Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulllaaa

urojona ciaza

Polecane posty

Gość karolinka wystraszona
dobra dziewczyny biore sie wgarsc ale chce miec z wami kontakt uspokoiłyscie mnie na 10000000000% .....dziekiii i dawajcie znac co z wami!!

Gość aniulllaaa
u mnie wciaz to samo czyli czekam na okres

ile już dni czekasz?

Gość aniulllaaa
wiesz ja mam nieregularne wiec nie wiem kieyd moge dostac ale tak na oko to 9 dni jezeli miala bym regularne no ale skoro test nic nie pokazal pozatym nie jeden tylko kilka chyba 5 heheh :D a to juz by byl ponad 3 miesiac ciazy :P a wymiotow ie miala m piersi tezm i nie uosly raczej pozatym prowadze aktwywny tryb zycia biore udzial w zawodach hehe biegi prrzelajowe koszykowka wiec jak niektore kobiety ronia od malego wysilku to u mnie nie wiem co by bylo niemozliwie zeby jakos utrzymala sie .. to czekam i czekam :P z moim okresem nigdy nei wiadomo raz nie bylo go 3 miechy ale takie czekanie doprowadza do szaluuuuu :P a ty masz regularne :> ? cykleee

Gość aniulllaaa
a pozatym to sorka zeni odp wczesniej alee nie za bardzo miala dostep do neta bo bylam poza domem :P

Gość madzia.lenka.
Mnie spóźnia się 5 dzień, w sumie ostatnio miałam tak do 3 dni poślizgu. Zbliżenie miało miejsce jakieś 17 dni temu. Robiłam jeden test - wynik negatywny. W piątek idę do lekarza, boję sie jak nie wiem co. Idę spać z tego wszystkiego!

to Ty tez mialas okres przez te 2 poprzednie miesiące:P widze ze mamy podobny stresik :P tylko ze ja nie robiłam testów i mialam juz 4 razy i 5 dniowe hehe... ale sie bojeeee:P tzn juz chyba sie nie boje czasem mysle bo to by był dramat.... ale wiem ze to nie realne ciesze sie strasznie .... hm... cykle ...różnie mam ale w 35 dniach się mieszcze .... ostatnio 29 ...31.....

Gość aniulllaaa
ja dostalam teraz okres ale znowu jakis kspay juz nie wiem co to ma kurde byc :| ja juz nie wiem hehe:P a wy jak tam madzialenka jak wrocisz od ginka czy cos bedzie todaj znac:*

Gość aniulllaaa
skapy mialo byc

Gość karolinka wystraszona...
może sobie wmawiasz że skąpy??

Gość aniulllaaa
nie on jest skapy i akurat to widac ;P kiedys mialam tak ze tampon starczyl mi ledwo na 4 godziny a teraz po 4 godzinach nawet nie jest mocno nasiakniety

okeeej :D ja sobie wmawiałam rózne rzeczy.... jaką czuje ulge na psychice ostatnioo hheh:D ... POzdrawiam

Gość karolinka W
jak tam dziewczynki ??

Gość aniulllaaa
no ja juz mam po okresie i nadal mam stres bo trwal on jakos krotko mimo ze tan okolo 2 dni byl obfiyty a poznije 1 dzien slaby i juz nic nie wiem sam oc mam mysle zawsze mialam okres 5 dni .

Gość karolinka wu
w przeciwienstwie do Ciebie ja mam 5 dniowe (brzuch mi nie urusł piersi bolą tylko przy okresie ....objawów też nie mam okres na miejscu....wszystko okej...).... już sie nie boje niczego.....3 mam kciuki za Ciebie ....uwierz mi jestem jedna z nielicznych osób która wie co przezywasz...i bardzo Ci współczuje

Gość iza zdw
Wiecie co, ja tez mam taki problem, podobny. Bo mi sie cos poschizowalo ze jestem w ciazy a moj chlopak mi mowi ze na pewno nie. Okres spoznil mi sie trzy dni. W dzien spodziewanego okresu zrobilam test, wyszedl negatywnie, zrobilam drugi tez negatywnie, znowu po kilku dniach trzeci test zrobilam i wynik ten sam. Pozniej dostalam okres, zaczelam braz tabletki Yasminelle, i okres trwal az poltora dnia a teraz chodze do lustra i spogladam na brzuch, mam mdlosci. ALe wszyscy mi mowia ze to przez tabletki, i ze robilam 3 testy ktore wyszly negatywnie wiec nie mam sie czego bac. A jak Wy myslicie?

Gość verkaa
moja kumpela zrobila 3 testy, 3 wyszly negatywnie. a juz za miesiac urodzi pieknego synka:)