Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

* o nie *

Wykręcona grzywka

Polecane posty

Moim problemem jest wykrecajaca sie grzywka :O Gdy jade na impreze momentalnie wykreca mi sie pod wplywem ciepla i potu.Mam tluste czolo i juz nic nie da sie z nia zrobic dopoki nie umyje.Ma ktos moze sposob,aby czolo tak szybko nie stawalo sie tluste,a co za tym idzie grzywka nie byla powykrecana jak u baranka :) Lakier do wlosow nic nie daje...puder tez...zlatuje predzej,anizeli matuje czy cos w tym stylu.

W tym problem,ze ona nie jest krotka :O A bez grzywki nie wygladam zbyt ciekawie.Poza tym niestety ale cera mi na to nie pozwala....ma pewne niedoskonalosci,ktore wole pod nia ukrywac

Gość ANI RUŻ
Nie znam sie na stylizacji włosów, ale są takie preparaty o nazwie wosk czy guma, te niby mają utrwalac fryzury. Idź do fryzjera oni Ci doradzą czym układac taką "problematyczną grzywkę"

Ja proponuje prostowac grzywke prostownica do wlosow a na czolo polecam skin mood Dr Ireny Eris. jest to lekki krem i serum matujace ogranicza wydzielanie sebum a jednoczesnie nawilza.

Gość malinka_inka
tez mam tłusta cere kiedys uzywałam kremu nivea yang matujacy i był dobry ale na kazdego moze działac inaczej postaraj sie popróbowac róznych kremów matujacych ale zacznij od tego ;) moze akurat pozdrawiam

Prostuje za kazdym razem,spryskuje lakierem.... Ale to nic nie daje :O Juz nie wiem co robic...Przyprusze se pudrem dla dzieci...tak takim do pupy ;) Jak mam tluste wlosy to sobie prusze i wygladaja jak dopiero co po myciu....-w sensie ze takie puszyste ;) A nie mokre heh Ale z ta grzywka to porazka normalnie.Musze mamie powiedziec niech kupi mi ta gume,bo kurde z konska grzywa... Dziekuje za rady....🌼 Moze ktos jeszcze cos doda?

Gość taaaaka tam
no ja mam akurat ten sam problem wiec z tego powodu musze myc wlosy codziennie. A grzywke biore na pianke i susze na szczotce prostującej. Eekt taki ooo...

No ja tez myje kazdego dnia.Ale jak ide na impreze to od razu momentalnie mi sie wykreca mimo,ze ja prostowalam i spryskalam lakierem :O Kurcze juz nie wiem co robic.A mam cienkie wlosy i boje sie ze ta guma to bym se narobila piorunujacego efektu ;) oczywiscie w negatywnym sensie ;)