Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kać

Jak rozpoznać ze jesteśmy parą?

Polecane posty

Otóz tak. Byłam z pewnym chłopakiem na randce i było świetnie. Dziś znów byłam z nim i tez bylo dobrze. Chcialabym sie zapytac czy powinnam uwazac ze z nim jestem czy nie.

nie wiem jak to poznac ... my po prostu rozmawialismy o \"nas \" i zostalam poinformowana przez niego ( na drugim spotkaniu ) ze jestesmy odtad razem :D ;) , tzn ze sprobujemy ... i jest super 🌼

po 2 spotkaniach? ja wiem, że ja nowoczesny nie jestem i w ogóle do tyłu z takimi rzeczami ale dla mnie to chyba jakoś za szybko no chyba, że się wcześniej znaliście intensywniej i zmieniliście formę :P

my sie znalismy tylko z netu ... :D , a po dwoch spotkaniach stwierdzilismy ze chcemy sprobowac ze soba byc... minelo juz trooooooche czasu od tamtego momentu i poki co (ODPUKAC ! ) uklada nam sie doskonale :)

Gość Karina77
a nas już nie ma i chyba dobrze, bo to i tak nie miało sensu

Gość ika..
specyficzna w usta? i to moze byc oznaka ze od terz jestesmy razem?

tak, w usta.. dla mnie była jak się potem okazało dla niego też, a byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami ;)

Gość
moim zdaniem pocałunek po kilku randkach to jest znak - oczywiście dla normalnych ludzi, którzy nie liżą się z osobami poznanymi przed chwilą na dyskotece :o

tak pocałunek mówi wszystko-doczekasz się go jak jest zainteresowany! pozdrawiam :-)

Gość
jak podczas pocałunku będą wyładowania elektryczne pomiędzy wami to znaczy że jesteście parą :p

Gość ti...
a jesli on mnie tez sie podoba to powinnam czekac az n pocaluje czy moge zrobic to pierwsza ale czy przy okazji nie wyglupie sie?