Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NINUSIAAA22

*************** SZOK ************************* SZOK *******************

Polecane posty

Gość zielonoobsrane oczka
Nie, to nie byla autorka, od Niej sie odczep. Ale widze ze z Ciebie niezly pracus skoro siedzisz i trzepiesz posty na kafeterii.

Gość lolibka
Ninusia nie mialam wyjscia musialam tak pracowac w ciagu 3 lat w dwoch roznych pracach :o teraz nie pracuje nawet za te 600 zl trudno znalesc tymbardziej ze studiuje zaocznie i kazdy jak uslyszy ze co drugą sobote Cie nie bedzie to klapa :(

Gość NINUSIAAA22
gdyby każdy tak liczył na państwo jak Ty ...to dalej klepaliby biedę ...

Gość lolibka
Ninusia a czy to ze mają Cie wypierdolic z domu powiedzila ojczym czy mama ?? Bo jesli on to nie daj sie porozmawiaj z mamą , nie jestes jeszcze w takim wieku ze musisz pracowac dopoki sie uczysz maja prawo Cie utrzymywac, a co z ojcem biologicznym ??? Jakis alimenty???

Gość NINUSIAAA22
to były słowa mamy ( tym bardziej mnie to zbulwersowało bo myślałam,że komu jak komu ale jej mogę zaufać).Ojciec biologiczny nie żyje...z ojczymem nie utrzymuję dobrych stosunków.Chcę się jak najszybciej wyprowadzić od nich-zwłaszcza,że mieszkamy w 2 pokojowym mieszkaniu(mam jeszcze 4 rodzeństwa).

Gość lolibka
Ninusia ale skoro ojciec biologiczny nie zyje to przysluguje Ci renta jak i reszcie twojego rodzenstwa !!!!!!!

Gość NINUSIAAA22
ojciec nawet jak żył to nawet alimentów nie płacił...to skomplikowana sprawa :(

Gość NINUSIAAA22
zielonożółta urwałam się z choinki chyba

nie pisałam tego wszystkiego zeby cię odbić, ale jak się coś pisze to nalezałoby uwazać na BYKI. jak szukasz pracy to napewno ją znajdziesz. ja tez traciłam nadzieję:/ a z tą pracą doleko od domu...moze warto spróbować. i tak chcesz się wyprowadzić. napewno nie studiujesz w twojej miejscowości tylko gdzieś poza i dojeżdzasz. wynajmij coś ze znajomymi i w jakimś większym mieście szukaj pracy a nie na czubku nosa szukasz. a jak znajdziesz taką posadkę jak ja to matka z ojczymem będą ci zazdrościć. miałam podobną sytuację do twojej. czasem warto skoczyć na głęboką wodę:)

Gość NINUSIAAA22
tak sie składa,że co bym nie osiągnęła w życiu nigdy nie zadowolę swojej rodzinki.....taki typ człowieka :( ciągle żle....nie dobrze....

Gość NINUSIAAA22
człowiek w nikim nie ma wsparcia -najbliższa rodzina zawodzi-aż wstyd aby pytać o radę obce osoby....to poniżające

moi też tacy są. ja wracam z pracy o 19 i zapierniczam w domu bo sprzątanie i zmywanie czeka a młodsza siostra siedzi przed kompem i gg zaciera. a ja zagryzam zęby i robię. jezeli tego nie doceniają tymbardziej powinnaś się starać. oni będą ci zazdrościś ale nigdy ci tego nie powiedzą bo im będzie głupio. a ty będziesz miała satysfakcję ze osiągnęłaś więcej niż oni!!!

nie obraź się ale głupio piszesz. proszenie o radę to wykazanie słabości ale nie ponizanie się. z resztą tu i tak jesteś anonimowa. poszukaj ofert na stronie urzędu służby cywilnej. czasem fajne posadki oferują:)

Gość ferrero1
niniusia, nie przejmuj sie wypowiedziami niektorych osob. Moze pochodza z patologicznych rodzin i dla nich takie slowa rodzicow to normalka. Nie zalamuj sie, na pewno znajdziesz prace!!

Gość do zielonożółte oczka
ty tez robisz byki :P

Gość NINUSIAAA22
:)

Gość A nie wolisz wyjechać za ...
... granicę? Zyskujesz: - wolność od rodzinki - dużą kasę Tracisz: - stresujące i przykre życie z jeszcze bardziej przykrą rodzinką Co Cię powstrzymuje?

Gość NINUSIAAA22
tak się składa,że nie mam znajomości ani bliższej rodziny za granicą abym mogła spokojnie wyjechać ...gdybym miała coś na pewniaka-to owszem a tak....za duże ryzyko :/