Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyzia2222

dlaczego niekotrzy dostaja wszystko, a inni musza wszystko zdobyc sami?

Polecane posty

Gość dyzia2222

dlaczegoniekotrzy dostali mieszkanie, dom, samochod, kase od rodzicow, albo bogato sie ozenili czy wyszli za maz i nic nie musza zdobywac sami? ja mam bogadych rodzcicow, ale nic mi nie dali, a jestem jedynaczka, a znam rodziny biedniejsze, np z dwojka dzieci i rodzice tym dzieciom kupili mieszkania, samochody.. faceta mam biednego, tak jak ja,a jego siostra brzydka jak noc, wyszla za maz za bogatego faceta i ma wszystko.. wiem, ze to dobrze o mnie nie swiadczy, ale zazdrosc mnie juz powoli zrezra, za ta niesprawiedliwosc..:O

Gość tak jest i kropka
nikt nigdy nie obiecywał, że będzie sprawiedliwie

Gość Perfekcyjny facet
Wyjedz za granice, tam kazdy, kto ma prace, zyje na poziomie. To Polska jest do bani a nie Ty!!!

Gość dyzia2222
mysle o wyjedzie:O mam zal do rodzicow, bo wiem ile maja kasy, ktorej nie potrzebuja,bo maja nowy dom, dwa samochody, zadnych dlugow, a ja jestem jedynaczka wiec nikogo nie utrzymuja..ehh,jakby byli biedni, to by mi nie bylo tak zal ze nic nie dostalam:O

Gość dfcsdfds
no wlasnei kurwa dobre pyatnie:(:(:(:(:( ja nie mam juz sil :O:O:o

Gość tak jest i kropka
niektórzy mają życie z Biedronki

Gość Perfekcyjny facet
To nieciekawych masz rodzicow, aczkolwiek ... np. Bill Gates zadbal tylko o wyksztalcenie swoich dzieci (pokonczyli najlepsze szkoly) a nie dal im nawet $ na dom, samochod. Ale w Ameryce jednak latwiej sie czegos dorobic w PL, dlatego polecam jak najszybsza emigracje :) Ja juz to dawno temu uczynilem.

Gość dyzia2222
ale to u mnie rodzinne.. moi wujkowie i ciotki tez maja kupe kasy,a dzieciom wlasciwie nic nie dali.. moj chrzestny jest strasznie bogaty, a jego corka z mezem i dwojka malych dzieci mieszka w wynajetej jednopokojowej kawalerce, jej facet zarabia moze z 1500 a ona nie pracuje, bo dzieci.. jej rodzice sprzedali swoje mieszkanie ladne i duze, za pol ceny, zamiast jej dac, bo przeprowadzali sie do domu.. maja jeszcze syna, ktory mieszka w akademiku i dorabia sobie zeby miec na jedzenie i ten akademik..ja nie wiem, co oni z ta kasa robia, ze nic nie moga dzieciom dac:O dodam, ze zarobki maja duze, tak jak moi, czyli okolo 7-10 tys miesiecznie razem:O

no właśnie ...dlaczego jedni umierają z głodu podczas gdy inni opychają się ile wlezie i \"śpią na pieniądzach\"? Odpowiedź jest prosta: bo na świecie nie ma sprawiedliwości...aczkolwiek jest jeden wyjątek...jedyną sprawiedliwą jest żniwiara z kosą...prędzej czy później każdego dopadnie...

Gość dyzia2222
ja sie tez nie obijam-studiuje, mam stypednium, pracuje na pol etatu..ale moi znajomi, o polowe biedniejsi z domu maja wlasne mieszkania, dostaja na czynsz, zycie itp i tylko studiuja( jeszcze kiepsko, bo malo kto ma stypendium naukowe tak jak ja..)

A ja doszlam do wszystkiego sama mimo iz zyje w Polsce :D Mam dobra prace i mieszkanie. Nie trzeba wyjezadzac tylko wziac sie do roboty ;)

Gość busi
umiesz liczyć? licz na siebie

Gość Perfekcyjny facet
Katarina ... majac taka prace za granica moglabys pewnie jedzic Porsche, miec dom o powierzchni 600 m2, 2 baseny, wlasny kort tenisowy ... itp.