Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka*

Na ile starcza wam puder 15 g stosowany codziennie???

Polecane posty

Gość zapytajka*

Gość zuzaz
Hej Ja odpowiem Ci tak i nie wiem czy Ci w czyms pomoge ale sama uzywam podkladu REVLON new comlexion -jest to podklad plynny-o pojemnosci 35.5ml i taka buteleczka wystarcza mi spokojnie na 2 -2,5 miesiaca i uzywam go codziennie.A o jaki dokladnie puder pytasz i jaka on ma konsystencje?Mus, plynny etc etc?

Gość jkdjkdj
Ja uzywam podkładu MAx Factor 35ml, kupilam go jakos w marcu kwietniu i mysle ze do konca roku jeszcze wystarczy

Gość zapytajka*
ale ja pytam o puder prasowany

Gość zagubiona w swiecie uczuć
Ja używam pudru Carola prasowanego i codziennie go używam i na jakies 2 m-ce mi starcza.

zagubiona carola to najgorsze co moze byc w porownaniu do innych dolozysz 5 zl i masz naprawde dobry tez kiedys go uzywalam

Gość givenchy*
a taki givenchy 10 g na ile może starczyć???

wiem ale chodzi mi ze niszczy cere mi tez kiedys odpowiadal dlatego pisze

mlodaaa --> no a ja własnie kurcze używałam innych i każdy jest dla mnie za ciemny i robi plamy:( Nie wiem czemu ten najtańszy jest najlepszy:( Każdy transparent daje kolor tylko nie Carola to co bys poleciła???????????

mnie cery nie niszy,a używam od ...hmmmm 8 lat z przerwami na inne pudry:)

ja uzywam joko naturalny 708 pure mat place gora 15 zl a jestem bardzo zadowolona w dodatku na dlugo starcza w porownaniu do innych robi cere taka aksamitna i matowa

*nie niszczy

Gość
mlodaaa -----> ja używałam constance carroll i inne carol - jakieś 8zł obecnie sephora - ok 32zł golden rose - ok 12zł jakiś tani nie pamiętam firmy za 8zł sensique - 5zł celia - 10zł i 20 zł zależnie od opakowania i co mogę powiedzieć? najlepsza była rodzima Celia!!!! ale od długiego czasu nie mogę nigdzie znaleźć pudrów :( na drugim miejscu Sensique za 5zł!!!! tylko trzeba umieć dobrać. ja na lato stosowałam rozświetlający, a na zimę matujący, bo w lecie się warzył sephora była dobra, ale za taką cenę... mogę mieć 5 pudrów Sensique bardzo dobry był ten którego nazwy nie pamiętam :( ale to taki tańszy, bazarowy... raczej polski Golden Rose za grubą warstwę dawał Constance Carrol - w porządku, może za mało kryjący

no to widzisz co kobieta to inna opinia bo joko miałam osttanio i byłam bardzo niezadowolona-robil plamy choc by bardzo jasny i po 3 h sie świeciłam jak jajo;/

Gość
dodam jeszcze, że mam bardzo jasną cerę i szukam zawsze najjaśniejszego odcienia :P

hellishbloodystorm -> widze, że JOKO nie tylko mnie się nie spodobał:)

Kuraiko - tez mam bardzo jasna :) zagubiona w swiecie uczuć - owszem ;). w ogole joko mi nie podchodzi. czas jakis temu miala wejsc na polske marka visique, ale nie weszla. tez mialam od nich puder i tez nie byl ok :D

hellishbloodystorm --> a jaki bys poleciła??????

joko zalezy jaki ja mowie o pure mat a sa rozne rodzaje ale to kwestioa idywidulna ja mam cere mieszana i raczej sniada