Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaSokratesa

Dlaczego żonaci mężczyżni są tacy super w łózku?

Polecane posty

Gość gość
Antony gadasz jak potłuczony :classic_cool:

ja wiem dlaczego, dzieci jeszcze za male, zona nagle sie rozchorowala, no i jakies kwestie finansowe. ale niedlugo za jakies kilka, kilkanascie lat......kto wie?

antonhyyyy35 hahaha oby młody ,jurny z wielkim:p zadowalał twoja zonę..bo ty tez jej już spowszechniałeś;)

Gość antonhyyyy35
szkoda? ale czego Ci zal? ze ukam mlodsza cizie od oku i korzystam z zycia? mam jedno.. zonak jak da raz na mies to tez pukam mam w koncu prawo:) ale nie kreci mnie juz..no.facet faceta zrozumie.

Gość antonhyyyy35
laseczki nie bulwersujcie sie.... takie zycie.

Gość taka prawda
Myślisz że to wszystko takie chop siup??? Czasem sama mam dość tego czekania :( ale dla tych najwspanialszych chwil wiem że warto, że kiedyś będzie tylko mój i mój i mój :) Żal mi też tych dzieci, mają dopiero 8 i 11 lat :o Ale oni się już nie kochają, on mówi że ona go już w ogóle nie pociąga, że nie ma chemii takiej która jest między nami. Że nie ma tej iskry, tej spontaniczności.... Ich już nie ma!

Gość szkoda 345
mhhhhhhhhhhhh kiedys będziesz takim starszym panem i wtedy nawet stara zona bedzie dobra- bo żadna młoda cizia nawet na ciebie nie spojrzy - wtedy porozmawiamy dlaczego faceci wciąż myśla jedna częścia ciała?

Gość taka prawda
Miało być hop - siup :p

Gość szkoda 345
żona go nie rozumie, wcale ze soba nie śpią, kłóca się.......bla bla bla bla.....to juz było

Gość antonhyyyy35
taka prawda rozumiem Twojego zonatego chlopa! ale watpie by zostawil zone. nie ma iskry to fakt nie jara go tez fakt ale ma zobowiazania i facet jest stanowczy kiedys podjał taka dec o slubie to watpie by zrezygnowal(urazona meska duma) bedzie Cie pukal bo cie porzada..moze cos tam czuje jakies motylki w brzuchu zauroczenie bedzie cie pukal ile sie da ale od zony nie odejdzie. bedzie ojcem w domu a kochankiem dla Ciebie tylko tyle.

taka prawda -ale zdajesz sobie sprawę ,ze tobie powie za parę lat to samo;) co teraz zonie..no chyba ze mu już nie stanie

Gość szkoda 345
antpny - masz rację!!!!!!

Gość taka prawda
A Ty niby prorok czy co??? Skąd wiesz jak będzie?

Ja raz bzykalam sie z zonatym gosciem. Ale byl beznadziejny, skonczyl po 2 minutach i mial tak malego ze chcialo mi sie smiac, az sie dziwilam ze ma 2 dzieci...

Gość kkkkkkkkkk

Gość fanka Sokratesa
bo zonaci sa wyposzczeni nieco heh;) ale da sie przezyc....poprostu kochac sie ze 3 razy w nocy chodzi mi o technike,sposób w jaki pieszcza kobiete o ruchy kopulacyjne dotyk całowanie! rewelacja!

Gość antonhyyyy35
ale to nie zmienia faktu ,ze pukac moja dziunie lubie:) i czasem sie zrobie zazdrosny jak nie ma dla mnie czasu bo umowila sie ze swoim facetem..wtedy warcam z nudów do domu rozgoryczony ale wracam z poczucia odpowiedzialnosci.tyle.

W sumie ta zdrada wyszla n aadobre bo jak pomyslalam sobie jaki moj chopak jest w lozku kochany, czuly i zawsze robi wszystko zeby bylo mi dobrze to juz nigdy nie mialam ochoty na romanse

taka prawda -to do mnie? nie- ale jak mówi kolega takie życie kapciuszki, obiadek czasem rypanko z zona..a u kochanki poczucie ,ze ma sie to 20 lat:D

Gość antonhyyyy35
ciekawska..swietnie ujete.

Gość taka prawda
Antony on ma tyle lat co Ty :)

Gość madlen4477
antonyyyy35- w pierwszej chwili miałam wrażenie że sie znamy :) ale to chyba nie z Tobą mam przyjemnośc mieć zajebisty seks faktem jest-jka dla mnie-że żonaci mnie pociągają i śa nieźli :))

ciekawska ciekawe czy ty nie masz niogdy chwili slabosci? To bylo akurat kiedy w moim zwiazku byly gorsze dni i dlatego tak sie stalo

Gość taka prawda
Jest piękny, kochany, doskonały! Kocham te noce spędzane w setkach różnych hoteli, kocham to! To niesamowite uczucie że On woli mnie od niej, że mnie z nią zdradza! Ja chyba jestem nienorlana :( Ale kocham to :p

antonhyyyy35 -co wcale nie znaczy ,ze jestem za zdradzaniem..mi tam dobrze z moim chłopem w wyrku-no i jemu mam nadzieje ,ze tez:o Puki co to system kopulacji króliczej u nas istnieje