Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelajn

Czy będąc na urlopie....

Polecane posty

można zacząc inną pracę na podstawie umowy o pracę.Mam na myśli urlop wypoczynkowy.Po macieżyńskim jestem na urlopie wypoczynkowym do końca roku i udało mi się dostac inną,lepszą pracę,zaczynam w poniedziałek,ale czy mogę mimo tego nadal byc tam zatrudniona i na dwa tyg przed końcem urlopu dac wypowiedzenie dopiero???Jezeli ktoś wie to bardzo proszę o radę!

Gość albo rybki albo akwarium

oczekuję konkretnych odpowiedzi a nie takich,więc jak nie wiesz człowieczku to się nie wypowiadaj,no chyba ze się nudzisz

a jak to sobie wyobrażasz -jesteś zatrudniona na dwóch posadach na raz?? Przeciez to że jesteś na urlopie wypoczynkowym nie oznacza bynajmniej że nie pracujesz u danego pracodawcy -jakby nie było on płaci za ciebie zus i wypłaca ci pensję za ten okres.

zy mogę mimo tego nadal byc tam zatrudniona i na dwa tyg przed końcem urlopu dac wypowiedzenie dopiero??? hahah a masz ty wogole jakas umowe o prace? skoro masz to tam jest napisane wszsytko co i jak po co zadajesz głupie pytania?

Gość Mama buby
oczewiście,że nie możesz,zastanów sie tylko (bo niewiem ile pracujesz w starej pracy) czy przypadkiem nie należy sie jakiś okres wypowiedzenia.Czy nie bedziesz musiała odpracować......np 3 miesiecy.