Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Pomoge jesli tylko bede mogla..

Polecane posty

Gość mój syn chciałby
bardzo mnie zawiodłaś co ja teraz powiem mojemu synowi. a miało być tak pięknie:P jaja sobie ludzie z ciebie robią a ty się cieszysz ze piszą znajdż jeszcze śmigło od bulgulatora to pogadamy

jesli nie chcesz to poprostu nie pisz... ja chcialam zeby to bylo bardziej forum ze kiedy ludzie maja jakis problem to inni odpowiadaj nie tylko ja... bo z jednym problemem nie trzeba odrazy zakladac nowego tematu. Widac wy tego nie mozecie zrozumiec :(

Ja mam poważny problem.... Jestem erotomanem. :( Jak tylko w zasięgu wzoku pojawi się kobieta w odpowiednim wieku - od razu rozbieram ja wzrokiem. 99% moich myśli poswięconych jest sexowi. Czasem jest on delikatny, wręcz romantyczny; czasem bardziej śmiały a czasem wręcz wyuzdany. To bardzo przeszkadza mi w życiu. Czy potrafisz mi coś doradzić?

Gość llhjanebl
wydaje mi ise ze po to jest forum zęby nie wrzucać wszystkiego w jedno pudło tylko zeby tych tematów było więcej

Mysle ze powinienes isc do psychologa. Ja psychologiem nie jestem ale on by ci napewno pomogl.

no ale ja nie chce zeby wszystko wrzucac tu..ale jesli np. ktos ma pytanie na ktore oczekuje 2-3odpowiedzi zeby sie np. o czyms upewnic to moze napisac tu i inni moga mu pomoc bo po co ma zakladac nowy temat jak i tak zaraz z niego wyjdzie i nigdy nie wroci?

Rada może i dobra, tylko że psychlogami przeważnie są kobiety. Więc jak mogą mi pomóc. Ja nawet nie będę w stanie słuchać co mi zaleca pani psucholog tylko od razu w wyobraźni będę.... I kółko sie zamyka. A nawet gdybym znalazł psychologa faceta - nic z tego. Ja z facetami potrafie rozmawiać tylko o laskach.... Ech, chyba nie ma dla mnie ratunku.... 😭

Gość haha kobiety
!? widac ze sie wclae noe orientujesz

bywalec jeden- z jakiego miasta jestes? poszukaj w internecie psychologow mezczyzn napewno znajdzie sie kilka :)

Jestem z dużego miata ale co z tego... Ze mną jest jak z tym facetem którego skierowano do psychiatry bo podejrzewano że jest maniakiem seksualnym. Lekarz przez godzine pokazywał mu różne przedmioty i pytał z czym mu się kojarzą. Krzesło, książka, okno, długopis, wazon..... i wiele wiele innych - facetowi wszystko kojarzyło sie z kobiecym organem. Wreszcie lekarz mówi: - Tak, diagnoza jest jednoznaczna... Pan rzeczywiście jest maniakiem seksualnym. - Tak!??? A pan doktor to lepszy? A kto mi przez godzine te wszystkie świństwa pokazywał??

Gość mmmiiilllliiii
xmelisax nie przejmuj sie tymi kretynami/kami...niektorzy na prawde sa popierdoleni i niewdzieczni, dlatego"Nie rob nikomu dobrze, Tobie zle nie bedzie"..Pozdrawiam:)

Ja akurat jestem autorce bardzo wdzięczny, że próbuje mi pomóc 🌻 Chociaż mó przypadek jest chyba beznadziejny :( A gdyby zechciała zrobić mi dobrze...... Moja wdziecznośc byłaby jeszcze większa :)

Gość mmmiiilllliiii
bywalec chyba nie zrozumiales przyslowia...

Zrozumiałem, tylko chciałem wyrazic wdzięcznośc autorce za bezinteresowne poświęcenie swojego czasu i zachęcić do... jeszcze większego altruizmu :)

mmmiiilllliiii i bywalec1 dzieki za te slowa wiem ze sa przynajmniej osoby ktore rozumieja ze ja nie chce sie nikomu narzucac tylko pomoc jesli moge :) Bywalec1 mysle ze jednak powinienes sprobowac u tego psychologa. Moj kolega mial takie cos z komputerem. mogl siedziec na komputerze przez cala noc i potem isc do pracy nie myjac sie nie jedzac i tak nawet przez 3dni z rzedu. Nie mial przyjaciol ani nic innego tylko jego komputer. Az wkoncu jego brat zaciagnal go do psychologa i teraz korzysta z komputera jesli musi :) Wiec chyba od tego sa psychologowie ze ci pomoc... Mysle ze nie powinienes odrazu zakladac opcji \"nie uda mi sie\"

przepraszam ze dopiero teraz odpisalam ale jestem zajeta mam duzo obowiazkow dlatego bede na forum gdzies ok.16.30-17 a potem od 21 :)

xmeliskax----> Dzięki, chyba masz rację. Może kiedyś skorzystam. Chociaż muszę przyznać, że Twoja stopka baaaaardzo mnie do tego demobilizuje :)

Co do stopki to w zasadzie nie mam na mysli tego o czym pewnie teraz myslisz ;P stopka polega na tym ze jesli chcesz cos zrobic to zrob to zamiast pozniej caly czas zalowac ze nie zrobiles tego co chciales.. Ja strasznie nie lubie kiedy mam takie mysli ze zrobilam cos wprzeciw sobie...:)

Jak tak narzekacie to zjawił się psychol(ja). Ostatnio przeżywam powracającą fazę: śmierc, krew i wydłubywanie oczu łyżeczką. Modody zabijania są bardzo interesujące, gdyż ludzie są pod tym względem bardzo pomysłowi. Mnie nie brzudzi widok krwi, mam marzenie by poczuc i popatrzec na rozkładające się zwłoki. (prawda że mam nawalone)

Zostan policjantem lub cos takiego bedziesz mogl ogladac pelno zwlok ludzi.. takiego problemu to dawno juz nie slyszalam :(

No i co tam ludzie chcecie jeszcze o czyms pogadac:) moze ktos zarzuci jakis fajny temacik :) ???

Gość qwerty787
jak myslisz, po czym mozna poznac ze on kocha??