Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveline_j

ślub w maju

Polecane posty

Gość eveline_j

Co sądzicie o wyborze terminu ślubu w miesiącu maj? Bo znam dużo osób,które kręcą nosem, choć trudno stwierdzić, dlaczedgo???

Maj to piękny miesiąc, i zwykle nie ma wtedy większych problemów z wolnymi terminami, bo nasze społeczeństwo jest zabobonne i w maju się nie żeni:-P Ja chciałam ślub w 2008 roku, jak najszybciej, byle nie w zimie i wiosną, to padło na 10 maj. Rodzina popukała się w głowę, dodatkowo stoczyłam batalię o przełożenie bo w maju ma być komunia bratanicy, ale się nie ugięłam i zostaje maj:)

Gość pannna mloda
Laura Diaz: ja maila tak samo! tez zostaje przy 10 maja!

Gość lepiej nie
maj to najgorszy miesiac jaki mozna wybrac na slub, kij z tym ze niema \"R\" juz lepiej lipiec by;le nie maj, najwiecej rozwodow lub innych tragedi jest w zwiazkach ktore braly slub w maju, jakis tam przesad ale naprawde znam duzo przypadkow ktorym sie nieudalo :(

Gość pannna mloda
a robilas statystyki???

Gość do lepiej nie
:O weź idź stąd z takimi radami

o boze, co za zabbobony. maj to taki sam dobry miesiac jak kazdy inny. moim zdaniem jak malwenstwo ma przetrwac to niewaznie kiedy bralo slub. moi dziadkowie wzieli w maju i zyja juz razem szczesliwie 57 lat. tymczasem kolezanka wziela slub w sierpniu i po roku byl juz rozwod. nie ma reguly. ja chcialam slub w listopadzie ale rodzina prostestuje wiec walcze.

Ja wychodziłam za mąż w maju 12.05.2007 i było pięknie cieplutko:) byłam w gorsecie, zdjecia plenerowe śliczne słoneczko świecilo nie było upałów ale też nie było zimno i wydaje mi sie ze na wesele to bardzo ważne :)) zdecydowanie maj o pi.ękny miesiac na ślub!

poza tym jeżeli chodzi o głupie zresztą przesądy to jak moje życie ma zależeć czy ktoś kiedyś palnął że maj jest pechowy... Jeżeli małżeństwo będzie udane a to zalezy tylko i wyłącznie od parnerów!!to dlaczego ma sie to skończyć rozwodem?? Jeżeli w małżeństwie jest odpowiednia wymiana zdań i małżonkowie ida czasem na kompromis i umieją siebie słuchać nawzajem to wszysko sie uda czy ślub będzie w maju czy w czerwcu!!!

ja miałam ślub w maju tak sobie wymarzyłam i tak też się stało a ludzie którzy uważają ze jest pechowy to ich sprawa ale literka r nie gwarantuje szcześcia