zaba88 0 Napisano Listopad 12, 2007 hej,,,ja z takim ddziwnym problemem...uprawialam seks z moim chlopakiem byl to 8 dien mojego cyklu..mowiac bez ogrodek pękła nam gumka..tzn kiedy on doszedl ja poczułam \\\"co nie co\\\" w sobie a mianowicie sperme...on tez to pocuzl ze \\\"cos nie tak\\\" i wyciagnał...dzis jest 5 dzien po tym \\\"zaplodnieniu\\\" robilam test ciazowyy i wysszlo negatywnie...ale to za wczesnie taak????pomozcie...czy jest szzanas ze jestem..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Listopad 12, 2007 szansa jest, na test ZDECYDOWANIE za wcześnie. poczekajcie spokojnie do miesiączki. jak tak się boicie ciąży to dlaczego po postinor nie poszliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
animek 0 Napisano Listopad 12, 2007 nieciekawie, ale na test za wczesnie. uspokoj sie... najlepsze wyniki sa w dniu spodziewanej miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mexican Napisano Listopad 12, 2007 w dniu miesiaczki to juz moze byc'pozamiatane'...na poczatku cyklu...idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szajn Napisano Listopad 12, 2007 i czekasz spokojnie tyle dni??????wybacz,ale to głupota.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba88 0 Napisano Listopad 12, 2007 nie wzielismy tabetki nie bylo jak..nie bylo dostepu do tego;/:((( to kidy powtorzzyc najlepeij test?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusiaAa Napisano Listopad 12, 2007 zrób go jutro RANO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba88 0 Napisano Listopad 12, 2007 dzisiaj robilam po poludniu...a dzis jest 5 dzien od tego zajscia...to co juz jutro?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbardziej wiaygodny Napisano Listopad 12, 2007 bedzie test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki. ale możesz zrobić jutro i za kilka dni zrób da pewności jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 12, 2007 jak jest 5 dzien po stosunku to prawdopodobnie dopiero co doszło do zapłodnienia, test bedzie wiarygodny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba88 0 Napisano Listopad 12, 2007 kurrde ale miesiaczke mam doipero za okolo 3 tyg...moze mniej...wogle cykle mam takei nieregularne..jakies objawyy sa tej \"wpadki\" wiecie no na poczatku pierwsze dni?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach