Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza pysza

natrepna-dwulicowa tesciowa

Polecane posty

Gość mysza pysza

Mam problem moze dla niektorych wyda sie to smieszne, ale mnie to strasznie boli !!! Moja przyszla tesciowa ciagle robi chore akcje pisze do moje narzyczonego e-maile w ktorych obraza mnie Jeszcze niedawno mnie przepraszala za poprzednie sytuacje i obiecala, ze juz sie nie powtorzy !!! Nie wierzylam jej ale mialam nadzieje,ze da nam wkacu spokoj :( ,ale niestety mylilam sie :( A szkoda, bo liczylam ze wkacu da nam spokoj no i ze ja bede miec spokoj ! Kilka miesiecy temu urodzil nam sie synek :) i zwiazku z tym nie pracuje mieszkamy w Anglii i moj maz swietnie zarabia i podjelismy decyzje, ze podejme prace w weekendy dopiero jak maly skonczy gora siedem miesiecy !!! A moja tesciowa napisala mojemu nazyczonemu,ze jest moim sponsorem!!! Chcialam zobaczyc jak inni zareaguja na ta sytuacje ! Dodam,ze moja tesciowa przyszla jak miesiac temu bylam w POlsce byla milutka az wierzyc sie nie chce, ze ona takie rzecyz moze wypisyac !! Co byscie na moim miejscu zrobily nie odzywac sie czy napisac jej co mysle o tym!!

Gość olej jaaaaaaaaaa....
nie przejmuj sie Ciesz sie, ze jestes tyle kilometrow od niej :P Moim zdaniem przesadzila ! Co na twoj narzyczony

Gość niezły temacik
zapytaj teściową jaka ile byś musiała jej odpalać miesięcznie, żeby cię omijala w wypowiedziach :P

ale ja nie mam lepszej. W niczym nam nie pomagają nawet dzieckia nie chce popilowac

Gość mysza pysza
tez tak przez chwile pomyslalm ze jest zazdrosna ,ale wierz mi,z e to jej nie do wytrzymania takie obrazy olej jaaaa moj narzyczony jest na nia wsciekly, ze sie ciagle miesza w nasze sprawy !

Gość mysza pysza
wiecie co czasem mysle,ze to jest bez sensu takie przejmowanie ale ile mozna sluchac takie obrazliwe teksty Jak bylam w POlsce to przyjezdzalam do niej co niedziele a ona napisala ze ja lekcewazylam.Problem w tym ze nie mam pojecia co ma namysli

Gość nienawidze tesciowej
Hej ty masz luks sytuacje a wyobraź sobie moja teściowa mieszka kilkanaście metrów ode mnie i poprostu z jej powodu kłócimy się z mężem co najmniej raz w tygodniu -- nie odwiedza nas (przylezie moze dwa razy w roku) a o wszystkim wie i pierdo... komu popadnie pokazuje nasze zdjecia ze slubu i nie wiadomo co pieprzy....a dodam ze ma pupilka - swoja coreczke (w moim wieku) i ona jest po prosy najlepsza!! no normalnie przyjdzie oszalec!! A ja myślałam ze jak tez wyjedziemy do uk to bede miala spokój ale juz wątpie w to... także kłóć się z nią!! co masz siedziec cicho i tłumic to wszystko w sobie a jak powiesz jej pare słów to moze sie zmieni....

Gość slownik ort
nie pisze sie nazyczony tylko narzeczony

to niech zablokuje liste kontaktow w mailu. To ty jej cos powiedz co sie bedzie wpier*** w wasze zycie! mi jak cos lezy na sercu to prosto z mostu jej mowie. Nie zalezy mi na niej. I tak mi w niczym nie pomaga.

Gość do nienawidze tesciowej
JA MAM IDENTYCZNA TESCIOWA!!

Gość mysza pysza
no to musze ci napisac, ze ja mam podobnie tez ma coreczke`swieta krowe, ktroa nie jest lepsza...jeszcze gorsza od niej.Co w rodzinnie to nie zginie zazdrosnice nie dosc ze do niej przyjezdzalam z wnukiem to jeszcze dostalam podziekowanie wiesz ja juz ostatnio mowilam jej,ze ma przestac sie wtyracac ale jak widac nie dociera. doszlo nawet do tego, ze czepia sie mojej rodzinny

Gość mysza pysza
czemu te tesciowki sa takie natretne

Gość cholerny naród
TEŚCIOWE!!!!

Gość mysza pysza
zgnebic tesciwe tylko jak :O

A twój chłopak nie moze jej czegos powiedziec bo mówiłaś chyba ze tez ma tego dosyc a synka moze sie posłucha...

OLAĆ JE!!! ja nie chodze do niej, ostatnio byłam w maju i nie wybieram sie na razie;)

Gość mysza pysza
nienawidze tesciowej ostatnio nawet sie z nia poklucil, ale teraz`przesadzila Czepia sie wiecznie pierdol i moj narzeczony napisal jej ze ma przestac sie czepiac to napisala, ze za to moja rodzinna jest swieta i sie niczego nie czepiaja pomojajac ten fakt, ze tak naprawde jest.Moi rodzice nie wtracaja sie za to ona nadrabia

no nie zazdroszcze.. moja teściowa do nas nic się nie wtrąca tylko potem komuś innemu (nawte obcemu) się żali i pierdo.... głupoty normalnie niestworzone rzeczy...to jest chyba naert gorsze bo w oczach innych jestes juz skreślona;(

Gość mysza pysza
podejrzewam, ze juz rodzince naopowiadala

Gość masakra...
Znam sytuację dwulicowej (przyszłej) teściowej jak mało kto, więc doskonale Cię rozumiem. Jak widzi się ze mną twarzą w twarz to się uśmiecha, próbuje zagadywać, mimo, że widać, że ma takie iskry w oczach, że najchętniej by mnie nimi podpaliła. Jak dzwoni do mnie, albo pisze smsy to zaczyna się bardzo miło, zwykle dorzuca zdanie "nie mów (tu imię mojego chłopaka), że dzwoniłam" :o, ale potem w rozmowie zawsze czegoś nie zrozumie co do niej mówię (albo zrozumie tak jak chce) i zaczynają się dogaduszki i rzucanie słuchawką. Ja pierdole, aż teraz mam nerwy jak to piszę. Mój facet zawsze mi powtarza "nie odbieraj telefonu, nie odpisuj na smsy", ale zawsze mam nadzieję, że w końcu się uda:o Jestem z tych, co lubią, kiedy inni ich lubią i szanują i zawsze chcę się ze wszystkimi dogadać, ale na takich ludzi nie ma mocnych. Ech, naiwności... A najlepsze w tym wszystkim jest to, że to ja nauczyłam mojego faceta (wręcz toczyłam wojny) o to, że matkę trzeba szanować i nie wolno mówić na nią złego słowa. Gdyby się nie odzywała to ja bym była ta dobra, bo on się ciągle na nią o coś darł, a tak to teraz mam...

ha!! TEZ MIAŁAM TO SAMO jak u nich mieszkałam (na szczęscie nie trwało to długo) to muwiłam swojemu mężowi nie odzywaj się do swojej matki takim tonem!! nie kłóć się z nią!! a jakbym się wtedy nie odzywała to moze teraz byłoby inaczej.. bo on tak naprawd broni swoją matkę... tak ślepo..

Gość masakra...
"Gdybym się nie odzywała..." miało być:)

Gość mysza pysza
masakra u mnie podobnie.Od momentu jak wyjechalismoj moj facet nie dzwonil czesto do domu poprostu zaczal zyc swoim zyciem.Nie bylismy razem jak tutaj przyjechal,wiec logiczne,ze on juz taki jest i ze nie przeze mnie tak jest.Tez mu wbijalam do glowy, zeby chociaz raz na miesiac zadzwonil.Teraz zazcynam rozumiec, ze on chcial poprostu od niej sie uwolnic. mimo to i tak nie daje spokoju

mówiłam* sorki za byka;)

Gość mysza pysza
wiecie nad czym najbardziej sie zastanawiam Po jaka cholere ona robi takie akcje i wciaga w to moja rodzinne.

mysza pysza - nie popełnij tego błędu co my bo jak bedziesz mówiła swojemu facetowi zeby zadzwonił porozmawiał to potem sam tak bedzie robił... a Ciebie znowu będą szarpać nerwy bo ona znowu coś nagada....

Gość masakra...
Ech moje biedne nerwy. Człowiek się stara, chce żeby było dobrze, a tu Ci jakaś wiejska baba, co całe życie w domu siedzi, jednej książki nie przeczytała, będzie się do Ciebie dopierdalać:o Dla mnie to jest szok, że ktoś może być tak głupi, żeby się z nim nie dogadać. Cokolwiek nie powiesz, ona i tak wie swoje!!! Jestem przyzwyczajona do ludzi inteligentnych (moja mama jest elegancką i elokwentną osobą, nie mówiąc o moich koleżankach), a tu taki "blok drewniany" stanął mi na drodze, no. A dobrą minę trzeba robić, bo jest matką mojego faceta i przyszłą babcią mojego dziecka (mam nadzieję, że nie będzie się chciała zbytnio udzielać;) )

najlepiej powoli zrywac kontakt - niestety jak nie rozumie co sie do niej mówi to trzeba podjac drastyczne srodki... moze zrozumie o co chodzi i zmieni nasatawienie...

Gość mysza pysza
jak patrze na mojego narzeczonego to widze, ze jest mu przykro, ze ona tak mnie traktuje. Ona wychowywala dwojke dzieci sama maz odszedl i nie utrzymywal kontaktow.I ostatnio jak u nas byla a bylam juz przy koncowce ciazy walnela mi tekstem, ze ona mosiala sobie sama radzic, wiec ja tez musze.Dodam,ze puchlam strasznie i mialam isc do sklepu a ja zadzwonilam do narzeczonego, zeby cos kupil jak bedzie wracal a jej sie to niespodobalo najbardziej wk..a mnie jej nieszczery usmieszek