Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gentleman song

Najlepsze kosmetyki Avonu !

Polecane posty

Go艣膰 gentleman song

Bardzo prosz臋 dziewczyny o rady odno艣nie kosmetyk贸w Avonu, troch臋 ju偶 ich wypr贸bowa艂am, rzadko zdarzaj膮 si臋 pere艂ki, a cz臋艣ciej wg mnie to 艣redniej jako艣ci kosmetyki. Wiem, 偶e jest tu wiele konsultantek, albo by艂ych konsultantek kt贸re wypr贸bowa艂y pewnie wszystko. Chcia艂abym 偶eby艣cie poleci艂y mnie i innym dziewczynom kosmetyki warte swojej ceny kt贸re sprawdzi艂y si臋. Ja mog臋 napisa膰: 1. Maseczka z Morza Martwego - jest super dla mnie, moja cera odzyskuje blask, jest super oczyszczona i g艂adka, jeszcze dzie艅 po wida膰, 偶e jednak zadzia艂a艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja polecam krem
na noc, ale juz go chyba nie ma. taki z wapniem w pomaranczowym opakowaniu. nie pamietam jak sie nazywa... i wode pur blanca. aaa... krem to MILK COMFORT. jest zajebisty. chociaz staram sie uzywac bardziej naturalnych kosmetykow niz te z avonu ale te 2 rzeczy sa naprawde fajne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie kupuj臋 Avonu
:p bo to badziew...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gentleman song
a w艂a艣nie, siostra 26 lat zachwala dwa kremy 1. krem na dzie艅 retroactive w zielonym s艂oiku 2. krem na noc retroactive =/=/=/= Mia艂a porowat膮 sk贸re (codzien tona make up), roszczerzone pory, zmarszczki i taka zwiotcza艂膮 sk贸r臋, odkad sie smaruje tymi kremami mowi ze zmarszczki sie zmniejszyly i wyglad cery poprawi艂 - tez to zauwa偶y艂am....polecam ps. Pur blanca jest super, ale to zapach wiec zupelnie indywidualna sprawa, a chodzi mi o uniwersalnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipciolinka
Dziewczyny, dajcie spok贸j z tymi kosmetykami...Pe艂no w nich SLS i innej chemii...Lepiej samemu zrobi膰 maseczk臋. Polecam te偶 stronki www.biolander.com i www.mazidla.pl. Na tej drugiej stronce samemu komponuje sie kosmetyki. 100% eko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gentleman song
o co ci chodzi, jak nie uzywasz kosmetykow to po co tu wchodzisz? umyj sie szarym mydlem i tyle. ja bede uzywac i kropka.

Udost臋pnij ten post

ta jasne lepiej sobie samemu zrobic maseczke z warzyw owocow czy innych produktow zpozywczych w ktorych jest pelno konserwantow czy innych swinstw i lepiej to sobie nakladac na twarz macie racje:o a avon to ch艂am w ladnym opakowaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskooookaa22
ja lubi臋 od czasu do czasu wla膰 do wanny ich p艂yn do k膮pieli, np. je偶yna, bia艂a lilia :P 艣liczny zapach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patiii10
A ja bardzo sobie chwal臋 kosmetyki z avonu. :) Troch臋 wkurza mnie te偶 jak kto艣 m贸wi a nie wypr贸buje. :) Ja bym poleci艂a puder "Idealna cera" 艣wietny delikatny. Korektor Idealna cera. Podk艂ad 24k do twarzy. Dos艂ownie wszystkie produkty ze SPA (艣wietne) ! M臋skie perfumy to Full speed a damskie Today tommorw always. :) b艂yszczyk powi臋kszaj膮cy usta. :) i wiele wiele innych .:) Nie pasuje mi jedynie taka jedna kredka do oczu a reszta wszystko zgodne z opisem :)

Udost臋pnij ten post

U偶ywam kosmetyk贸w z avonu od 5 lat. Zdecydowanie max dla balsamu uj臋drniaj膮cego z wodorostami (zielony kolor) i dla 偶贸艂tej od偶ywki do paznokci nail experts 24k gold strength. Przy codziennym stosowaniu balsamu ju偶 po tygodniu zauwa偶y艂am mega zmiany, moja sk贸ra sta艂a si臋 o wiele bardziej j臋drniejsza i bardziej napi臋ta. Stosuj臋 ten kosmetyk od 2 lat i nie mam zamiaru si臋 z nim rozstawa膰 ;) A co od偶ywki to zmiany zauwa偶y艂am po ok 2 tyg regularnego stosowania. Moje paznokcie by艂y w op艂akanym stanie po kilkakrotnym nak艂adaniu tips贸w.Przetestowa艂am wiele od偶ywek r贸偶nych firm, kt贸re si臋 nie sprawdzi艂y. Ta uratowa艂a moje paznokcie :) POLECAM!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vasja
Moim zdaniem maseczka z serii naturals Mleko i mi贸d, taki 艣liwkowy krem nawil偶aj膮cy tak偶e z serii naturals (fioletowe opakowanie). Jeszcze peeling taki truskawkou, tu znowu seria naturals.

Udost臋pnij ten post

jak dla mnie to super s膮 -pere艂ki brazujace -full speed -015 -偶elowa kontur贸wka - diamentowe kontur贸wki hmmmm p艂yn do dem tez ok. Balsam贸w nie polecam. aaha i maseczki SPA super s膮 ;) maskary normalne, nic specjalnego,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pasmo
dwufazowy olejek do ciala ten fioletowy i maseczka blotna planet spa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bossi
kiedy艣 te偶 uwa偶a艂am 偶e kosmetyki z Avonu s膮 tandetne dop贸ki ich nie spr贸bowa艂am. Maseczki spa, 偶ele pod prysznic senses, krem do twarzy hydra beyond, lakiery do paznokci, szampon z olejkiem arganowym, krem r贸偶owy soft i perfumy city rush lub inne w zale偶no艣ci od gustu gor膮co to wszystko polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mus do cia艂a, najlepiej waniliowy :) Super pachnie i si臋 utrzymuje d艂ugo na sk贸rze, a ten zapach jak ciasteczka ;) Fajny zapach na zim臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziankas
Raczej tej marki nie traktuj臋 jako nie wiadomo jakiej. Z dobrych marek kosmetyk贸w to np. Hildegard Braukmann, przy kt贸rym rzeczywi艣cie cer臋 sobie mocno poprawi艂am. Tutaj te偶 dba艂am o systematyczno艣膰. Generalnie sama cera jest w super stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ka偶dy mo偶e zna, ale bardzo dobre s膮 kosmetyki Kivvi, 艂otewskie, naturalne, organiczne, maj膮 ekstrakty i olejki, co dla mnie ju偶 jest przekonuj膮ce, poniewa偶 stosuje tylko takie naturalne kosmetyki, a Kivvi wygrywa z innymi pod ka偶dym wzgl臋dem je偶eli chodzi o jako艣膰, zapach, skuteczno艣膰 i wydajno艣膰. Zamawiam zazwyczaj na witalnie com pl

Udost臋pnij ten post

Witam Jestem Liderem Sprzeda偶y w Avon. Zapraszam serdecznie do obejrzenia mojej strony Avon na FB https://www.facebook.com/PrzewodnikPoSwiecieKosmetykow/?ref=settings I zapraszam do wsp贸艂pracy:-) Nie my艣lcie sobie 偶e jako Lider wciskam wszytko jak leci, osobi艣cie mam te偶 swoje wybory i swoje zdanie na temat konkretnych kosmetyk贸w :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaKasia11
Hej :-) Ja jestem bardzo zadowolona z lakier贸w, ale ja maluje lakier kolorowy i nawierzchniowy wtedy trzyma si臋 naprawd臋 d艂ugo:-) Super s膮 spraye prostuj膮cy nab艂yszczaj膮cy i termoochronny. Cienie te poczw贸rne maj膮 super du偶o pigment贸w i d艂ugo si臋 trzyma makija偶 :-)

Udost臋pnij ten post