Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lotka87

Bielyje Rozy

Polecane posty

Gość polska Słowianka
Ja nie umiem ci polecić jakichś książek, bo rosyjskiego uchyli mnie w szkole podstawowej i średniej za czasów kiedy to było powszechne (i bardzo się cieszę, że znam ten język - może nie rewelacyjnie, ale na tyle, ze mam z tego zadowolenie). Polecę ci natomiast lekcje j. rosyjskiego na stonie Radia Lublin. http://www.radio.lublin.pl/index.php?id=11068 Można tam za darmo sciągnąć 36 lekcji w plikach mp3. Nie mam jeszcze opinii o ich jakości, bo nie dawno je znalazłam. Ale od czegoś trzeba zacząć.

Gość polska Słowianka
Dzisiaj słyszałam w Polskim Radiu piosenkę po rosyjsku. Bardzo mi się spodobała. Chciałabym wiedzieć kto to śpiewa i jaki jest tytuł. Może ktoś wie? Не смотри на часы Наши времи ещё не вышло А в саду розквитают вишни ... ... Нарысованная Москва Я вернулся городок до тебя Я вернулся домой значить всё в порядке Za ewentualne błędy przepraszam - pisałam ze słuchu, co zdołałam zapamiętać.

Gość polska Słowianka
розквитают dlaczego nie robi mi tu ju? ma być rozkwitają

Gość bazylia0506
o jejku! piosenki są swietne!! :) Tylko nie mogę ich sciągnać , bearshare i ares nie maja tego:(

Temat: Slynne rosyjskie hity - kto zna wykonawcow? 14:30 rojjka jest jedna taka piosenka rosyjska tekst leci jakos tak ty nie slyszysz mienia ja nie slyszu tiebia.. 14:33 sama juz nie wiem niestey nie pomoge, ale swego czasu miala swietna kasete (jeszcze) z pieknymi rosyjskimi piosenkami, a moj chlopak z pobytuw Rosji ma pare plyt techno, ale jazda (evribodi skrim in da haus, lup lup) 14:48 Żanetka Lyta Nichya - Nichya albo Nichya - Nikomu Nikogda 18:36 kafe* Zakladam, ze to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=C07IA9G5zk8 Tu jest tekst: http://www.nomorelyrics.net/ru/song/22201.ht ml

Gość Lotka05060506
Prosze a wręcz błagam o tekst piosenki i tłumaczenie piosenki od "mnie sie nie pytaj" Ja Tiebie nie wieru (chyba to tak :)). Bardzo Was prosze, ona jest wspaniala.Ucze sie rosyjskiego przez piosenki rosyjskie...błagam!!Bedę na prawde bardzo wdzieczna... madmax_13@poczta.onet.pl

Gość espe
Pilnie poszukuję Slawnoje morie ale w wykonaniu chóralnym/nie solowka/ Bardzo prosze o pomoc.To dla mnie bardzo ważne. Stefan prosze pisac na plisst@poczta.onet.pl

Gość Sławnoje more ...
http://tagoo.ru/?search=%EA%E0%E7%E0%F7%E8%E9+%F5%EE%F0+%EF%2F%F3+%D1.%C6%E0%F0%EE%E2%E0&artist=on

Gość Lotka05060506
a mi kto pomoze ??:(

Gość mnie się nie pytaj
nie było mnie w kraju :O ale już się poprawiam: Nie wierzę W pokoju jest ciemno, aż nazbyt zbyt dużo pustki, zrobiłem się zbędny nie ma dokąd biec , ty zdążyłaś wszystko mi opowiedzieć co chciałaś Wiatr za oknem z przyzwyczajenia goni obłoki jak zapałką słońce zapalać będzie niebo i nastąpi dzień, gdzie Ciebie nie było Patrzysz mi w oczy Ile można kłamać?! Prościej samemu powiedzieć o tym że miłość była wzajemnym ostrzeliwaniem się dusz Znudziłam się [zniechęciłam się] Ja Ci nie wierzę Tyś sen wczorajszy, który mi wróżył łzy Ja Ci nie wierzę Tyś śnieg ubiegłej zimy co dawno stopniał Ja Ci nie wierzę Tyś słońce co utonęło w zimnej wodzie Ja Ci nie wierzę Ty jesteś wszystkim co miałem, ale Ci nie wierzę Schowały się w lasach nasze ptaki Czas rozedrzeć, spalić strony na których o nas z Tobą, gdzie potrafiłam stać się Twoją tęsknotą bez granic Wiatr za oknem z przyzwyczajenia goni obłoki jak zapałką słońce zapalać będzie niebo i nastąpi dzień, gdzie Ciebie nie było Patrzysz mi w oczy ... itd Pozdrawiam serdecznie i miłego ponownego słuchania z pełnym zrozumieniem :)🖐️

Gość Lotka05060506
mnie sie nie pytaj dziekuje Ci slicznie!! :) i jakbys miala to bardzo bym prosila jescze o pisane slowa tej piosenki...

Gość co znaczy pisane
?? i ktorej?? :O

Gość Lotka0506
no zwykle slowa:)

Gość Lotka0506
"ja Tiebie nie wieru"...zapodala ją kiedys "mnie sie nie pytaj"

Gość morrus
Czy ktos ma moze rosyjski tekst "belle" ?? szukam i szukam i znalezc nie moge:( bede wdzieczny za przeslanie na maila albo za jakas linke.