Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swiadkowasiostry

musze zorganizowac wieczor panienski!!!

Polecane posty

Go艣膰 PRIMA TORTY
A jak wiecz贸r panie艅ski to tort przygotowany specjalnie tematycznie na t臋 wyj膮tkow膮 okazj臋 b臋dzie idealny :) Mo偶na spr贸bowa膰 innego, nie zdradzaj膮c swojego :) http://primatorty.pl/torty-panienskiekawalerskie,16,pl.html Zapraszamy PRIMA TORTY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
www.facebook.com/studio2afk Studio 2a FRYZJERSTWO KOSMETYKA ul. Bia艂贸wny 2a (艣cis艂e centrum) 15-437 Bia艂ystok tel: 662 340 920 Organizujemy WIECZORY PANIE艃SKIE, gdzie przy lampce dobrego szampana i pocz臋stunku sk艂adaj膮cego si臋 z afrodyzjak贸w, zajmiemy si臋 PANN膭 M艁OD膭 i jej towarzyszkami. Oferujemy zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne do wyboru. Zainteresowane Panie prosimy o kontakt telefoniczny. 662 340 920 Mo偶emy r贸wnie偶 zorganizowa膰 URODZINY lub inn膮 uroczysto艣膰 do 10 os贸b :) Cena i zabiegi do uzgodnienia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy pomys艂 na wiecz贸r panie艅ski to limuzyna, ale nie taka zwyczajna, moja 偶ona dosta艂a od kole偶anek prezent w postaci przejazdu limuzyna rodem z PRL... tak tak to by艂 prawdziwy 呕UK :), http://limuzynaprl.pl/, mo偶na sprawdzi膰 na stronie, dziewczyny by艂y bardzo zadowolone. Firma dzia艂a na terenie Torunia i okolic z tego co pami臋tam pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am wiecz贸r panie艅ski tutaj gorzelanny.pl i to by艂 strza艂 w 10!! G贸ry, stylowy hotel, basen, spa, masa偶e, gry i zabawy, super by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak organizujesz wiecz贸r to przede wszystkim musisz zastanowi膰 si臋 co ucieszy przysz艂膮 pann臋 m艂od膮 bo to wszystko dla mniej i jak nie lubi szalonych zabaw to nie ma jej co na si艂臋 do nich zmusza膰 :) fajnie na wieczorze panie艅skim sprawdzaj膮 si臋 tatua偶e z henny, u mnie Pani Ania z http://www.mehendisign.pl/ i tak mi si臋 spodoba艂y, 偶e ch臋tnie jeszcze kiedy艣 zrobi臋 sobie takie zdobienie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsp贸lny wyjazd do spa z przyjaci贸艂kami to chyba ucieszy ka偶d膮 pann臋 m艂od膮 bez wyj膮tku, przynajmniej mnie m贸j w http://www.unitral.pl/ sprawi艂 wiele frajdy :) wieczorem oczywi艣cie moje przyjaci贸艂ki zaaran偶owa艂y wszystkie niezb臋dne zabawy, a potem bawi艂y艣my si臋 w klubie kt贸rych w Mielnie nie brakuje a drugi dzie艅 up艂yn膮艂 nam na bardzo przyjemnych zabiegach kt贸ra akurat przed 艣lubem tym bardziej si臋 przyda艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka991
Ja bym pomy艣la艂a o wieczorze Panie艅skim w http://www.samui-spa.pl/wieczory-panienskie/ Maj膮 艣wietn膮 ofert臋 poza tym wydaje mi sie, 偶e wiecz贸r panie艅ski w SPA jest o wiele ciekawszy ni偶 wypad do klubu. Przysz艂a Panna M艂oda na pewno ucieszy si臋 z zabieg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chcia艂aby艣, aby wiecz贸r panie艅ski odby艂 si臋 w nieszablonowy spos贸b to polecam warsztaty cukiernicze dla wszystkich uczestniczek wieczoru. Podczas przyj臋cia dziewczyny maj膮 zagwarantowane przek膮ski, napoje nisko i wysoko procentowe, piek膮 pyszne ciasta i maj膮 lokal na wy艂膮czno艣膰, wi臋c mog膮 si臋 czu膰 swobodnie. Wi臋cej tutaj: http://www.przepiswroclaw.com/wieczor-panienski https://www.facebook.com/PrzepisWarsztatyKulinarneCukiernicze/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agattkaa123
Ja by艂am na panie艅skich na kt贸rym by艂y zaj臋cia ta艅ca na rurze, na innym kurs twerku, no i klasycznie befor w domu i after na mie艣cie. Teraz si臋 zastanawiam nad wynaj臋ciem fotobudki na panie艅ski kuzynki. Nawet ju偶 j膮 znalaz艂am (z polecenia ;)) https://fotobudek.pl/ Podobno mn贸stwo fajnych gad偶et贸w no i super dosta膰 zdj臋cia od razu wydrukowane, a nie 偶e b臋d膮 gdzie艣 na kompie zapomniane... Co my艣licie? S艂ysza艂am, 偶e to coraz bardziej popularna forma atrakcji, tak偶e na panie艅skich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lakhisz
Ja na wiecz贸r panie艅ski mog臋 poleci膰 gr臋 w escape roomie! Super zabawa, niebanalna a da si臋 to naprawd臋 fajnie zorganizowa膰. My akurat by艂y艣my w tym www.newworld22.pl ale pewnie wiele z nich ma w ofercie tak膮 zabaw臋 :D By艂y dekoracje, tort, zagadki dla panny m艂odej itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Marlena
Pakiet Exclusive 1200 z艂 Rezerwacja dla 12 os. (wst臋p do lokalu oraz rezerwacja stolika) 12 x Welcome drink (Whisky + Pepsi), 3 x butelka w贸dki, 3 x litrowy dzbanek soku, 3 x deska 艣r贸dziemnomorska (mieszanka ser贸w i szynek dojrzewaj膮cych z oliw膮 zio艂ow膮, suszonymi pomidorami oraz rukol膮). Pakiet Gold 900 z艂 Rezerwacja dla 9 os. (wst臋p do lokalu oraz rezerwacja stolika) 9 x Welcome drink (whisky + pepsi), 2 x butelka w贸dki, 2 x litrowy dzbanek soku, 2 x deska 艣r贸dziemnomorska (mieszanka ser贸w i szynek dojrzewaj膮cych z oliw膮 zio艂ow膮, suszonymi pomidorami oraz rukol膮). Pakiet Silver 600 z艂 Rezerwacja dla 6 os. (wst臋p do lokalu oraz rezerwacja stolika) 6 x Welcome drink (whisky + pepsi), butelka w贸dki, litrowy dzbanek soku, deska 艣r贸dziemnomorska (mieszanka ser贸w i szynek dojrzewaj膮cych z oliw膮 zio艂ow膮, suszonymi pomidorami oraz rukol膮). Mo偶liwo艣膰 zam贸wienia tancerza oraz nocnej jazdy limuzyn膮.

Udost臋pnij ten post

Jak Panie艅ski to tylko z przytupem ;) Oczywi艣cie ma艂e before i w miasto :) Polecam nie za du偶e lokale szczeg贸lnie je艣li robicie panie艅ski w Katowicach. Dobrym wyj艣ciem jest te偶 objazd贸wka po lokalach limuzynami tak jak by艂o w naszym przypadku. Zastanawia艂y艣my si臋 nad jedn膮 d艂ug膮 limuzyn膮 ale wyb贸r pad艂 na kilka mercedes贸w i ju偶 wiem, 偶e do 艣lubu r贸wnie偶 wybior臋 t膮 gwiazd臋 :D Dla zainteresowanych https://gwiazdadoslubu.pl Udanej zabawy dziewczyny !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi zorganizowa艂y dziewczyny super panie艅ski, by艂y艣my w Trzcielu w rancho Colorado, super lokalizacja- lasy, jeziora. Oczywi艣cie pokoje hotelowe jak najbardziej nam si臋 podoba艂y, jedzenie by艂o pyszne, by艂 tam r贸wnie偶 basen, konie- co te偶 uwielbiam. w tym miejscu si臋 zresetowa艂am, wyluzowa艂am, niczym si臋 tam nie przejmowa艂am, przesta艂am by膰 spi臋ta, bo odk膮d zacz臋li艣my organizowa膰 艣lub to du偶o stresu, a tam klimat by艂 tak wspania艂y, 偶e mog艂am odpocz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz zaoszcz臋dzi膰 na weselu? W NOVA Centrum Edukacyjne w BYDGOSZCZY w ROK nauczysz si臋 jak to zrobi膰! Florysta z aran偶acj膮 ceremonii 艣lubnych, nauka w weekendy, wieczorowo lub dziennie - TY decydujesz! +DODATKOWE CERTYFIKATY +LEGITYMACJA +ZA艢WIADCZENIA DO ZUS +PA艃STWOWY EGZAMIN jak widzisz same plusy :) ! ul. Krasi艅skiego 2 Bydgoszcz, tel. 790400178 Znajd藕 nas na facebook.pl/novacebydgoszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz zaoszcz臋dzi膰 na weselu? W NOVA Centrum Edukacyjne w BYDGOSZCZY w ROK nauczysz si臋 jak to zrobi膰! Florysta z aran偶acj膮 ceremonii 艣lubnych, nauka w weekendy, wieczorowo lub dziennie - TY decydujesz! +DODATKOWE CERTYFIKATY +LEGITYMACJA +ZA艢WIADCZENIA DO ZUS +PA艃STWOWY EGZAMIN jak widzisz same plusy :) ! ul. Krasi艅skiego 2 Bydgoszcz, tel. 790400178 Znajd藕 nas na facebook.pl/novacebydgoszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Je艣li kto艣 szuka pomys艂u na wiecz贸r panie艅ski, a ma niewielk ilo艣膰 os贸b, kt贸re b臋dzie na niego zaprasza膰 to poleci膰 mog臋 cos takiego:

http://studiokosmetyki.org/Wiecz%C3%B3r-Panie%C5%84ski/

Oferta g艂贸wnie dla os贸b z woj. 艣wi臋tolrzyskiego - tak 偶eby op艂aca艂o si臋 przyjecha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulka

ja panie艅ski w klubie w Konecku robil艂am a w sumie to 艣wiadkowa mi organizowa艂a 馃槃聽w ka偶dym razie mia艂am tam bo tam jest super klub Venus Planet wi臋c fajnie jest pobalowa膰. Czadowo by艂am i gor膮co polecam laseczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miriksa

Siostra marzy艂a o niezwyk艂ym wieczorze panie艅skim dlatego wpad艂am na pomys艂 aby zorganizowa膰 go na Maderze! Wysz艂o mega, a bardzo pomog艂a mi w tym madeira dreams! CUDO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandra

Jak co偶 polecam te偶 madeira dreams - organizowali 艣lub mojej siostry i wysz艂o genialnie!

Udost臋pnij ten post

ja organizowa艂am siostrze dosy膰 skromny wiecz贸r panie艅ski, kolacja w restauracji i kr臋gielnia 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baska m

U mnie siostra te偶 nie chcia艂a aby by艂y jaki艣 huczny. W sumie taki skromniejszy wcale nie jest taki z艂y. Te偶 robi艂y艣my w restauracji w z艂otym runie. Najwa偶niejsze, 偶e jej si臋 spodoba艂o i ma teraz potwierdzenie, 偶e dokona艂a znakomitego wyboru sali na przyj臋cie weselne, bo to u nich w艂a艣nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otylia z

M贸j by艂 w aquarele i musz臋 powiedzie膰, 偶e podeszli do niego z pe艂nym zaanga偶owaniem. Pe艂en profesjonalizm. Dodam, 偶e wesele te偶 robili艣my u nich i d艂ugo b臋dziemy je wspomina膰. By艂o po prostu super. Polecam jak kto艣 szuka 艣wietnego lokalu i chce mie膰 udane przyj臋cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia

wiecie co, jak wiecz贸r panie艅ski jest do艣膰 duzy, to mo偶e warto zrobi膰 jak膮艣 imprezk臋 ? i zam贸wi膰 zesp贸艂 speedbar, 偶eby zrobi艂 pokaz barma艅ski? Je偶eli nie na panie艅ski, to na wesele zrobi naprawd臋 rewelacyjn膮 atrakcj臋., zw艂aszcza jak go艣cie zaczn膮 troszk臋 przynudza膰 na weselu, ot wierzcie mi Pan Krzysiek (lider zespo艂u) na pewno ich wszystkich rozrusza聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia

wiecie co, jak wiecz贸r panie艅ski jest do艣膰 duzy, to mo偶e warto zrobi膰 jak膮艣 imprezk臋 ? i zam贸wi膰 zesp贸艂 speedbar, 偶eby zrobi艂 pokaz barma艅ski? Je偶eli nie na panie艅ski, to na wesele zrobi naprawd臋 rewelacyjn膮 atrakcj臋., zw艂aszcza jak go艣cie zaczn膮 troszk臋 przynudza膰 na weselu, ot wierzcie mi Pan Krzysiek (lider zespo艂u) na pewno ich wszystkich rozrusza聽

Udost臋pnij ten post

M贸j by艂 nie zapomniany, a robi艂am go w bobrowej dolinie. Idealne miejsce na udana imprez臋. Bardzo im dzi臋kuj臋 za wszystko. Kole偶anki by艂y wr臋cz zauroczone miejscem.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 musia艂am kilka wieczor贸w panie艅skich organizowa膰 dla moich kole偶anek i my艣l臋, 偶e ca艂kiem nie藕le mi to wszystko do tej pory wychodzi艂o. Szuka艂am w internecie opinii o r贸偶nych klubach i dobrze, 偶e nie wybra艂am Boss exclusive club w Rzeszowie. Niby na zdj臋ciach super wygl膮da, ale w rzeczywisto艣ci to syf, stare kanapy, brudno it.

Udost臋pnij ten post