Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NINUSIAAA22

*************** SZOK ************************* SZOK *******************

Polecane posty

Gość NINUSIAAA22

Dzisiaj usłyszałam przypadkowo rozmowę mamy z ojczymem....i dowiedziałam się, "jak nie znajdę dzisiaj pracy to mam wypier.....z domu".Jestem załamana...mieszkam w małej mieścinie ,tutaj na prawdę ciężko o pracę :(

Gość zaden szok
Masz 22 lata czas najwyższy znaleźć pracę... nic dziwnego, ze sie denerwują utrzymywaniem Ciebie. Napisz po jakiej szkole jesteś.... teraz możesz znaleźć prace przy odśnieżaniu chocby chodnikow, pewnie to nie szczyt marzen, ale pieniadze juz wlasne a nie wyciagniete z kieszeni rodzicow.

Gość co odsniezać
jak u mnie nie ma sniegu??????????

Gość zaden szok
to liscie zagrabiac :)

Gość NINUSIAAA22
mylisz się...nigdy nie byłam nie robem....pracowałam dorywczo już od 14 roku życia. Niestety tak się złożyło,że od miesiąca jestem bez pracy.Od 5 rano siedzę przed tym monitorem i przeglądam ogłoszenia ...marnie to widzę....polecę zaraz do kiosku...może tam coś uda mi się upatrzeć.I nie mieszkam w poznaniu czy warszawie...gdzie propozycji jest w brud....

Gość zaden szok
nie mow mi ze ten kto chce nie ma pracy :) jestes po prostu leniem :( zreszta obok mniejszej miejscowosci napewno jest jakies wieksze miasto mozesz tam uderzyc :)

Gość NINUSIAAA22
jeśli uważasz,że ktoś kto studiuje na 2 kierunkach jest leniem.... :)

Gość zaden szok
tak uwazam :)

Gość lolibka
zaden szok >>> ty jestes pierdolnięta, daj dziewczynie spokoj , naprawde cie pojebalo :)

Gość NINUSIAAA22
LOLIBKA....dzięki.... nie ukrywam,że "żaden szok" mnie trochę załamała

nie łam się! skąd jesteś? Na którym roku studiów jesteś? Szukasz pracy stałej czy np weekendowej? Może jako niania albo na początek kelnerka? Cokolwiek, od czegoś trzeba zacząć, głowa do góry! :)

Gość NINUSIAAA22
NO WŁAŚNIE SIĘ ŁAMIĘ BO WYKUPIŁAM WSZYSTKIE MOŻLIWE GAZETY Z OGŁOSZENIAMI I NIC :( mieszkam w małej mieścinie.....w lubuskim...CHYBA SIĘ ZARAZ ROZRYCZĘ...NIE WYTRZYMUJĘ TEJ PRESJI ;(

jak komuś zależy na pracy to znajdzie ją 100km od domu, a nie marudzi ze mieszka w małej mieścinie. ja do pracy dojeżdzam 2 godziny i nie płaczę. a Tobie radzę dodatkodo zainwestować w SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY!!!

na poczatku szukaj czegos zeby tylko miec kase! pozniej mozezs zaczac szukac czegos lepszego nawet na kase idz do sklepu, to tez azwsze jakiej pieniadze... a co do wypowiedzi wyzej to wspolczuje glupoty:P 2h do pracy dojezdzac...

Gość NINUSIAAA22
a cóż za błąd popełniłam? może mnie poprawisz?

"tutaj na prawdę ciężko o pracę"--> naprawdę pisze się razem. wiem to i bez 2 kierunków studiów:p a 2 godziny to dlatego ze pół wrocka jest rozkopane i stoję w korkach. a jestem spoza wrocka:p

wiesz co ty jestes glupia a nie autorka to napisz mi teraz ile dojezdzasz w czasie lata, kiedy jest zima, kiedy pada, itp... bo masz rozkopane miasto...

Gość zielonoobsrane oczka
wypierdalaj polonistko od siedmiu bolesci...zawsze mnie draznily takie pindy..

Gość NINUSIAAA22
tak się składa,że wiem co znaczą dojazdy ....więc mnie nie pouczaj w ten sposób.Rok temu wychodziłam z domu po 5 rano a na miejscu byłam o 8.Wracałam do domu po 19.Mimo swojego wieku przeżyłam więcej nic nie jedna rówieśniczka...

Gość NINUSIAAA22
zakompleksione tak mają ...więc mnie to nie rusza hehe

się autorka zbulwersowała i zaczęła bluzgać.:p w czasie lata dojeżdzam ok 40 min zimą gorzej bo albo na sam autobus do domu czekam 2h albo jak już przybędzie na czas to jadę 2h :p wjazd od mojej strony jest tyko przej jeden most do drugi jest remontowany:p a w małej mieścince napewno ktoś niańki szuka. albo bogaty biznesmen pomocy domowej:p

Gość NINUSIAAA22
fajna madchen ...dobrze,że są jeszcze takie osoby jak Ty

Gość NINUSIAAA22
może Ty zgłoś się do jakiegoś sponsora :) nie będziesz musiała męczyć się tyle w korkach :)

Gość NINUSIAAA22
a zielonożółta...zejdź z tego topiku bo nie każdy ma czas na rozmowy o dupie marynie

Gość lolibka
Jeju porabane niektore te ososby Niunka trzymaj sie :) wiem co to znaczy poszukiwanie pracy, ja mam szczęscie do pracy za 600 zł minus odliczyc paliwo jakies sniadanie to jest tak na reke okolo 350-400 zł :o 25 km od mojej miejscowosci

Gość NINUSIAAA22
lolibka - podziwiam.