Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksandra24

Łomotanie serca w ciąży !!!! Napad gorąca

Polecane posty

Gość ksandra24

Czasem zdarza mi sie że seducho zaczyna walić jak szalone i robi mi sie gorąco, często rano w okolicach sniadania :( Nie trwa to długo jakas chwile ale jest conajmniej dziwne :( czy to jest normalne, tez tak macie??

Gość elenasss
tez tak mam te cieplo to podobno zalezy od burzy hormonow a lomotanie serca od tego iz produkuje wiecej krwi:) tak czytalam:) ❤️ 25tc ❤️

Miałam dokładnie to samo w ciaży.Radze mierzyć codziennie ciśnienie,bo u mnie to była oznaka nadciśnienia.

Gość moze masz napadowe
migotanie przedsionkow??? zawsze lepiej iscdo lekarza- pamietaj ze ciaza sprzyja roznym powiklaniom

Gość ksandra24
Ide zaraz po wyniki poprosze o zmierzenie cisienia, brrr dopiero mi przchodzi

Gość lolaaaa
ja też mam ostre bicie serca ale zazwyczaj wieczorami, wali jak młot, poza tym szybko się męcze. z tym sercem podobno to normalna sprawa bo jak jż kto wyżej napisał produkuje się więcej krwi.

Gość guuuga
ja ok po 20 tyg zaczelam miec problemy z sercem tzn szybciej mi bilo i troche bolalo , cisnienie oki nawet za niskie czytalam wlasnie ze serce w ciazy musi bardzij pracowac

Gość Ullaaa22
JA mam to samo jestem w 23 tc serce bije mi b.szybko-puls nawet 130, tzw. tachykardia, za dwa tygodnie idę do gina i mam nadzieję że coś mi przepisze na serducho

Gość guuuga
ulla to bardzo wysoki masz ten puls ...

mm to samo co ty lekarz mi powiedział ze to normalne w ciaży i tyle---napoczatku tez myslalam ze to cisnienie ale jest z nim wszystko ok.---ale ty spytaj sie lekarza, kazda ciaza jest inna....

u mnie gin zmierzyl mi puls i mialam 100/ min wiec kazała mi zrobic sobie badania hormonu tarczycy... Jutro mam miec wyniki...