Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam teraz zrobić

Nie nadaję się na studia, na których jestem...

Polecane posty

Gość ale pieprzycie
ja tez mialam wrzesien z anat i z chemii i komis z laciny bo brakowalo mi ze wszystkiego po pare pkt z chem 1pkt z anat 2szpilek a komis z lac sie przyplatal teraz jest drugi rok i trzeba to przejsc

Gość ale pieprzycie
masz racje rechatlukum harper to koszmar .. ty juz t chyba przeszlas??

Gość doctor doctor
ale wam zazdroszcze ... medycyna jest i bedzie moim niespelnionym marzeniem :( a w dodatku teraz m ieszkam w stanach i w zyciu nie bedzie mnie stac na te studia tutaj ..

ja we wrocławiu :) he... nie przeszłam bo oblałam i powtarzam rok :o cholera...... mam awansem 3 przedmioty z 3 roku więc dobre i to.. ale z chemi zawsze byłam debilem więc co dopiero biochemia :D a o waszym katowickim biochemicznym sadyscie slyszalam :D mnóstwo osób od was do nas ucieka :D po pierwszym roku chyba z 10 osoob z katowic sie do nas przeniosło :P

no własnie a czemu czasem naprawde stuknieci ludzie wykladaja na studiach... ja mialem takiego dr. 6 doktoratow z roznych dziedzin... ale mi zatrul zycie... siostrze w sumie tez.. jak mieli obrone licencjatu.. oblal wszystkich bo sie pokłócił z drugim promotorem.. to jest chore...

Gość co ja mam teraz zrobić
to na którym roku jesteś rachatłukum???

Gość ale pieprzycie
no 2bliskie mi osoby polecialy sobie do wroclawia i ciagle dostajemy sms z"uczylam sie 2h i dostalam 5"..... lece kuc fosfor i wapn na cw

Gość ale pieprzycie
na razie biochem jest dla mnie latwiejsza niz chem:o narazie... jeszcze nie doszlo do weglowodanow i lipidow:p

jestem zawieszona między drugim a trzecim :D bo niestety u nas nie da sie wziac awansu :o ale pieprzycie.. no na wielu przedmiotach jest luzno ale bez przesady z ta dwugodzinna nauka... zreszta wszystko zalezy od asystenta

Gość ale pieprzycie
eee wiem ze przesadzaja zeby nas wkurzyc:p ale wiem ze jezeli chodzi o biochem to katowice maja najgorzej nawet w zabrzu jest 100000lepiej bo nie ma gminskiego n na zadnej med nie da sie wziasc "awansu"...

Gość Kapitan Klos Hans
ja na pierwszym roku ja mi grozily kamasze LWP i pala z geometrii wykreslnej zrobilem gotowca i podlozylem robiac w trabe asystenta, strach przed dwoma latami tarzania sie w smarach i blocie pod ruskim samochodem dal bodziec do ryzyka, sprobuj ja nie zaluje geometria nigdy do niczego mi nie byla potrzebna

Gość fritka smitka..../
dobrze ze ja podnosicie na duchu bo moja rada by byla taka zeby zmienic studia np na analityke med albo farmacje ... mialabys zaliczone niektore przedmioty na pewno a byc moze nie takie ciezkie

a ja uwazam ze jesli dostalas sie...jakos uciaglas ten 1 rok to sie nie poddawaj...narazie to nie jest nauka o medycynie tylko biochemia itp itd tak jak na farmacji przez 2 lata chemia chemia chemia...i nie uwazam by farmacja byla latwiejsza

a ja uwazam ze jesli dostalas sie...jakos uciaglas ten 1 rok to sie nie poddawaj...narazie to nie jest nauka o medycynie tylko biochemia itp itd tak jak na farmacji przez 2 lata chemia chemia chemia...i nie uwazam by farmacja byla latwiejsza