Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistic

PLAMY PO TRĄDZIKU POMOCY

Polecane posty

Gość mistic

Czesć mam pytanko. Lecze się już długo z trądziku i można powiedzieć że sa efekty. Pozostały tylko 3 takie duze na lewym policzku(zakrywam je grzywką ale i tak widac) No i oczywiście te przebarwienia. Okropnie brzydkie czerwone plamy. Co stosowałyscie/liście na takie sprawy? PS Niedługo ide do dermatologa ale chce wiedziec co wam pomagało. Pozdrawiam PS byle nie drogie bo z 60zł zostało mi 20:( Wszystko poszło na masci, kremy toniki....

Gość jumper
idz na solarium...

Ta bardzo madrze solarium,no nie moge.Nie mam nic do solarium ale jesli ktos ma sklonnosc do tradziku nie powiniem opalac zbyt mocno twarzy.

Gość jumper
dlaczego? podobno po solarium tradzik znika..?

Gość gupia
napewno nie solarium!!każdy dermatolog Ci to powie...na plamy najlepszy jest dobry peeling ale to zalezy od tego jaki jest stan Twojej skóry...

Gość po solarium
blizny trądzikowe ściemnieją i się utrwalą poza tym często kosmetyki do cery trądzikowej, lecznicze maści uwrażliwiają skórę na słońce tylko ktoś kto ni ema o niczym pojęcia moze sugerowac solarkę jako alternatywę jeśli juz zależy Ci na maskowaniu to raczej puder do cey trądzikowej, korektor i ewentualnie nietłusty samoopalacz (np w żelu)

Gość weeeronika
noto raczej nie pomogą żadne maści, sam mam blizny po trądziku... jednak dermatolog zalecił mi mechaniczne zabiegi na to, niestety sa troszke kosztowne, ale czego nie zrobi się dla swojej cery?! Żeby takie zabiegi wykonać musisz miec wyleczony trądzik w zupełnosci. Dermatolog zaleciła mi na moje problemy dermabrazje koszt- 200 zł za jeden zabieg i peeling glikolowy tzw kwasy koszt- 150 zł, ale jezli wykonam za jednym zamachem ten i ten zagieg zapłace mniej 300 zł, napewno bede wykonywała te zabiegi no ale narazie nie teraz, pierwsze musze wyleczyc sie z tradziku, aha i zabiegi sa bezbolesne i nie masz czerwonej buzi po nich.