Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Pomoge jesli tylko bede mogla..

Polecane posty

Tyle tu problemow na tym forum... Staram sie dawac jak najwiecej komentarzy i porad pod kazdym topikiem ktory przeczytam. Wiec to jest topik gdzie ludzie moga wyglaszac swoje problemy jesli chca uslyszec nie cala mase glupich odpowiedzi tylko kilka madrych porad :) zapraszam do pisania

Gość hmmm ciekawe
Jesli bede miala jakis problem to napewno sie zglosze :) pozdrawiam

Gość jacek z holandii
Chcialbym zasadzic tulipana...pomozesz mi w tym ;)

Ok, no wiec tak..idz do sklepu ogrodniczego kup nasiona zakop je w ziemie lekko podlej i czekaj:) mam nadzieje ze bedziesz mial piekne tulipany...

Gość heheheheheheheheheheeeee
xmeliskax - już Cię lubię :D

niestety, albo raczej "stety" jestem ostatnio dość szczęśliwa ;) ale dziękuję za chęci :*

Gość a na to pytanie znasz odp.
jak za pomocą wzorów sumarycznych napisać nazwę związku chemicznego( konkretnie kwasu)?

Gość bababao
jak mam sie zmotywować do tego aby wreszcie wziaść się za siebie i schudnąć raz na zawsze?????????????????!!!!!!!!!!!!! 😭

nie ma sprawy... jak tylko cos bedziesz miala to zapraszam tutaj ;) ja pojawie sie jutro rano na forum poniewaz dzis jestem bardzo zmeczona i chce wczesnie polozyc sie spac. Pisze ludzie piszcie! :):):)

xmeliskax -->zawsze się zastanawiałam ,jak nasrać w stringi ,żeby nic nie wypadło ? wiesz może ? :classic_cool:

Gość kto to jest homofob

Gość uppppppppppppppppp
oboze a ty za kogo sie masz? matka teresa z kalkuty :o:D

dobranoc i kolorowych snów 🌻

Gość ależ nie
ja jestem sedes z bakielitu :D

nakryłam się kołdrą z gazety wyborczej i szczęśliwa zasypiam w swoim kartonie po mostem siekierkowskim :classic_cool:

bababao- uwazam ze to twoja silna wola i nie musisz odrazu odstawiac jedzenia na bok i zyc na samej wodzie lub cos takiego. Moj kolega schudl 10kg i jadl bardzo duzo warzyw i owocow oraz pil przynajmniej litr wody dziennie.. Sprobuj tego sposobu jesli nawet do tego nie mozesz sie ograniczyc to przykro mi ale nie pomoge.. pozdrawiam.

heheheheheheheheheheeeee --- aby nasrac w stringi popros o szczyt zrecznosci od dobrej wrozki a jezeli nie masz tak dobrych znajomosci poprostu naloz stringi a na to majtki lub pampersa..

kto to jest homofob --- Homofobia ( określenie pochodzące od słów \"homoseksualizm\" i \"fobia\" z gr. - strach) - irracjonalny lęk przed zetknięciem się z przedstawicielami mniejszości seksualnych, wstręt, wrogość wobec tych osób lub dyskryminowanie ich ze względu na orientację psychoseksualną. Osobę uprzedzoną wobec osób o orientacji homoseksualnej nazywa się homofobem. Natomiast głoszenie treści lub poglądów szerzących uprzedzenie wobec takich osób - homofobicznymi pozdrawiam :)

wsadz sobie w dupsko - o sory przejezyczylam sie z tymi nasionkami :) a co ci dzisiaj zle dzien mija ze taki/taka agresywny/a jestes??

Gość łłłło matko
nie dawaj więcej rad też chciałam zauważyć ze tulipany z cebulek a nie nasion!!!! z czym do ludzi

heheheheheheheheheheeeee ---> dobra rada dla ciebie ;P sprzedaj lapka i kup sobie koldre zamiast spac pod gazetami :) haha ;P

Przejęzyczenie (także przejęzyczenie się, omyłka słowna, ) – rodzaj błędu popełnionego w wypowiedzi przez człowieka w wyniku roztargnienia, przez nieuwagę. Polega na niewłaściwym doborze lub użyciu wyrazów bądź ich przekręceniu (zniekształceniu).

nie pisze sie \"przejężyczenie\" tylko przejęzyczenie i wiesz wyzywasz mnie od pustakow chociaz wcale mnie nie znasz a piszac takie komentarze jakie piszesz to widac po tobie jaki jestes madry..

Gość mój syn chciałby
na mikołaja dostać czarego błajana a ja nie wiem gdzie go kupić?? poradzisz coś??

Gość chyba rzeczywiście poszła
lizać dupsko:p

przykro mi nie wiem co to jest błajan ale moze ktos inny na tym forum pomoze? jesli znacie odpowiedz piszcie.. Nie mowie ze jestes wszystko wiedzaca..bo nikt nie jest. I jak moj tytul tematu mowi \" pomoge jesli tylko bede mogla.

Nigdzie nie poszlam caly czas tu jest ale robie tez inne rzeczy na komputerze dlatego tak dlugo zajmuje mi odpisanie.

Gość łłłło matko
właśnie chodzi o to że jesteś gówno-wiedząca nie wiedziałaś nawet ze tulipany z cebulek a sie za porady bierzesz