Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldemar17

jak mam polizać dziewczęce łono aby ona wydała pisk rozkoszy?

Polecane posty

Gość waldemar17

chodzi o to jak lizać czy 1)z lewej na prawą stronę krocza 2)a może z prawej na lewą 3) czy też od przodu do tyłu 4) a może odwrotnie - z tyłu do przodu? I jeszcze pytanie - czy ruchy języka mają być zamaszyste, nieskrępowane, krowie czy raczej skromne, jakby "nieco ukradkiem", wyalienowane? Jestem mało doświadczony w tych sprawach, bo na razie nie lizałem okolic pachwin kobiecych (raz tylko jednej dziewczynie tarmosiłem cycki i powiedziała że jestem świetny - ale to jeszcze nie to :-o). Proszę o porady i zalecenia.

Gość terenia_soja
wiesz, generalnie nie będziesz miał nigdy 100% pewności że ona wyda pisk...

Gość waldemar17
wypowiedź z 8:39 to ohydny podszyw! precz z homoseksualizmem! :-o

raczej delikatne muskanie falbanek koniuszkiem języka, niż \"siłowe\" męczenie łechtaczki. Watro żebyś nauczył się nazywać intymne części ciała bardziej subtelnie, pachwina, łono, krocze... mało to romantyczne:)

Gość tangax
w tym zakresie to co kobieta to inny pogląd jedna woli dość ostre smyranie w okolicach łechty, a "romantyczne" muśnięcia językiem nudzą ją druga czuje się ostrą jazdą rozdrażniona i woli działanie bardziej delikatne to trzeba indywidualnie wyczuć

Gość waldemar17
ok, bardzo mi pomagacie z tym nazewnictwem to wiem... :-o musze trochę się podszkolić... trochę tak to oficjalnie nazywam, żeby ukryć swoje zakłopotanie w temacie jeszcze pytanie: bo kolrga mówił mi że jak kobieta osiąga ekstazę to ma takie skurcze czy wtedy szybko wyjąć język z jaskini rozkoszy? chodzi o to czy jak są te skurcze, czy mi jakoś nie zablokuje albo nie wciągnie języka :-o

He..he.. nie ma złoty rady.. To jest osobisty i nawet zmienia się zależnie od nastroju, oczekiwanie, danego momentu.. Radzę Ci jedno.. nie zabiera c się od razu do sedna.. stopniować, honorować obrzeże, pachwin, linii wargi, wzgórek łonowe, ledwo musnąć, delikatnie ssać.. uskoczyć tu tam, niech Ona nie wie co będzie następny ruch, niech z biodrami poszuka Cię, nie płonie. Jeśli uda Ci się dojść do tego momentu, Ona sama pokazy Ci jaki nacisk, gdzie i jak.. Odkrywaj każdy jej zakamarki, od dołu do góry omijając na potrządku ten.. punkt kulminacyjne, z miękki językiem, twardym.. To gra.. poczujesz poziom jej pożądaniu, baw się z tym, doprowadź ją wysoko.. ułagodź.. powrotem wysoko.. może nawet chwila przerwę.. niech Ona się niecierpliwi.. he..he. Generalnie powinno być ku cressendo, od delikatny, z czubkiem języka od pasji.. Można tez stopniowo, aby chłonęła, aby falami doprowadzić ją wężej.. Ale najważniejsze to harmonia między Wami, musisz się dopasować.. Open yr mind.. and she will spray her legs..

Gość cccccczzzzzzzzz
reno1965 niezła instrukcja robienia minety :P, mnie też to jeszcze czeka ;). Oglądałem kiedyś taki filmik w którym kobieta pokazywała jak pieścić to miejsce. Tak jak piszecie należy zająć się wszystkimi miejscami w muszelce ale na początku koniecznie omijać łechtaczkę, kiedy kobieta będzie dostatecznie podniecona można i należy się zająć łechtaczką i z tego co zrozumiałem nie należy już od momentu rozpoczęcia pieszczenia jej , zostawiać tylko pieścić cały czas aż do orgazmu , z tego co wiem kiedy u kobiety nadchodzi orgazm to również nie należy przerywać bo wtedy on może szybko uciec Niech wypowiedzą się panie :P jak lubią by pieścił je partner w tym miejscu :)

Gość dgjuykui
wessaj sie w jej muszelke;)

Gość Zdradze sekret
Julek to taki bystry że łechtaczki szukał w...DUPIE :P

Gość Napełnij usta spirytusem ...
... i wtedy ją poliż ... Na pewno zapiszczy! :classic_cool:

Gość waldemar17
A kumpel mi radzi, aby sobie kupic taka małą lupe kieszonkową. Wtedy będe mógł lepiej widziec i precyzyjniej lizać

Gość Tarja Halonen
waldziu, liżąc - piszcz przynajmniej jakiś pisk będzie gwarantowany

Gość a ja gdzies widzialam
w jakims programie o sexie, jak go ulepszyc i takie tam, byla mowa o lizaniu. i prowadzaca powiedziala ze bardzo fajnie jest jak facet jezykiem alfabet lize na cipce:) nie wiem, nie probowalam:(