Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia sradia

glupie cycki

Polecane posty

Gość nadia sradia

czesc. mam problem. dla mnie spory... mianowicie mam 18 lat i bardzo duze piersi z duzymi sutkami i lekko obwisle, bardzo mi sie nie podobaja. jak poprawic ich ksztalt, chodzi mi o cwiczenia czy cos w tym stylu i czy to na pewno pomoze i po jakim uplywie czasu? z gory wielkie dzieki

Gość Fonfelka
głupie masz problemy a nie cycki. Skoro masz już18 lat to jakbyś była trochę obrotna to na takich cyckach mogłabyś sporą kasę zarobić :)

Gość nadia sradia
idealista waze niecale 50 kilo i jesli gdzies jestem gruba to wlasnie na cyckach

Gość Fonfelka
po co sie kretynie produkujesz, jak zaraz i tak modek usunie wszystkie twoje wypowiedzi :)

Gość llilla
powinnas robic damskie pompki ponoc upiekszaja biust

Gość llilla
a po za tym jakis krem na jedrne piersi nie zaszkodzi tylko stosuj regularnie,to podstawa a napewno zobaczysz roznice.

Gość LeśnySłodziak
Może Tobie się nie podobają ale za to facetom się podobają!!! Chodź wyprostowana to będą wolniej obwisały - kobiety, które się garbią mają o wiele szybciej obwisłe piersi. Może się ich wstydzisz i dlatego się trochę garbisz? A poza tym ciężko, żeby duże piersi nie były lekko obwisłe - tylko duże silikony nie są obwisłe.

Gość zonka3030303
czym ty sie martwisz, duze sa kobiece. ja musiałam sobie kupic, tobie natura gratis dała...