Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucajka prajka

2009 ???????????????

Polecane posty

Gość just me 29
my planujemy na 1.08.2009 ale jeszcze nie zaczęliśmy przygotowań. jak czytam wasze posty że na 2009 rok były już tylko jakieś pojedyncze wolne terminy w salach to się przerażam :/ chcemy zacząć szukanie i przygotowania dopiero na wiosnę, a z waszych postów wynika że może nie być wolnej sali :( czy wszędzie tak jest? ja jestem z okolic Warszawy (falenica-józefów-otwock)

Gość jateż na 2009
serdecznie pozdrawiam Jolusię i Misia! mamy Slub w tym samym dniu! ja nie mogę się już doczekać, a Wy?

dopisuje sie:)prwdopodobnie 24.10.2009:)wczoraj sale bylismy obejrzec byly tylko dwa terminy na pazdziernik 24 i 31!

ja wlasnie dopiero zamierzam zaczac poszukiwanie sali w odpowiedniej cenie mam juz kilka na oku i musze popytac o ceny, a slub chcielibysmy 19.09.2009 roku. Poszukiwania zaczne od poniedzialku. Zobaczymy jka to wyjdzie i czy nasz termin jest wolny.

Gość Kocharynka
Dziewczyny! Pewnie wszystkie bierzecie sluby koscielne, kurcze bo ja tylko cywilny i tez sobie tak pomyslalam ,ze poplanuje wszystko wczesniej, zeby nic sie juz pozniej nie stresowac, a tu zonk. Slubu cywilnego (w moim miescie nie da sie zamowic z wyprzedzeniem, chocbys zaplacil od razu) i wszystkie plany w leb wzieli. Chcemy troszke nietypowo :)) bo w srode, i boimy sie rezerwowac cokolwiek, bo pozniej jak zjawimy sie w urzedzie stanu cywilnego na 3 miesiace przed slubem, zalatiwc formalnosci, panie moga trzasnac focha i powiedziec, ze sroda odpada :(( chcemy akurat w srode, bo tak wypada nasza okragla rocznica i rowniez 35 rocznica slubu rodzicow. Uparlam sie i koniec i teraz.. stres.. Myslicie zeby zalatwiac wszystko i liczyc, na to ze Panie z USC nie wymysla jakiegos wyjatku, tym bardziej, ze nie ma w ololicy zadnych swiat, dlugich weekendow itp. Bede wdzieczna za pomoc

my 1.08.09 i juz wszystko zaklepane..pod koniec roku mamy sie umowić co do jedzenia na sali a od marca ostre przygotowania sukienki garnitury etc..wspomne ze obraczki mamy juz kupywac bo tesciowa twierdzi ze złoto idzie w góre:D

Gość Anna24__
a my 19.09.2009 Bardzo się nie możemy doczekać :)

Gość kachaaaaa
ja tez jestem na 6 czerwca 2009 mam sale i orkiestre narazie zarezerwowana

Gość Anna24___
Tak tak : Restauracja, zespół, kamerzysta oraz fotograf zamówione:)

Gość karolinka150
ja jestem na 5,09,2009 pozdrawiam

ja rowniez sie dopisze - 20 .06. 2009r Nie moge sie jzu doczekac a tu jeszcze tyleee czasu- poki co , mam juz zaklepana orkiestre, fotografa tylko kamerzytsy mi brakuje i kompeltnie nie mam pojecia jakiego wziasc? Pozdrawiam wszytskie Przyszle Panny Mlode 2009 :)

Gość fanka anka
ja na 29.08.2009 mamy wstepnie sale i zespoł, tylko nie chca podpisac z nami umowy, wiec na razie cekamy co dalej

Gość mj................
08.08.2009 ;))) wszystko zarezerwowane:)

Hej! my tez mamy na 19.09.2009 :)) ach, juz sie nie moge doczekac:D powodzenia w zalatwianiu wszystkiego!!

Gość pegi-felek
My też 12.09.2009 mamy salę,kamerzystę i zespół.

01.08.2009. Chciałam 08.08; ale niestety, w tej restauracji, którą wybraliśmy (Gościniec Zamkowy w Kończycach Małych) mieli tylko jeden termin wolny na sierpień. Sale rezerwowaliśmy w styczniu.

Mamy już załatwionego kamerzystę i fotografa. Resztę "podwykonawców" będziemy załatwiać po wakacjach!

Witam :) ja 27.06.2009 mam nadzieję że będzie w miarę ciepło ale upału bym nie chciała... ktos jeszcze w tym dniu?

Gość Mysza69
Hej Kitek 96 My mielismy dokladnie ten sam problem :( Chcielismy na 8.08 atu nasza sala miala tylko 1.08 wole i wzielismy :) Mamy sale zaklepana i dja no i zaliczki zaplacone co do reszty to wszystko powolutku organizujemy :) Pozdrawiam Was przyszle Żonki :)

Gość Wioli_26
My ustalilismy na 10.10.2009 szkoda ze to nie 2010. Mam nadzieje wszystko nam sie uda. POzdrówki