Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna87

KompleksMały biust ??

Polecane posty

Gość takajedna87

Witam...chcialabym poruszyc temat rozmiaru biustu...czy uwazacie ze maly biust jest wadą? Powodem do kompleksu? Powodem dla ktorego czujemy sie w pewien sposob gorsi? Czy duża uwagę zwracacie na to?

Gość mamzamałe85
:( mam z tym problem

a ja ci zazdroszcze, ja jak mam okres to wygladam jak \"mleczna krowa \" :( chcialabym miec choc troche mniejsze

Każdy element ciała, którego nie jesteś w stanie zaakceptować jest kompleksem. To \"wada\" jak każda inna. Nikt nie jest idealny. Chciałoby się mieć gładką cerę, zgrabny nos, duże usta i piękne, okazałe piersi, ale natura nie wszystkich równo obdarowała. Trzeba się z tym pogodzić. Doskonałych, idealnych pod każdym względem kobiet, jest niewiele.

Gość Adam*
do mnie ostatnio doszło, że dobieram sobie tylko dziewczyny z małym biustem

Jak byłam nastolatką to miałam ogromne piersi - 75 C przyklejone do względnie drobnego ciała. Potem chudłam, tyłam, chudłam - i w efekcie mój biust zmalał do 75 A. Zdecydowanie wolę mniejszy rozmiar. Nie tylko z takim biustem czuję się wygodniej, ale wygląda bardzo elegancko i co najważniejsze, nie zwraca niczyjej uwagi. Teraz wiem, że jeśli facet wykazuje mną zainteresowanie to dlatego że widzi we mnie coś więcej niż mleczną krowę. Kiedyś to było nagminne :| Małe piersi są super :D

Ja tez mam male piersi:-))Kiedys(czasy szkoly sredniej)wstydzilam sie ,ze mam takie male i czesto chodzilam w szerokich bluzach,ale mam to juz za soba...:-))Lubie moj biust taki jaki jest....i mysle ,ze pasuje do mojej budowy ciala:-)) Pozdrawiam \"male biusty\":-))

Gość ołowek
jest roznica miedzy malym biustem(75a-70b) a NAPRAWDE malym biustem(70a i mniej). ja niestety mam ten drugi biust. ledwo co mi cos odstaje.ale steram sie nie przejmowac choc z z zazdroscia patrze na cycate dziewczyny:) tez bym chciala miec biust

Deska-->jesli dorze pamietam to kilka msc temu byly chyba \"tu\" Twoje fotki i jesli to bylas TY ...to piersi masz naprawde ladne:-))

Ja myślę, ze 70A to i tak dobrze, bo ja muszę nosić staniki w rozmiarze 60.... :) Co prawda wtedy miski są większe, tyle, że tylko nagielskie firmy mają takie rozmiary i w ogóle masakrycznie trudno jest kupić taki stanik. A że jestem stara i obwisła, to już staniki muszę nosić:O

Gość ołowek
wiem, ale lepiej bym sie czula gdybym miala wieksze piersi. cale tyle lat czekalam jak mi urosna i sie nie doczekalam:(

Gość sajgonkaaaaaa
dziewczyny wy sie cieszcie ze macie 75 A ja mam 75 AA wiecie co to jest!!!! masakra!!! Ale i tak je lubie!!! http://www.triumph.com/pl/ tam mozecie dikladnie okreslic rozmiar biustu i jaki majteczki tzn rozmiar:)

Gość jnsglsdfsdfhbus
ja mam 70 A a za to jestem bardzo szeroka w biodrach i mam dosc duza pupe (92) :) a mam 19 lat :)) ehh , juz sie troche przyzwyczaiłam i nie narzekam :D:D

Gość ołowek
wg obliczen triumpha mam rozmiar 70aa, coraz lepiej:D

Gość chytry Miś
Chciałbym się dowiedzieć z jakiego powodu kobiety mają obsesje na punkcie biustu , czy to wynika, że kobiety 'cycate' śmieją się z 'płaskich' , a może kobieta 'płaska' uważa się sama za małokobiecą ?

Gość ja mam 85 E
to jest dopiero okropne :(

Ja nie mam kompleksu, raczej zawsze się martwiłam tym, że mam szpetny ryj:classic_cool: Ale od kiedy zostałam porzucona przez mojego oblubieńca i trafiłam na to forum, dowiedziałam się, ze faceci nie tolerują braku cyców oraz braku obciągu z połykiem. Zaczęłam zauwazać, że faktycznie, mam małe cycki, wszyscy w koło maja dużo większe. Wcześniej wydawały mi się normalne. Ale to pewnie dlatego, że zajmowałam się sportem i sobą i nie używałam nigdy cycków w celach towarzyskich. No i wtedy jeszcze nie byłam starym, wiszącym próchnem:)

ja na szczescię mam 75 C(wcale nie mam obwisłych piersi,wręcz przeciwnie :P ) i ten problem mnie nie dotyczy( co nie znaczy ze nie mam innych kompleksów) jestem z moich piersi naprawde dumna i uwielbiam duze dekolty itd...a dla was dziewczyny,ktore sie tak tym zamartwiacie mam rade: znajdzicie w sobie inne atuty( na pewnoe je macie) i własnie je wyeksponujcie a nie koncentrujcie sie na tym co wam sie nie podoba!!