Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burning Crusade

Będe sam bo mam uraz do kobiet

Polecane posty

Gość Burning Crusade

tyle razy mnie olały, że teraz mam mega kompleksy i jedyną moją rozrywką zostały gry...ale powalcze o siebie, poprawie wygląd, całą kase zainwestuje w siebie.... tak dla satysfakcji.......

Gość gfdse
ja mam odwrotnie .Musze uciekac przed kobietami , bo mnie przesladują

Gość De Besciak
Burning jakie gry? milosne?

jak tacy sami ......nie ma tak dobrze :P a ty człowieku zastanów sięczemu cię olały raczej nie przez wygląd :P

Gość odrzucana
Burning Crusade to ironia losu. Ja tak bardzo chcę być z moim facetem a on woli być sam i spędza po pracy całe popołudnia i wieczory przed kompem...szuka znajomości ale wirtualnych....ale to życie jest zakręcone i pogmatwane

Gość fdsf
a obciagasz mu z poylkiem ? Moze brak tego mu doskwiera i cie olewa?

Gość odrzucana
fdsf - naprawdę nie wiele sobą reprezentujesz, a zatem jeżeli masz tylko tyle do powiedzenia to żal mi Ciebie nieszczęśniku

Gość fdsf
przynajmniej jestem szczery i chce ci pomoc

odrzucana a rozmawiałaś z nim o tym czy raczej wolisz zostawić to tak jak jest

Gość Burning Crusade
jakie milosne...komputerowe a ja wygrałem życie teraz tak nie mysle ale nie wiadomo co samotnosc dlugoletnia zrobi z charakterem...

Burning Crusade to chyba jednak nie była by kwestia samotności i jej wpływu na charakter tylko prędzej \"normalnie nikt mnie nie chciał, a teraz jak poprawiłem wygląd za całą kasę to chętnych kolejka\" :O można się pewnie poczuć ostro pokrzywdzonym, szczególnie jeżeli wcześniej nie wyglądało się źle... :O bo, że brzydali nikt nie chciał to mogę zrozumieć :) nie wiem... ale jak bym miał kasę to pewnie inwestował bym w jakieś zainteresowania, albo bym sobie przynajmniej jakieś znalazł :)

Gość thyrotabss
A wiesz...ja jestem kobietą i mnie wiele razy olali faceci...też mam uraz, już nie ufam...zainwestowałam w siebie...i teraz ja olewam...i wcale nie jest mi przez to lepiej....ale boję się zakochać, trzymam dystans...i jestem żałosna ...ale pracuję nad sobą...może do wiosny mi minie;)

Gość po co sie wzajemnie meczymy
:) ja tez mam uraz do facetow

Gość inwestowac w siebie phi
chyba nie tylko wygląd sie liczy bo co z tego jak kupisz kilka ciuszków, zaczniesz chodzic na solar i siłownię jak potem w rozmowie sie okaze że nie masz zainteresowan ?! jedyne twoje zainteresowanie to będzie śledzenie mody i utrwalanie solarki .... nic dziwnego że żadna laska Cię nie chce, ciuchy i modna fryzura to za mało

Gość inwestowac w siebie phi
kobiety lubią facetów z zainteresowaniami, pasją.... zacznij uprawiac jakiś sport a w ten sposób kogoś poznasz, zapisz się na kurs tańca, nauczyc sie ruszac i jeszcze kogoś poznasz przy tym

Gość EHHHEHHH
A ja w zyciu na takie chamskie dziewczyny natrafiłem ze jedynym moim celem jest mega zainwestowac w swoj wyglad.I przez to ze zostałem pare razy potraktowany jak smiec nieche miec dziewczyny nigdy.Wpadłem w mega kompleksy i wogole wszystko przez jedne kur.... puste :(.Ale nie zamierzam sie rozczulac juz nad soba sa 100razy lepsze rzeczy od kobiet na ktore strata czasu totalnie :P.

Gość wrath of the lich king
przesadzasz chlopie ;P

Gość EHHHEHHH
Ale pewno nie był nikt potraktowany jak smiec przez dziewczyny tak jak ja yea.....

też jestem sama.. i nie chcę się wiązać, bo boję sie utraty kogoś kochanego(znów!!!) :((

Gość EHHHEHHH
A zreszta fakt po co smucic sie z powodu jakos dziewczyn ktore sa mega zabufane w sobie.....

Gość EHHHEHHH
Ja mam swoje wartosci........

bo sobie szukacie pustych dziuniek i potem chcecie innym wmówić, że wszystkie takie są?! WOLNEGO!! ja sobie nie życzę, żeby mnie ktoś do takich pustaków zzaliczał.. ludźmi-uważam, że-nie powinno się bawić.. "ehhehe" tylko współczuć takim, jak Ty. ja jak się zakocham, to się 3mam jednego i tyle.. pzdr;*

Gość EHHHEHHH
Fakt w tym ze ja wogole nie szukałem a dostałem po łbie bo cos nie tak było we mnie.......

Gość EHHHEHHH
Według nich

Gość EHHHEHHH
i gidzie tu sprawiedliwosc ??

życzę Ci, żebyś doświadczył, czym jest prawdziwa kobieta potrafiąca szczerze pokochać ;). są takie, uwierz mi..