Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin22 *****

czy facet moze sobie golic nogi??

Polecane posty

Gość marcin22 *****

witam czy facet moze sobie golic nogi i czy Wy kobiety moglbyscie byc z takim?? pozdrawiam

Gość marcin22 *****
hmmm ale sadze ze gdbys kochcla go o on chcialby golic nogi to zogodzilabys sie na to.albo si emyle :) ??

Golą kolarze,bo niby ma to jakiś wpływ na jazdę ale zwykły facet,nie uprawiający wyczynowo sportu nie powinien depilować nóg.Pod pachami tak,ale nie nogi.

Gość marcin22 *****
wiekszosc kobiet woli wygolonych facetow na klacie brzuchu plecach pod pachami. szkoda tylko ze nie chca wygolonych na nogach :(

kiedy ogolilem i bardzo mi sie to spodobalo wg mnie bardziej podoba mi sie noga. jest gladka i przyjemna w dotyku poza tym gdy zalozy sie spodnie jest mily chlodek pierwszy raz takiego uczucia doznalem

tam powinno byc kiedys. ps a teraz zastanawiam sie czy to robic czy nei bo wiem ze w spoleczenstiwe polskim nie jest to dobrze odbierane tak jak np w USA czy niemczech

Gość Jadalna_pomarancza
Nie przeszkadzalo by mi to w naszych kontaktach (lozkowych), ale wolalabym zebys nie chodzil ze mna po ulicy w krotkich spodenkach:P:P:P

Gość Kapitan Rykow****
chyba bym na glowe upadl, jako typowy samiec z trudem chce mi sie golic ten wstretny ryj a jeszcze nogi, moja luba by sie poszczala ze smiechu

hehe dobre :) to ja juz nie wiem co mam robic niby chcialem wycignac wnioksi z waszych opinii a sa podzielone na tak i na nie a ja nie wiem echhh....

Gość a ja uwielbiam wrecz naturalne
owlosienie. Wszedzie ;] Na twarzy tez ;) Zawsze mozna przystrzyc jak cos za dlugie - ale golic, czy (bron Boze) depilowac! Nigdy! :D

Gość a ja uwielbiam wrecz naturalne
i nie lubie jak mezczyzna chodzi w krotkich spodenkach ;)

kiedys na czacie przez pol roku robilm ankiety szybkie pytania tak czy nie. mozecie mi nie wierzyc ale wicej kobiet bylo na tak - by facet jednak golil nogi. fakt faktem to byl czat ludzie robia jaja itd a z tej ankiety wynikalo ze 58% woli ogolonych nie tylko na klacie ale na nogach rowniez

Gość nigdy nie wierz
sondom, ankietom itp... W poprzednich wyborach w sondazach wygrywal Tusk :P Znacie stopniowanie slowa "kalmmstwo" (pominajac, ze rzeczonikow sie nie stopniuje ;) ) 1. Klamstwo 2. Duze klamstwo 3. Statystyka ;)

Gość nigdy nie wierz
pan na wykladach ze statystyki tak zaczal... Troche nas do siebie przekonal ;) do siebie i do statystyki ;)

Gość nigdy nie wierz
kobieta :D Jakbym byla meczyzna to raczej bym nie pisala, ze mi sie podoba naturalne owlosienie u mezczyzn :P No chyba, ze bym byla skrzywiona ;)

Gość nigdy nie wierz
znaczy kochajaca inaczej - mialo byc!!! (zeby nie bylo, ze rasistka jestem czy cus ;) )

ale widzicie sa inne gorsze odchyly neidawno przeczytalem post dlaczego facet nie moze chodic w rajstopach uwazam ze to jest gorsze niz golenie nog. kto sie ze mna zgadza??

Gość mała Zosia
moim zdaniem facet pwinien sobie golić tylko ryj i żołądź