Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoooSka

JESTEM BOOOSKA!!

Polecane posty

Gość BoooSka

Taka Doda czy inna gwiazdeczka przy mnie wymięka, na imprezach króluję, na facetów niw polują. Mam ten wzrok na jakiego tylko spojrze jest mój, nie umawiam się z żonatymi i z tymi co mają juz dziewczyny z daleka zabijam wzrokiem. Pomagam ludziom, chętnie doradzam, mam ten instynkt... :D ogólnie pozytywnie nastawiona na swiat. Prawie o mnie lecz nie dokońca :D

no ja mam to samo, faceci mówią że mam to coś, ten wzrok, że jak spojrze to nogi się robią jak z waty:D i do reszty tez sie podpisuje:P

Gość BoooSka
No i o to chodzi :D:D:D jak boooskie to booooskie i nikt nie zaprzeczy, choć z pozoru przciętna to jest ten magnetyzm :D

Gość BoooSka
na imprezach bukkake zawsze to ja jestem najjaśniejszą gwiazdą i to do mnie lgną wszyscy faceci :)

Gość taaaa ...
tylko po kiego licha piszecie o tym na forumie. Chyba po to żeby się dowartościować. Gdybyście się naprawde uważały za takie super to byście nie zakładaly takich debilnych pustych topików. Nie macie nic innego ludziom do zaoferowania oprócz tekstu "jestem boska" ? Takie topiki nie są mi do niczego potrzebne i myślę że innym forumowiczom również. Gdybyście były takie boskie to byście spędzały czas z facetami a nie wymyślając bzdurne topiki w niedzielne nudne popołudnie.

albo jesteście blondynkami (na co wskazuje bezmyślność topiku) albo po prostu jesteście straszne brzydule i chcecie sie wcielić w te niby piękne laski, chcecie poczuć jak to jest bo w życiu tego nie doświadczycie

Gość BoooSka
faceci na mnie leca bo obciagam z polykiem

ja nie mówie o sobie ze jestem boska ja widze w sobie przeciętniaka a faceci mówią ze mam to cos w sobie i te oczy które wydają sie normalne zwalają NIBY z nóg ale mówią tez ze jestem piękna... ja taki przeciętniak:O a moze niska samoocena...

Gość taki jeden gosc dzis
ALE WY JESTESCIE GLUPIE. AZ PRZYKRO TO CZYTAC.WSPOLCZUJE TYM WASZYM FACETOM.NAPRAWDE.Gleboko wspolczuje..............Pisac o sobie,samemu sie wychwalac,-to potrafia tylko puste baby.No niestety.

hmmm ja tylko odpowiedziałam na temat, bardzo mi przykro ze adekwatny do mnie ... frajerze co ty mozesz wiedziec. tyle na ten temat

schmekt cos tam.A teraz przeczytaj jeszcze raz cos napisala i zastanow sie,czy dokladnie to chcialas napisac.

Te u gory sa puste i glupie.Ty schmekt---jestet tu najglupsza,co zreszta przypieczetowalas swoim ostatnim postem.Tu widac,dlaczego rozsadni faceci nigdy nie mowia kobiecie komplementow.Ale ty i tak nie zajarzysz o co chodzi......

a ty Śpiąca_Królewno jestes jescze glupsza niz autorki- wytlumacz moze na czym polega zaleznosc miedzy inteligencja, a kolorem wlosow?

Gość to ja........
czyli ty do konca zycia bedziesz rozsądny i sie bedziesz powstrzymywał od komplementów dla swojej dziewczyny...teraz ty siebie przeczytaj... bo moze cie to zbulwersowała ale ty tez nie wypadłes najlepiej. ide. jak chcesz to sie dalej w ten sposób wypowiadaj.

do--->to ja---ja nie wypadlem najlepiej?Ja nie mowilem o "wlasnej"kobiecie.Wynikalo to wyraznie z mojej wypowiedzi---czyzby nastepna?Inteligentna inaczej?

Bardzo dobrze boska bardzo dobrze...działasz jak lep na muchy na imprezach wszelkie dziadostwo przylepi się do ciebie a normalni faceci zostaną dla normalnych kobiet ...:)

Gość BoooSka
Oczerniajcie dalej... ZAPRASZAM :D I tak mnie to nie rusza. Tak jak koleżanka napisała, nie chodzi o to że jesteśmy jakieś tam najpiękniejsze, ale mamy to coś co przyciąga ludzi. I to nic złego, i jakby co to raczej jesteśmy jak najbardziej normalne, w przeciwieństwie do osób które próbują tylko komuś ubliżyć 😠 przykłady powyżej. Pozdrawiam

Gość axelala
zenada....

Gość BoooSka
czytajcie ludzie do końca, to może zrozumiecie, bo albo jesteście ślepi albo już niewiem.... :classic_cool: ps. podpowiedź- początek

Gość BoooSka
jak mi pampers nie wystaje to nawet nieźle wygladam

Gość BoooSka
Fajny podszyw ale mało inteligentny. Przykre i smutne... :(

Gość Hihotkaaaa
czy ktos mi wreszcie powie!!! ile powinnam wazyc przy wzroscie 157??