Gość TINEJKA Napisano Listopad 12, 2007 Mam cieżka kuta brame, chce ja zrobic na pilota i tak sie zastanawiam czy ktoras z Was zakladala sama- tzn sama wybrala firme model i dopilnowala montazu Jesli mozecie podzielcie sie doswiadczeniami i opiniami na temat swojego automatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszkia Napisano Listopad 14, 2007 z tego co moge ci powiedziec, bo sama pilnowalam tego u swoich rodzicow- to musisz najpierw dowiedziec sie ile wazy Twoja brama, poza tym istotne jest czy jest ona otwierana tzn ma dwa skrzydla osobno otwierane czy jest przesuwana no i jaka ma dlugosc kazde skrzydlo. wtedy idziesz do dilera i on ci doradzi, moi rodzice kupili model 740 frmy faac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szu_Szu Napisano Listopad 16, 2007 My takze wybralismy firme Faac bo sasiad mial ich automat do garazu i tez polecil nam dobry serwis, wiec wzielismy od niego kontakt i tez zamontowalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZzZuZzZiA Napisano Listopad 22, 2007 kurcze, no ja to sama bede musiala wybrac silownik i ekipe co go zamontuje- mozecie zapytac swoich chlopakow/mezów co powinnam wziac pod uwage przy wyborze? aha firma Faac ma bardzo dużo pozytywnych opinii o ich produktach wiec chyba warto w nia zainwestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krizeczka Napisano Grudzień 3, 2007 ja sama co prawda nie wybieralam i nie montowalam, ale uczestniczylam w wyborach taty, wiec troche moge Ci powiedziec mamy brame przesuwna co wazy ok 600kg i to glownie bylo wyznacznikiem jaki model sie bierze, tata wybral firme Faac bo ich piloty maja bardzo dobry zasieg i to jest model Jumbo 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TINEJKA Napisano Grudzień 4, 2007 Mam bramę jednoskrzydłową tzn taka przesuwaną, waży ok 460kg, i teraz mam pytanie do Was dziewczynki - ile maksymalnie pilotow moge wziąć do bramy? i czy zimą nie będzie mi się to zacinać? i generalnie to jesteście zadowolone z firmy Faac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szu_Szu Napisano Grudzień 5, 2007 Chyba tyle ile tylko chcesz, w zestawie jest chyba do 4, a zima wiadomo kazdy automat musisz odsniezac- sam tego nie zrobi.... Jesli chodzi o Faac- to jedna z najlepszych firm na polskim rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krizeczka Napisano Grudzień 20, 2007 i jak tam Tinejka? na co sie zdecydowalas? Faac czy jednak cos innego? i jesli juz zamontowalas to podziel sie uwagami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pyszczunia Napisano Grudzień 21, 2007 OOOO jaki dziwny i zarazem hmm zyciowy temat :) az sie sama podpytam mezusia co mamy na bramie, bo wyjezdzam wciskam pilocik i nawet nie wiem jakiej firmy ani jaki model ;p a moze tez jakis faac;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TINEJKA Napisano Styczeń 4, 2008 Cześć w nowym roku! Doradzono mi i wybrałam model 741, montaż planuję już wiosną, bo te warunki zimowe to są mało sprzyjające Piloty będę mieć 3 (2+1) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki koszt takiej bramy Napisano Styczeń 4, 2008 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pikna222 Napisano Styczeń 30, 2008 a skad jestes i mozesz dac jakis namiar na dilera tego FAAC??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rabcia Napisano Luty 10, 2008 kurcze ja to podziwiam jak kobieta sama takie rzeczy wybiera... ja chyba bym nie umiala... a tu prosze znalazla firme i wybrala naped- a skad wiedzialas ze Faac bedzie ok?? a moze cos innego byloby lepsze, he??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TINEJKA Napisano Luty 14, 2008 Witajcie w Walentynki :) hehe Jeśli chodzi o mój wybór to po prostu wzięłam to, co znam i to co sprawdzone- tata miał ten napęd to wzięlam tę samą firmę. Montaż zobaczymy jak wyjdzie - ja sama tego zakładać nie będę Ja jestem z pod Olsztyna a namiary dam następnym razem na dilera, ale możesz też znaleźć na stronie www.faac.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrzynia Napisano Marzec 12, 2008 Ojej dobrze, że tu trafiłam bo teraz sama będę zakładać napęd w sensie kupywać więc taka wiedza sie mi przyda. to mówicie, że FAAC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TINEJKA 0 Napisano Marzec 19, 2008 Tak zdecydowanie polecam, szczegolnie ze dobrze mi ja zamontowali jestem happy z tego powodu bo chociaz jeden klopot z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrzynia Napisano Marzec 21, 2008 A możesz mi powiedzieć skąd jesteś??? Bo chciałabym wziąć namiary na monterów i dilera FAAC, wiesz z polecenia jest zupełnie inaczej niź samemu szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TINEJKA 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 To może raczej Ty mi powiedz skąd jesteś... Albo lepiej, wejdź sobie na stronę www.faac.pl i tam masz dilerów podanych, ja tam szukałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karl382 Napisano Październik 14, 2012 jeśli chodzi o tego typu rzeczy, to najlepiej jest udać się do plotbud.pl Oferta głównie na śląsku. Mi zrobili taką bramę i jestem strasznie zadowolony! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Na http://www.keyautomation.it/pol/ oferują chyba najlepszą automatykę do bram. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysinski 0 Napisano Sierpień 14, 2014 U nas korzystamy z automatów Facc oraz Beninnca, obie świetnie się sprawdzają, klienci są zadowoleni. Najlepiej jest zakupić komplet: bramę wraz z zamontowaną już automatyką. Masz wtedy pewność, że model automatyki jest dobrany idealnie do modelu kupowanej bramy (waga, częstotliwość otwierania, etc.). W kwestii zakupu bramy można skontaktować się z jednym z naszych dystrybutorów http://www.ogradzamy.pl/dystrybutorzy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aldek Napisano Październik 27, 2014 U mnie brama automatyczna była przez dwa lata i jakoś nie potrafiłem się do niej przyzwyczaić i ten mechanizm co jakiś czas się psuł. Nie była to jakaś markowa brama i pewnie dlatego. Teraz wymieniłem ją na bramę przesuwną z wiśniowski. Postawiłem już tym razem na jakość. Sprzedażą ich bram zajmuje się firma http://euro-windows.pl/ i od razu też mi ją zamontowała. Wszystko hula jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 u mnie wszystko ogarneli panowie z www.ideal-rolety.pl ja sie tylko przygladalam i udawalam ze pilnuje ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Idź tutaj - http://www.astrum.com.pl/ - i zapytaj się jak oni by to zrobili. Mi wszystko wyjaśnili, doradzili oraz pomogli dokonać wyboru najlepszego napędu do bramy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2015 ja zglosilam sie ze wszystkim do www.bramymontaz.pl i to byl dobry pomysł, bo fachowcy sa w 100% doswiadczeni i rzetelni. wszystko mi wytlumaczyli i jestem zadowolona z tej wspolpracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pupini54 Napisano Czerwiec 1, 2015 Zdecydowanie polecam firmę http://zkmkonieczny.pl/ jeśli zlecisz to im to będziesz miała 100% pewności, że wszystko będzie zrobione tak jak trzeba i solidnie. Ceny również mają dość konkurencyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2015 Ja dokupowałam automat do swojej bramy garażowej (http://ryterna.pl/), ale akurat z tym nie miałam problemu, bo te bramy są kompatybilne ze wszystkimi dostępnymi markami na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 ja mam bramę segmentową boczna od firmy Roll Adam http://www.roll-adam.com.pl/ Jest stereowana automatycznie i jak na razie wszystko bardzo sprawnie chodzi , byłam zdziwiona ze tak cicho I lekko się uchyla ta brama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 ja mam bramę segmentową boczna od firmy Roll Adam http://www.roll-adam.com.pl/ Jest stereowana automatycznie i jak na razie wszystko bardzo sprawnie chodzi , byłam zdziwiona ze tak cicho I lekko się uchyla ta brama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach