Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttia

naprawde fajna .. ale samotna

Polecane posty

Gość katttia

jestem naprawde fajna dziewczyna ....... i jesli chodzi o charakter .. mam wielu znajomych .. wielu osobom umiem pomoc .. jestem naprawde lubiana w towarzystwie .. jesli chodzi o wyglad... to wielu chlopakom sie podobam.. naprawde wielu .. ale JA NIE SZUKAM PRZYGODY .. chcialabym miec kogos na powaznie .. komu moglabym zaufac ... nie umiem .. nie spotkalam nikogo .. kto bylby odopowiedni ..... ja nie wiem .. dlaczego wszyscy ktorych spotykam .. mają albo mózg 3latka .. albo .. po prostu cos jest w nich nie tak ..... dodam ze mam prawie 19 lat .. i naprawde nie jestem jak co niektore laski w moim wieku .... zalezy mi na stalym zwiazku .. z kims kogo moglabym pokochac .. i kto kochalby mnie .. szczerze..

Gość a skad jestes

Gość dżizas
zazwyczaj pod płaszczykiem "szukam kogoś fajnego/normalnego" kryją sie olbrzymie wymagania

Gość aniaaaaa275456
mam wymagania .. normalne .......... tak mi sie wydaje ...... chcialabym miec kogos .. komu moglabym zaufac .. wiadomo, ze nie moge tu opisac dokladnie .. bo nie da sie .. po prostu ... nie umiem spotkac nikogo .. kto bylby odpowiedni .. kazdemu zalezy na przygodzie .. oczywsicie wyglad tez ma znaczenie .. nie ukrywajmy ze nie ..... po prostu krotko ujmę to tak: nikt mi sie nie podoba ...... ;[ moze rzeczywiscie to są duze wymagania dla kogos .. ale nie umiem ich .. zmniejszyc ..

Gość katttia
mam wymagania .. normalne .......... tak mi sie wydaje ...... chcialabym miec kogos .. komu moglabym zaufac .. wiadomo, ze nie moge tu opisac dokladnie .. bo nie da sie .. po prostu ... nie umiem spotkac nikogo .. kto bylby odpowiedni .. kazdemu zalezy na przygodzie .. oczywsicie wyglad tez ma znaczenie .. nie ukrywajmy ze nie ..... po prostu krotko ujmę to tak: nikt mi sie nie podoba ...... ;[ moze rzeczywiscie to są duze wymagania dla kogos .. ale nie umiem ich .. zmniejszyc

Gość katttia
jestem z Łodzi

Gość Perfekcyjny facet
Test - jak poprawnie napiszesz: 1. na pewno, napewno 2. na prawde, naprawde 3.co najmniej, conajmniej 4. na co dzien, na co dzien, na codzien 5. z powrotem, spowrotem jak zdasz pojdziemy dalej :) P.S. nie zagladaj to slownika :)

Gość katttia
1. na pewno 2. naprawdę 3. co najmniej 4. na co dzień 5. z powrotem nie zagladalam do slownika .. jestem na 99% przekonana, ze jest dobrze.. po co Ci to?

Gość katttia
nie szukam milosci na kafe .. absolutnie nic nigdy przez net ....... tylko i wylacznie w real ..... ja po prostu chce radu .. co robie zle .. i wszystko.

Test - jak poprawnie napiszesz: 1. na pewno, na pewno :) 2. naprawde, naprawde:) 3.co najmniej, co najmniej:) 4. na co dzien, na co dzien, na co dzien:) 5. z powrotem, z powrotem:) Zdałam...? he he he:)

Gość Perfekcyjny facet
Brawo :) Draznia mnie bledy ortograficzne ;) A selekcjonowalas partnerow dla siebie z roznych przedzialow wiekowych? pedro z f23 ... ludzie piszacy o innych w sposob, w jaki Ty piszesz, na pewno nie maja odpowiednio poukladane w glowie. Zyj swoim zyciem i daj zyc innym ich zyciem.

Gość Perfekcyjny facet
Nadiya zdalas :), ale ten test byl prosty, to taka pierwsza selekcja ;)

Gość katttia
ok sorry myslalam ze to do mnie .. bo dla mnie rowniez szukanie milosci .... a tym bardziej przygody przez internet .. to .. hmm .. nieco desperackie posuniecie .. bezsensowne .. nie dla mnie ..

Gość katttia
ja...cuż tu jeszcze powiedzieć ? .. no faakt morze pszókać hłopaka w biórze mątrymonialnym ? Bo ja tu cytam takie głópoty i wypociny że rence opadajom. Pewno w całym Ynternecie wienkszość to gupki z gimnazjum

Gość Perfekcyjny facet
katttia a ludzie piszacy na forach nie istnieja w rzeczywistosci? :D Smieszne sa te rozroznienia real, czat ... etc

Gość katttia
selekcjonowalam .. hmm ... nie wyobrazam sobie calkiem bycia z chlopakiem w moim wieku .. jak na nich patrze .. to aż mi szkoda słów na nich ..

Gość katttia
istnieją .. ale uwazam, ze ja nie moglabym i nie umialabym zakochac sie przez internet .. jesli ktoś uwaza, to za coś dobrego to ja tego absolutnie nie neguję .. kazdy ma prawo robic to, co chce ... ja mowie tylko i wyłącznie o sobie.

Gość katttia
jesli chodzi o starszych .. bylam ze starszym chlopakiem .. to bylo cos czego szukalam .. bylismy ze sobą ponad rok.. potem wyjechal do pracy i po miesiacu mi napisal ze nasz zwiazek na odleglosc jest bez sensu .. i takie tam ... jak sami wszyscy mozecie wywnioskowac .. seks byl dla niego wazniejszy niz ja .... załamać się można .....

Gość Perfekcyjny facet
No to szukaj starszego ... aczkolwiek, imo, wiek duzej roli tutaj nie gra ... liczy sie bardziej swiatopoglad i otoczenie, w ktorym dana osoba przebywa.

Gość katttia
ale jak napisalam wyzej .. starszemu (w tym przypadku 20 pare lat) ... niezbyt często zalezy na stalym zwiazku .. to jest taki wiek .. ze raczej człowiek się bawi .. a ja nie chce byc zabawką ....... a jeszcze starszego .. no to sorry ale nie chce ...........

Gość katttia
bo starzy, to znaczy powyzej 30 to już takie strasznie stare pryki, mogą mieć problemy z impotencją i w ogóle ze zdrowiem. A ja niesprawnego nie potrzebuję

Gość diubosławek
Katia z na wspólnej?;D