Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elni26

ślub 15.08 problem z mszą!!!!

Polecane posty

Gość elni26
moim zdaniem tyle- dzieki za slowa otuchy mam nadzieję, że coś się uda znaleźć:) jutro się odezwę:)

Gość jjjjjjj
twoj slub twoj problem...ty zjebalas sprawe nie ja...ale jak ma sie mozg jak malpa to nie ma sie co dziwic...a i nie da sie zaplanowac swoich narodzin glupia cipo

Gość elni26
brawo... swojego wychowania sie tez nie da zaplanowac, gratuluje

Gość jjjjjjj
hahahahaha pisz do mnie jesze kretynko

Gość elni26
chcialabys.....

Gość jjjjjjj
nawet jakbys pisala to nie bede czytac twoich wypocin...biegaj po tych parafiach moze ktos udzieli ci tego slubu...a jak nie coz taki psikus...na przyszlosc mysl wiecej...chociaz chyba w twoim przypadku sie nie da...adio

Gość elni26
Czy któraś z Was ma jeszcze ten sam problem co ja? Pozdrawiam

Gość ej jjjjjj
wyluzuj moze! zajmij sie moze swoim weselem czy czym kolwiek jak nie jestes skora do pomocy innym! co za ludzie zeby tak pisac do innych osob nawet ich nie znajac.... aleni26 - znajdziesz cos spokojnie! :) ja mam nadzieje ze u mnie tez ze wszysttkim bedzie dobrze :) wiec trzymam kciuki na jutro :)

Gość elni26
z twoim charakterem cie nikt nie zechce, predzej dostane slub u mnie na parafii :> idz sie ucz kultury

Gość jjjjjjj
to publiczne forum wiec moge pisac co i kiedy mi sie podoba...zalosne kretynki

Gość i na pewno
nie wszyscy maja ustalone wszystko z 2 letnim wyprzedzeniem!

Gość o czym wy w ogóle piszecie
2 lata planowac ślub i jeszcze dla niektórych za mało? Jesuuu... To mnie by się wszystkiego odechciało :o

Gość jjjjjjj
hehehe i tu sie mylisz...roznica miedzy nami jest taka ze ja mysle a ty no coz nie

Gość elni26
dzieki:), ale bardzo sie denerwuje:( chociaz mam wielka nadzieje, bo mi bardzo na tym dniu zależy. Trzymaj się ciepło :)

Jak już moim m zdecydowaliśmy się na ślub to załatwiliśmy wszystko w 2 miesiące, jeszcze w tym czasie zdążyliśmy wyjechac na urlop. Zaznaczam, ze nie byłamw ciąży, nie miałam sukienki i wszystko dało się bez stresów załatwić a co więcej wesele się udało. Nie wyobrazam sobie szykowac się 2 lata , przez pół roku wybierać serwetki czy in e pierdoły, po co to ?

Gość jjjjjjj
dzieki za komplement cipo...w zyciu wychodzi mi wszystko...ale nie bede dyskutowac z kretynkami...na dodatek nie myslacymi...

Gość elni26
co sie dziwic potem ze nikt nikogo nie szanuje, kolezanka moglaby znalezc sobie forum jak sie zwracac do innych.

zresztą to moje zdanie a każdy robi jak mu pasuje - życzę wszystkim zeby to był najpiękniejszy dzień w życiu, wszystko jedno czy przygotowywany 2 miesiące czy 2 lata. ;)

Gość elni26
jjjj idz juz lepiej spac:)

Gość elni26
no dokladnie kazdego sprawa czy planuje slub jeden dzien czy 6 lat, nie po to napisalam aby to roztrzasac.

Gość jjjjjjj
spodobal mi sie ten beznadziejny topik...ani mi sie sni isc spac

Gość wiec sadzisz tak jak
wiekszosc -tak mysle- ale niektorzy jak widac kilka postow wyzej twierdza ze osoby ktore z duzym wyprzedzeniem nie zalatwily sobie sali kosciola itp to maja "mozg jak malpy" to chore...

Gość do jjjjj
to chociaz rob to co piszesz a nie najpierw piszesz ze juz nie bedziesz dyskutowac z nami - kretynkami ze juz nie bedziesz czytac tego co tu piszemy i co robisz? caly czas tu jestes niestety...

Gość elni26
koleżanka jjj nie ma lepszych rzeczy do roboty, pewnie do gimnazjum jeszcze chodzi, tam jest podobne chamstwo... coż kobiety tylko olac te teksty. Osobiscie niecierpie chamstwa.

Gość elni26
ja bede uciekac wroce jutro powiem jak bylo a kolezanke jjj radze olac takich to najbardziej boli a nie sie nakreca:)

Gość racja racja
nop to powodzenia eleni26 :)

Gość jjjjjjj
jesli 9 miesiecy to duze wyprzedzenie to wybacz...tak pisalam a co...tylko krowa nie zmienia zdania...gimnazjum dawno mam za soba...poza tym ktos kto zostawia zalatwienie kosciola na ostatku jest niemyslacy...myslalas ze ksiadz z otwartymi ramionami da ci slub bo ty juz wszystko masz??ewidentnie brak mozgu

Gość jjjjjjj
elni26 czy jak sie zwiesz nic mnie nie boli...a czy bedziesz pisac czy nie to mi zwisa i powiewa...

Gość do jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jak nie gimnazjum to może zawodówka??? widac ze nigdy nie mialas do czynienia z przygotowaniami do slubu poniewaz zawsze załatwia sie pierwszą salę i kapele...ksiadz zawsze moze sie dostosowac zrobic dodatkowa msze chociażby o nietypowej godzinie.jeśli mu sie to nie podoba to może trzeba dodatkowo zapłacic żeby zmienił zdanie.a jak nie to znajdzie sie inna parafia... eleni zycze powodzenia.

Gość elni26
no i klapa. niema ksiedza.