośrednia; * wysokość czaszki: niższa niż u typu halsztacko-nordyckiego; * kształt czaszki: bardziej zaokrąglona niż u typu halsztackio-nordyckiego, często o cylindrycznym kształcie (profil boczny; * potylica mniej wystająca niż u typu halsztacko-nordyckiego; * czoło bardziej pochyłe niż u typu halsztacko-nordyckiego; * twarz: górna część twarzy jest dłuższa w proporcji do pełnej długości twarzy, w porównaniu z typem halsztacko-nordyckim; * kości policzkowe zazwyczaj niewidoczne, ogólnie rysy twarzy są delikatniejsze; * kształt twarzy wydłużony owal lub lekko romboidalna; * dolna szczęka szczęka mniej wydatna niż u typu halsztacko-nordyckiego, goniony zawyczaj niewidoczne (widok z przodu; * usta małe, wargi często trochę grubsze i bardziej wydatne niż u typu halsztacko-nordyckiego; * podbródek przeważnie węższy i mniej wydatny niż u typu halsztacko-nordyckiego; * dystans między oczodołami: pośredni; * oczodoły pośrednie; * łuki nadoczodołowe: małe lub brak, rzadziej średnie; * oprawa oczu: brwi przeważnie średnio grube; linia brwi częściej niż u typu halsztacko-nordyckiego łukowata i łamana (wpływ dynarski); * szpara oczna ułożona poziomo, średnio wysoka;niekiedy w starszym wieku występuję opadanie fałdy powiekowej górnej na zewnętrznym końcu szpary ocznej; * nos: pośredni, bardziej wydatny, przeważnie węższy i dłuższy niż u typu halsztackiego; * wgłębienie między grzbietem nosa a czołem mniejsze niż u typu halsztacko-nordyckiego; * nasada nosa węższa i wyższa, grzbiet nosa wąski; * skrzydełka nosa skompresowane; * profil nosa częściej wklęsły, falisty a przede wszystkim wypukły niż u typu halsztacko-nordyckiego (najczęściej w formie orlego lub rzymskiego nosa, niż zaokrąglonej na całej długości grzbietu nosa wypukłości; * koniuszek nosa poziomy ale może nieraz lekko opadać w dół, niekiedy węższy niż u typu halsztacko-nordyckiego; * kolor włosów: ciemniejsze, nierzadko ciemno-brązowe, przeważnie średnio-brązowe do rudoblond, rzadziej niż u typu halsztacko-nordyckiego spotyka się odcienie popielate blond; * kształt włosów: proste, rzadziej faliste; * kolor oczu: przeważnie jasne-mieszane, częstsze niż u typu halsztacko-nordyckiego odcienie mieszane; * kolor i właściwości skóry: cienka, co uwydatnia kości i mięśnie twarzy, różowo-biała, z rzadka piegowata; * zarost i owłosienie ciała u mężczyzn, skłonność do łysienia:

mmmm bardzo wymagajaca jestes:) a co do reklamy to nie chodzi o te z koncertemm,zreszta niewazne.....:D

czekolada w ciapki mozesz mi podac swojego maila??? bo nagralam reklame i chce Ci pokazac:) jezeli mozesz

Gość czekolada w ciapki
Bzzzyyyyy mogę jasne katitar@o2.pl proszę bardzo:)

Gość czekolada w ciapki
Bzzzyyyy wiem ale nie otwiera się :(

Gość Dziewczyna Bournea
Matt Damon i nikt inny!!!! K***rwa jest za****bisty!!!!!!

Gość czekolada w ciapki
Czesc:) co sie z wami dzieje ???? cisza sie zrobiła straszna !:P

Gość Cudowna Natalia 22
Moj ideal moze byc brzydki ale musi byc umiesniony, zebym mogla czuc jego sile, musi miec duzego penisa , zeby mnie do konca zaspokoic musi byc dobry w te klocki. Musi chodzic w garniturze 24/7, chce byc zdominowana , wiec musi byc madrzejszy niz ja. Musi dobrze zarabiac i lubic luksus tak jak ja, Nie moze byc mamisynkiem(pzrerabialam to juz).Musi miec lepszy samochod niz ja , a to trudne (ale to mus). I najwazniejsze to jego sila, chce czuc ,ze ktos mna zawladnal i czuje sie lepszy odemnie.

Gość ccc...
i pewnie musi pokazac, ze jest silny, spuszczajac ci lomot dwa razy w tygodniu :o eh, mam nadzieje, ze tylko prowokujesz :/

Gość Natalia22 Cudowna
Musze na to odpowiedziec. A wiec ja nie prowokuje, mowie serio. Chodzi mi tutaj o jego sile psychicza, niekoniecznie fizyczna. Nie chce kogos kto bedzie mi usluzny jak pies i bedzie czekal na moje pozwolenie, gdy bedzie chcial cos zrobic. A jesli chodzi o bicie , to nigdy nie pozwolilabym sobie tkwic w takim zwiazku. Zostalam inaczej wychowana, moj tato raz podniosl reke na mame , na moich oczach i dostal taki lomot od niej, ze bylo mi go szkoda.

Gość ciekawy temat....

Niczym Anioł w świetlistej aureoli, w szeleście łopoczących spodenek wyskoczył ponad tyralierę wrogich napastników, czubkami palców muskając krągłą kibić piłki, drżąc napiętymi strunami ścięgien i spoconych mięśni i odgromił złowrogi atak niczym Orzeł Biały. Nasz, bo polski, nasz najlepszy. Boruc wspaniały :classic_cool::P

Gość gfhbngfhbgfhngfhnjd