Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemoneczka21

Tak bardzo chcialabym byc kochana....

Polecane posty

Gość lemoneczka21

Gość taki se gość
nie tylko ty :)

Gość blondwlosa aisha
kochaj i bedziesz kochana

Gość a ty kochasz kogoś gościu

Gość lemoneczka21
kocham...calym secem cala soba..ale czy jestem kochana? nie czuje tego...ja chce prawdziwej cieplej milosci

Gość lemoneczka21
dlaczego faceci nie doceniaja tego co maja:(

czyli ksiecia z bajki kolejna po nadmiarze romansów.....czytanie jednak może być szkodliwe

Gość nie poddawaj sie
on wkrotce tez sie zmieni. Pewnego dnia zrozumie..

Gość taki se gość
kto ma ten ma . Łaziłem za kobitką 3 lata i? I nic...

Gość lemoneczka21
nie zmieni sie...dostal juz kiedys nauczke o malo co mnie nie tracac..teraz robi to samo.. jestesmy razem 5 lat.

Gość taki se gość
przyzwyczaił sie do ciebie i tyle ;) tak to już bywa czasem rutynowo :O ale przynajmniej masz kogoś..

Gość lemoneczka21
mam ale co z tego...jesli nie dostaje nic...zero uczucia rozmowy...tylko seks sie liczy. skrzywdzil mnie bardzo kiedys w gre wchodzila inna kobieta...tyle czasu minelo od tego zdarzenia zero samokrytyki z jego strony... boje sie ze cos sie dzieje za moimi plecami..on problemu w niczym nie widzi...drazni go kazde moje slowo kazdy gest kazda chwila slabosci kazda lza...

Gość lemoneczka21
nie warto byc dobrym dla ludzi....teraz to wiem! tak dokladnie wiem...:(

Gość taki se gość
nie któży już są tacy pokrętni tego sie nie zmieni dużo takich poznałem szczególnie jak w woju byłem to takich było dużo. Tacy ludzie mają fajnie bo mało kiedy dostają kopa od życia za to ci co chcą być ok to zawsze bardziej dostają po tyłku tak to już jest niestety....

kurde to przestań w końcu marzyć życie to nie bajka

Gość lemoneczka21
czasem jego slowa jego zachowanie rani mnie tak bardzo ze czuje sie jakbym dostala piescia w twarz...moze i taki cios bylby mniej bolesny niz te slowa..niz ta obojetnosc...

Gość lemoneczka21
ja nie marze...tylko chcialabym zyc normalnie zyc czuc sie kochana bezpieczna jedyna....:(

Gość taki se gość
nie przejmuj sie jesteś jeszcze młoda :) dasz sobie rade ;) ale jak widzisz że koleś chce tylko pociupczyć i poza tym nic go nie obchodzi to go olej. Taki układ jest ok jak obie osoby o tym wiedzą i sie na to godzą a nie jak jedna oczekuje czegoś więcej. Znajdź kogoś kto spełni twoje oczekiwania pewnie znajdziesz.

Gość lemoneczka21
nawet nie wiem co mam ze soba i z nim zrobic...probowac go zmienic? ale czy to cos da?:(

no tak... a ja tk sobie siedzę, czytam katastrofistów na zajęcia i wpadam w depreche 😭 bo mnie jakoś nikt nie kocha a jak umrę bedę garstką rozproszonych atomów... noszzzz

i to jest własciwe podejście do życia teraz powinienneś się najebać

Gość lemoneczka21
pojechal gdzies z'' kolegami''...obiecal napisac jak wroci...nie napisal...a moze jest z nia? mam dosyc tego domyslania sie...dosyc rzeczy ktore dzieja sie za moimi plecami...ostatnio ktos mi powiedzial ze ''jestem napiekniejsza kobieta jaka widzialem,ale masz tez najsmutniejsze oczy jakie kiedykolwiek moglem widziec...'' :(

Gość laura b.
ja też...

Gość lemoneczka21
boli...tak bardzo boli :(

Gość lemoneczka21
nie ma juz dobrych dni w moim zyciu...kazdy zaczyna i konczy sie tak samo beznadziejnie...i to nie tylko przez to ze moj facet nie docenia tego co w jednej chwili moze stracic...

Gość lemoneczka21
co raz patrze na komorke z nadzieja... jezeli cos takiego jak nadzieja jeszcze istnieje...:(

zmartwie Cie ale w tym zwiazku juz nic pozytywnego Cie nie spotka. chcesz trwac przy kims kto Cie nie docenia i olewa? w ktorym wyczekujesz na jakikolwiek jego znak z łaski? tak nie moze byc, nie na tym polega związek...

Gość lemoneczka21
masz racje..to nie na tym polega ... ale dlaczego jesli faktycznie kogos ma..nie moze powiedziec mi o tym prosto w oczy...wstydzi sie? watpie tacy ludzie sa pozbawieni jakichkolwiek ludzkich odruchow:(

Gość lemoneczka21
odezwac sie? napisac? moze cos sie stalo bije sie z myslami...:( obiecal sie odezwac...napisanie smsa puszczenie sygnala zajmuje kilka sekund...nawet tyle w ciagu dnia nie jest w stanie mi poswiecic? nie chce przeczytac rano smsa ze nawet nie raczylam sie odezwac do niego...:(