Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sytuacja zmusza

Jestem w 8 miesiacu ciazy a maz wyjezdza do pracy do Anglii..

Polecane posty

Gość sytuacja zmusza

Czy ktoras byla w czasie ciazy/ostatniego miesiaca samotna? Mi caly czas juz teraz sie plakac-hormony szaleja:O a nie wiem jak ten miesiac lub dwa przezyje bez meza...😭

Gość elenasss
ja jestem w 6mcu i nie widzialam chlopaka juz 3 miesiace, ale na szczescie jade tam do niego za tydzien, nie myslalas zeby tam dojechac i tam urodzic? Ja sama sie jeszcze zastanawiam czy tam zostac.... mam wiele obaw... jestem z Toba!!! Trzymaj sie. ❤️ 25tc ❤️

Hmmm moj mąż tez wyjezdza w ciazy jak byłam to był w domu co 2 miesiace teraz mamy 6 miesiecznego syna a meza nie ma juz 2 miesiace a wraca dopiero za miesiac przykro jak cholera ale co zrobic ja pocieszam sie tylko tym ze juz na wiosne zabiera nas i bedziemy razem

mój mąż w ciązy nie wyjezdzał... ale juz drugi raz wyjechał ...5 paz. i zqawsze choruje tydzien pierwszy najgorzej pozniej sie przyzwyczajam ....

Gość sytuacja zmusza
Kurcze,ja mam chyba przez to depresje juz jakas....Mysle,ze urodze a meza nie bedzie przy mnie...kazdy pracuje,ma swoje obowiazki,z tego co sie szykuje nawet nie bedzie mnie mial kto odwiedzic w szpitalu po porodzie....ehhh to zycie:O

sytuacja zmusza----- Na długo mąż jedzie????Jeśli tak to może lepiej dla Waszej rodziny będzie jak Ciebie z dzieckiem ściagnie do Ciebie.Wiadomo rodzina musi się trzymać razem :)

Gość faa
Czyli wasze dziecie to eurosieroty Gratuluje wyboru materiału genetycznego dla którego pieniadze sa wazniejsze niz dzieci i zona

Gość jestem pewna
jestem pewna ze te co pojada na zmywak głosowały na PO

Gość jestem pewna
ja tez nie za zadne skarby i za zadne pieniadze albo my ..albo...kasa i wolnosc od obowiazków

Gość ///////////
jestem pewna --- nigdy nie mow nigdy nie masz pewnosci co bys zrobila gdyby cie sytuacja do tego zmusila

Gość jestem pewna
z pewnoscia nie kazałabym mu jechac bedac miesiac przed rozwiazaniem przeciez miesiac czy dwa mozna przełozyc wyjazd sa rzeczy ważne i wazniejsze a zacznijmy od tego ze za nic nie chciałabym ani on by nie jechał do pracy na zmywak jak ktos ma głowe na karku to poradzi sobie tu doskonale

Gość ///////////
ludzie wyjezdzaja na kontrakty z powaznych firm a nie tylko na zmywaki :O

Gość mam nerwa
yhy akurat z powaznych firm nikt nikogo nie wysle jak ma za chwile urodzic sie jego dziecko zastanów sie zanim napiszesz

Gość ///////////
no tak a jak sie juz dziecko urodzi to co moze jechac?

Gość ///////////
i mylisz sie moj maz nie mogl sobie wybrac terminu wyjazdu

Gość mam nerwa
a niech robi co chce skoro to dla niego jest najwazniejsze to niech jedzie nawet przed poczeciem

Gość ///////////
ja juz dawno urodzliam ale naprawde nieraz nie mozesz sobie wybrac terminu bo wtedy akurat ci nie pasuje

Gość mam nerwa
no skoro wazniejesze jest cos innego niz to ze rodzi sie mu DZIECKO>>>>>>>no cóz

Gość ///////////
no moze powinien zrezygnowac wtedy z pracy? ciekawe za co bysmy wtedy zyli z milosci moze?

Gość zwykłe
Dziecko sie płodzi jak sie ma prace a nie szuka sie pracy jak juz dzieciak w drodze

Gość /////////
zwykłe --- jezeli to do mnie to napisze to jeszcze raz moj maz ma prace i to bardzo dobra ale z ta praca zwiazane sa tez raz na jakis czas wyjazdy za granice u mnie maz byl jak rodzilam dziecko ale musial wyjechac na 3 mies jak dziecko mialo 2 lata i nie mogl powiedziec niepojade bo mam dziecko bo w tej pracy wszyscy maja dzieci

Gość camarello
po co dobijacie jeszcze kobiete !!! Nie macie sumienia nie wiecie, ze kobiet w ciazy sie nie denerwuje ! Wiesz ja mysle,ze napewno nie mial wyboru,bo czasem sa ustalone terminy i nie mozna ich przelozyc ! Mysle,ze poprostu mial okazje to wyjechal, ale dam ci rade jedz do niego, albo on niech wmiare szybko wraca :D Nie rozdzielajcie sie na zbyt dlugo, bo to dobrze nie wrozy !:( A tak na marginesie to to ze wyjechal to chyba wlasnie wiadczy o tym,ze myli o przyszlosci i zalezy mu na dziecku i zonie !!!!!Wkacu w Polsce mozna tylko ochlapy zarobic

Gość sytuacja zmusza
Maz jedzie zarobic pieniadze na wozek inwalidzki dla brata:( Taka zbieznosc losu,nie beda to pieniadze ani dla mnie,ani dla niego czy dziecka...Tym bardziej nam ciezko sie rozstac....Dlatego dalam taki nick SYTUACJA ZMUSZA...Dziekuje za dobre slowa:)

Moj maz niestety nie zdazył na poród mały urodził sie 10 dni wczesniej a maz wrócił tydzien po porodzie głowa do góry wszystko bedzie dobrze