Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pscółka_7896

Nie mam na nic kasy

Polecane posty

Gość Pscółka_7896
moze to tak wytlumacze. moja mama sie rozwiodla z ojcem i teraz ma nowego męza, ktorego traktuje jak ojca. bo bardziej spelnia jego funkcje. a o tamtym ojcu mówiłam tylko przy okazji jakiegos topiku.,.....:| zadowoleni sa wszyscy??? aha i dzieki tym ktorzy daja mi dobre rady, naprawde dziekuje, miło z Waszej strony, a tym ktorzy pisza takie rzeczy to tez dzieki, naprawde czuje się strasznie dowartościowana..:| aha i do "dusi" nie umiesz nic innego wymyslic od jednego zwrotu "spier**** /???? naprawde nie stać cię na nic innego??

Gość Pscółka_7896
tak jestem chora:| ale fart normalnie zgadles czy tam zgadałas:| jestem chora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jełśi dla ciebie to marna prowokacja to dlaczgeo na nia odpisujesz?? przeciez powinieneś\powinnas sięnie dać sprowokować jesli bys był\a mądry\a...:| brak mi słow do niektorych debili....:|:|:|:|:|:|:|:|

Gość Pscółka_7896
jesli nigdy nikt nie byl w takiej sytulacji ze jego rodzice sie rozwiedli to po co w ogóle pisze swoje zdanie na ten temat?? skąd możesz wiedzieć, jak to jest:|

Gość Pscółka_7896
a obiektywny punkt widzenia i dusia, to chyba ta sama osoba;| to też jest marne naprawde;];];];];];]

Gość Pscółka_7896
i mam okres

Gość przechlapanee
Nie przejmuj się. Tutaj tak zawsze przecież... Wszystko jest dla nich prowokacją. Wiesz,chciałabym jakoś ci pomóc,ale do głowy nic mi nie przychodzi kompletnie.

Gość Pscółka_7896
ja pi** ale podszywacze:/;/ nie rusza mnie to:P to poprostu smieszne:P naprawde milo z Twojej strony, chcialabym jakos normalnie pogadać, ale chyba tu się nie da...:|

Gość a_dusia
w sumie to rzeczywiście jesteś chora tylko na co....na głowę? :O

Gość przechlapanee
Obiektywy punkt widzenia ----- beznadziejny jesteś... Wydaje mi się,że autorka bardzo by chciała,żeby to była tylko marna prowokacja... Jak nie masz żadnych rad,to weź się wypchaj najlepiej :-O

Gość Pscółka_7896
;] nie mam słow do was;p a raczej do jednej osoby;] dziwni są iniektorzy ludzie naprawde;]

Gość Pscółka_7896
a ten topik mam problem jest naprawde zenujacy, i cos tam dopisalam od sibie.naprawde mam wielki okres i zaraz mi buzia wyleci naprawde;| zanada..:|

Gość Pscółka_7896
a jestem chora na okres normalnie:P

Gość a_dusia
a ja jestem a_dusia :)

Gość Pscółka_7896
no siema. miło było cie poznać. a ja mam okres i sie nie chwale.

Gość przechlapanee
Muszę iśc teraz...T utaj jest mój mail jakbys kiedys chciała pogadać,tzn pomailować,bo gg nie używam... Bastet1985@interia.eu

Gość dlaczego sie wstydzisz
ze nie masz pieniedzy? Mam duzo wiecej lat, pracuje a ledwo mi starcza do 1. Jak nie mam to mowie, ze mnie nie stac i juz ;) Prezentow tez nie kupuje ;) Naprawdde chcialabys wydawac codziennie na duperele 10zl jak Twoje kolezanki? ;) Dowartosciowalabys sie tym? ;)